Haftasonu 3 kere kullandım XL fazlasıyla başarılı. Beşiktaş-Etiler, Beşiktaş-İstinye, Beşiktaş-RumeliHisarı git gel.
Haftasonu 3 kere kullandım XL fazlasıyla başarılı. Beşiktaş-Etiler, Beşiktaş-İstinye, Beşiktaş-RumeliHisarı git gel.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bu uygulama Kıbrıs' ta da varmı? Ekim ayında balayı için Kıbrıs' a gideceğim. Transfer alıpta midibüsle gitmek istemiyorum otele.
Dün kullandım bende 27tl ye nişantaşından arnavutköye gittik.
5kişi sıkışmadan geniş geniş rahat rahat gittik geldik. Taksiye binmek istesek 2 taksi yapmak zorunda kalırdık. Uber ile rahat rahat gittik. Şöförde oldukça iyi biriydi. Ben konuşmadıkça sohbet açmıyor,ama konuştuğumda da gayet cana yakın şekilde güleryüzle yaklaşıyordu.
Taksiden daha iyidir sonuç olarak.
Ben de dün ilk kez kullandım. Akşam üzeri palladium için çağrı yaptım, biri ilk kabul etti, sonra aradı caddedeyim iptal edin size yakın olan araç için tekrar çağırın dedi. İptal ettim, tekrar çağırdım ama bir türlü araçlardan cevap gelmedi, dolu da gözükmüyodu oysa. 5dk uğraştım çağırmak için, olmayınca normal taksi devam.
Gece tekrar gerekti. UberGo lar doluydu, UberXL çağırmak zorunda kaldım, şoförle sohbet ede ede gittik.![]()
Uber taksi sektörünün modernize olmasına yardımcı olurmu bilmiyorum ama Uber ülkemize geldiğinden beri taksiye binmiyorum, öncedende hep bitaksi kullanıyordum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Taksi: 1 milyonluk hat, 35 binlik accent yada dacia, denetlenmeyen şöförler, nakit ödeme zorunluluğu
Uber: 50 binlik taşımacılık belgesi, 150 binlik mercedes ve vw, puanlama sistemi, nakitin sadece seçenek olması.
Türkiyede özellikle de İstanbul Taksiciler Esnaf Odasının çok hızlı ve çok kaliteli standartlar getirip, bunların takipçisi olması lazım. Eğer bunu yapmazlarsa 5-10 yıl içinde ölüme mahkum meslek olacaklar. Bunu mahalle bakkallarının geçmişinden görebilirsiniz.
Uber her ülkede taksiciliği bitiriyor, bizde de öyle. Bir üstteki yazılanlara katılıyorum, benzer fiyata hesaptan düşerek ödeme yapmak, alakasız konforda güvenlikte araca binmek, şöförün insan olması gibi etkenler tabi ki tercih sebebi. Taksicilerin kendilerini düzeltip fiyatta indirime gidip kaliteyi artırmaları elzem, yoksa mahvolurlar. Çok büyük çoğunluğunun siyasi tercihi de belli zaten, o yüzden hiçte üzülmem.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Uberdeki para tamamen kayitli, peki taksilerdeki![]()
Devletin paraya hayir demeyecegi belli
Taksiciler Esnaf Odasının başkanını bizzat tanımışlığım, oturup muhabbet etmişliğim vardır fakat onlarında ellerinden birşey gelmiyor çünkü taksicilik bir meslek değil. Çoğu insan için ek iş veya işşiz kaldıklarında yapılan iş olarak görülüyor, ticari taşımacılık yapılan tüm söktörlerdeki şöförler açıkcası böyle. Bunu bu hale getirende ne yazıkki yöneticiler. Zamanında yapılmayan sektörel yenilenmeler.
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)