User Tag List

Sayfa 31/58 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
1090 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: "Uber" korsan taksimidir?

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş uber şöförü olsam videodaki gibi taksici önümü kesse o arabanın egzozundan sokar emmeden dışarı çıkarırım.
    sen tek olursun o ibişler bas konuş ile 50 kişi olur linç olursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyedeki tüm sektörlerde Tekelcilik devlet eli ile yapılır. Devlet haricinde kurum ve kuruluşların kartel(*) oluşturarak ya da direkt kendilerinin Tekelcilik yapmaları Rekabet kanunu uyarınca yasaklanmıştır. Alkol ve tütün mamulleri geçmiş zamana kadar yine devlet eliyle yapılırken şu anda özel sektördedir. Ancak devlet denetiminde işlemlerini gerçekleştirmektedirler.

Türkiyedeki Taksiciler Odasının (sözüm ona) denetiminde olan bu Taksicilik mevhumu Tekelcilikten başka bir şey değil. Özel şirketler açılmalı, rekabet olmalı.

Sadece UBER değil ZUBER de açılsın, MUBER de açılsın. Kim hangisini tercih ediyorsa o firmadan hizmet alsın.

Bu Taksicilerin yaptığı gösteriler ayrı bir geyik. Elinde Türk bayrağı ile neyin hakkını arıyorsun arkadaş. O bayrağın elinde ne işi var?

Taksiciler Odası Başkanı açıklama yapıyor, aradım buldum aynen şu şekilde: "Avrupa ülkelerinde taksicilerin eylem yapıp sağı solu yakıp yıktığı gibi biz de burada böyle bir eylem yapmak istemiyoruz." İşte tam da bu zihniyet sebepli insanlar taksicileri istemiyor. Balık baştan kokarmış. Neyin tehdidi bu, nasıl bir hak arama şeklidir bu?

İstanbul'daki taksi şoförlerinin %90 nı sorunludur, eşkiyadır, karakteri bozuk, pis, kavgacı, kadın ya da uyuşturucu satıcısıdır.

Ben İstanbulda 6 yılı aşkın bir süre aktif olarak hergün, günde 4-5 kez taksi kullandım. Haftada bir tane efendi adam ya çıktı ya çıkmadı. Hele Avrupa yakasında hiç karşılaşmadım. Anadolu yakasında tek tük.. Belki bana öyle denk geldi diyeceğim de, herkese mi aynı kişiler denk gelir?

Kısa mesafe almazlar, yağmurda zaten asla almazlar, yol bilmeyeni dolaştırırlar, Kadınlara sarkarlar, trafikte trafik kurallarını hiçe sayarlar, araçların önüne kırarlar, satış fişi istediğinde sanki anasına bacısına küfretmişim gibi tribe girerler, arabalar leş gibidir, turistleri gezdirir sonra haktan hukuktan bahsederler.. Geçiniz.. Alayı tarih olacaklar.. Çok yakın..

Geçenlerde twitter da bir yazı okudum. Şu Taksicilerin yaptığı eylemle falan ilgili.. Nasıl da haklı yazan..

"Hiç şöyle bir şey duydunuz mu: “Baca temizleyicileri, evlerine doğalgaz döşeyenlere karşı eylem yapıp Vaillant’ı ihanetle suçladı, telefonla çağırdıkları Teknik Servis elemanlarını dövdü vs..."

Taksicilik, yok olacak. Değişimin önüne geçemezsiniz. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu "tahdit" meselesini hiç anlamış değilim, ticari taksi için de servis araçları için de.
    Ben bakkal, manav, kasap vb. açacak olsam; hayır açamazsın bu şehirde 20.000 bakkal sınırı var diyor mu? Niye taksi için var, bu kadar nasıl değerleniyor plakalar, sebepsiz zenginleşmeye neden olmuyor mu bu.
    Plaka sınırı konulan her taşımacılık kolu garipleşiyor, bunu Ankara'da personel ve öğrenci servislerinde çok net görüyoruz. Kural tanımaz hale geliyor ve tehlikeli araç sürmeye başlıyorlar.

ÖTV meselesi tam bir garabet, ben bordro mahkumu olarak önce maaşımdan peşin peşin vergi vereyim, sonra her attığım adımda vergi olarak kazık bana girsin, yakıt, bakım, sigorta, kasko keza öyle. Adam hem para kazansın, hem ötv muafiyeti alsın, hem her harcadığını gider göstersin sonra da bana rakip çıktı diye tehdit etsin milleti ne ala değil mi.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen 140 journos'un facebook sayfasına attığım gönderiyi buraya atayım:

bir ulaşım şeklinin iyi bir tarafı yoksa alternatif çıkar. taksici de her minibüs sahibine uber muamelesi çekmeye başladı. arapları taşıtan turizm şirketlerinden bir farkı yok uberin. O zaman aynı yolda giden minibüs yerine otobüse bindiğimden de otobüsü durdurup lastiğini bıçaklamaya kalksınlarda görelim. Uber değilde acil bir durumum olursa Scotty ile bir yere gidebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski İstanbul valilerinden birinin 1000 tane ticari taksisi varmış doğru mudur . Böyle bir söylenti var

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski İstanbul valilerinden birinin 1000 tane ticari taksisi varmış doğru mudur . Böyle bir söylenti var
    1 kişi 1 araç alabiliyor üzerine 1000 kişi bulması lazım hurafe gibi geldi bana abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 kişi 1 araç alabiliyor üzerine 1000 kişi bulması lazım hurafe gibi geldi bana abi
    1000 abartı olabilir ama sonradan plaka alınamıyor mu?
    Birden fazla taksi plakası olan ünlüler var, nette yazıyor....
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000 abartı olabilir ama sonradan plaka alınamıyor mu?
    Birden fazla taksi plakası olan ünlüler var, nette yazıyor....
    Başkasının adına yapmıştır ama 1 şahsın 1 tane

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gülben ergen bülent ersoy içinde aynı şeyleri duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış.tabi rakam okadar yüksek değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-5 plaka olabilir ama 1000 çok zor bence

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bülent Ersoy vinç makineleri işinde diye biliyordum. Ama gülben ergenin onlarca taksi plakası olduğunu net biliyorum. Pekerinde var plakaları.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gülben ergen olayını ben hep şehir efsanesi olarak bilirdim.ne zaman taksiye binsem ne zaman taksicilik ile ilgili konu açılsa biliyormusun gülben ergenın10 tane biliyormusun gülben ergenin 15 tane diye arta arta giden taksi plakası varmış sözleri dolanırdı
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gülben ergen olayını ben hep şehir efsanesi olarak bilirdim.ne zaman taksiye binsem ne zaman taksicilik ile ilgili konu açılsa biliyormusun gülben ergenın10 tane biliyormusun gülben ergenin 15 tane diye arta arta giden taksi plakası varmış sözleri dolanırdı
    Bende 1 kişinin 1 hissesi olabiliri duymamıştım onuda öğrendik. Ama bir şahısın 3 tane hatlı minibüsü vardı muhasebesini tutuyorduk. Her sektöre değişik kurallar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyedeki tüm sektörlerde Tekelcilik devlet eli ile yapılır. Devlet haricinde kurum ve kuruluşların kartel(*) oluşturarak ya da direkt kendilerinin Tekelcilik yapmaları Rekabet kanunu uyarınca yasaklanmıştır. Alkol ve tütün mamulleri geçmiş zamana kadar yine devlet eliyle yapılırken şu anda özel sektördedir. Ancak devlet denetiminde işlemlerini gerçekleştirmektedirler.

Türkiyedeki Taksiciler Odasının (sözüm ona) denetiminde olan bu Taksicilik mevhumu Tekelcilikten başka bir şey değil. Özel şirketler açılmalı, rekabet olmalı.

Sadece UBER değil ZUBER de açılsın, MUBER de açılsın. Kim hangisini tercih ediyorsa o firmadan hizmet alsın.

Bu Taksicilerin yaptığı gösteriler ayrı bir geyik. Elinde Türk bayrağı ile neyin hakkını arıyorsun arkadaş. O bayrağın elinde ne işi var?

Taksiciler Odası Başkanı açıklama yapıyor, aradım buldum aynen şu şekilde: "Avrupa ülkelerinde taksicilerin eylem yapıp sağı solu yakıp yıktığı gibi biz de burada böyle bir eylem yapmak istemiyoruz." İşte tam da bu zihniyet sebepli insanlar taksicileri istemiyor. Balık baştan kokarmış. Neyin tehdidi bu, nasıl bir hak arama şeklidir bu?

İstanbul'daki taksi şoförlerinin %90 nı sorunludur, eşkiyadır, karakteri bozuk, pis, kavgacı, kadın ya da uyuşturucu satıcısıdır.

Ben İstanbulda 6 yılı aşkın bir süre aktif olarak hergün, günde 4-5 kez taksi kullandım. Haftada bir tane efendi adam ya çıktı ya çıkmadı. Hele Avrupa yakasında hiç karşılaşmadım. Anadolu yakasında tek tük.. Belki bana öyle denk geldi diyeceğim de, herkese mi aynı kişiler denk gelir?

Kısa mesafe almazlar, yağmurda zaten asla almazlar, yol bilmeyeni dolaştırırlar, Kadınlara sarkarlar, trafikte trafik kurallarını hiçe sayarlar, araçların önüne kırarlar, satış fişi istediğinde sanki anasına bacısına küfretmişim gibi tribe girerler, arabalar leş gibidir, turistleri gezdirir sonra haktan hukuktan bahsederler.. Geçiniz.. Alayı tarih olacaklar.. Çok yakın..

Geçenlerde twitter da bir yazı okudum. Şu Taksicilerin yaptığı eylemle falan ilgili.. Nasıl da haklı yazan..

"Hiç şöyle bir şey duydunuz mu: “Baca temizleyicileri, evlerine doğalgaz döşeyenlere karşı eylem yapıp Vaillant’ı ihanetle suçladı, telefonla çağırdıkları Teknik Servis elemanlarını dövdü vs..."

Taksicilik, yok olacak. Değişimin önüne geçemezsiniz. "
    Şu yazdıklarıma katılmayan bir eleman var. basmış eksiyi. Adı bende kalsın. İşin eksisi artısı kıymık kadar umrumda değil ancak merak ettim, hangi konuda düşüncelerimiz farklı?. Yoksa kuyruğuna mı bastım da ayar oldu bana da bastı eksiyi.. İki kelam etse de düşüncelerini öğrensek keşke.. Belki de kaçırdığımız bir şey var arada..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Beylikdüzü’nde maddi hasarlı kazaya karışan bir ticari takside esrar ele geçirildi. Taksi şoförü görüntülenmesine ise ilginç tepki vererek, "Patron sana ne diyorum ben, bir sürü suça sürükleneceğim ben. Benim bir sürü kaydım var zaten" dedi.
    Kaza yapan ticari taksiden uyuşturucu cıktı... Taksicinin sozleri şaşırttı: 'Patron sana ne diyorum ben...' - Son Dakika Haberler

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UBER sürücüsü Maslak'ta dehşeti yaşadı

İHA19.03.2018 - 09:29 | Son Güncelleme: 19.03.2018 - 10:43

İstanbul Maslak’ta gelen bir çağrı üzerine müşteriyi almak için konser salonuna giden UBER sürücüsü, kimliği belirsiz 10 kişi tarafından dakikalarca dövüldü. Ağzı ve yüzü kan içinde kalan sürücünün aldığı darbelerle 3 dişi kırıldı.

Son dakika: UBER surucusune İstanbul'da saldırı.. 3 dişi kırıldı - Son Dakika Haberler
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence müstehaktır taksicilere, neler neler gördüm ben, anlatsam iki sayfa yazı çıkartırım taksiler hakkında, ki bende uber kullanıyorum gayet de hizmetlerinden memnunum, sadece uber değil , inşallah pek çok daha şirket böyle girişimlere başvurur. Neticede müşteri kazanır , halk kazanır.
    Sırf senden iyi hizmet veriyor mantığıyla rakibe şuursuzca saldırmak bile kalitelerini gösteriyor çoğunun aslında.
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)