Burdaki tecrübelerden yola çıkarak mobilya ücretinin bir kısmını kapora olarak peşin verip kalanını teslim alındığında vermek en mantıklısı gibi.
Geçmiş olsun bu arada mobilyalarında cemaatçi çıkması enteresan olmuş
Printable View
Burdaki tecrübelerden yola çıkarak mobilya ücretinin bir kısmını kapora olarak peşin verip kalanını teslim alındığında vermek en mantıklısı gibi.
Geçmiş olsun bu arada mobilyalarında cemaatçi çıkması enteresan olmuş
8 aylık evliyim bende. Beyaz eşyayı hanımın indirimi ile siemensten aldık. Hepsinden çok memnunuz. Salonuda komple ikea'dan aldık. Birkaç mobilyacı gezdim hiç içimize sinen birşeye denk gelmedik. Gittik ikeadan aldık bir akşamda tüm salonu monte ettik. Koltuklara bu yaz indirimden de yeni kılıf aldık komple eşyalar yenilenmiş gibi oldu. Mobilyacılar çarşısı gezmeden önce ikea'ya bir göz gezdirin bence.
beyler evine tadilat yapan priz değiştiren var mı aramızda? badana bitti prizler leş gibi Schneider ürünleri güzel gibi hepsiburada da hesaplattığımda 780tl çıktı :/
var mı aramızda bu malzemeleri satan birileri yada tanıdığı olan?
Kurutmalı olarak aşağıdaki ürünü kullandım. Çamaşırları çıkardıktan sonra asıyorduk düzleşsin diye 1 saatte belki giyilebilir hale geliyordu.
Fiyat yüksek ama özellikle balkonu olmayan ya da çamaşır asamayacak yerde oturanlar için çok faydalı bir ürün. Marka zaten kendini kanıtlamış.
Kardeşime de aşağıdaki ürünü aldım o da gayet memnun.
Vestel Eko 8711 Tl camaşır Makinesi GittiGidiyor'da 230933469
Vestel mağazasından +300 TL
Vestel EKO 8711 TL Camaşır Makinesi Modelleri ve Fiyatları | Vestel
Mobilyalar için İkea' ya dayanıksız ve kalitesiz malzemeleri diyolar? Şimdi benim mobilyalar kaldı sadece, Cumartesi günü Ikea' ya gittim fakat nakliye ve montaj için ayrı ayrı para alması midemi bulandırdı.
Normalde hatunun dayısının komşusuna yaptırcaktık ama adam telefona falan cevap vermedi, B planı olarak aklımda olsun diye mobilya aramaya devam.
Hayırlı olsun. Mobilya işi zevk ve birbirine yakıştırabilme işi. Öyle dekorlar gördüm çok basit maliyetlerle yapılmış.
Öyle yerler gördüm para saçılmış ama berbat. Ev'e göre almak lazım en önemlisi o.
Yatak odayı biz 2 ye bölmüştük. Nasıl gaza geldiysek gardrop okadar büyükmüş evin içine girince anladık :D
IKEADA kampanya var 1500 üstü alışverişe naklite ucretsiz. kurulum 90tl.
ben hemnes divan aldım ıkeanın en cok satan urunu imiş. gayet kocaman bişey ama inanılmaz kullanışlı ve şık. kaliteside iyi.
ıkeadan herşey alınmaz doğru ama bazen çok iyi parçalar çıkıyor.
kurulum kendim yaparım dersen sinir-stres-bolbol-terleme ve gülme krizlerine hazır ol :D
1000 parçalı puzzle gibi namussuzlar :D
mobilya bende bakıyorum 2 haftadır. ya mdf alıcaksın yada kaliteli suntalem midir nedir ondan ozaman fiyat mdf nin yarısına yaklaşıyor. mesela beğendiğimiz bir yatak odası 7500 tl mdf ama full mdf değil tabi sağlam durucak yerleri mdf. suntalem olunca 4bin tl :) salon koltuk takımlarıda 4-5 bin tl arası alınacak tiptekiler. yemek masası falanda 4-8 arası.
ayrıca daha uyguna kaliteli mobilyacı varsa söyleyinde bakayım. salonii yazılmıştı mesela ama pahalı. modokoda kupa mobilya var orası fena değil ürünlerinde işe yarar çok var. bazı mağazalara giriyosun alınacak ürün yok çok basit oluyor vs.
ucuzluktan çok satışcının bilgili olması lazım yönlendirmesi lazım.
biz mesela ne kadar ölçü alıp gitsekte sorunlar yaşadık boyut konusnda. gözümüze orda ufak gelen salonda kocaman durdu :D
yineliyorum İSOR mobılyadan uzak durun.
İDER'i herkes met ediyor.
şu sıralar kayyuma geçen istikbal-bellonada kampanyalar mevcut oraları atlamayın derim ;)
Iderin tasarimlari hosuma gitmedi kaplamalari sanki laminat kaplama gibi duruyor. Hep ayni tarz uzerinde gitmisler basit geldi
İder'i bende sorayım.
Yatak odası vs diğer yerlere göre ciddi uygun.
Masko'da fiyatlar uçuk kaçık, modellerde pek beğenmedik.
Zaten Bursa'lıyım bir hafta sonu Bursa oradan da İnegöl yapmayı bile düşünüyorum :)
Yatak İstikbal olacak büyük ihtimal.
Net yorumları çok çeşitli, beğenen de var beğenmeyende.
Beyaz eşya Bosch aldık geçen ay. Tv kaldı bir tek onuda evlenmeye yakın alacağım yeni model indirim vs olur diye. Min 49inch olacak.
MDF daha sağlam ve daha iyidir, sağlam kullanılacak eşyalarda MDF tercih edin.
Meşhur markaların laminatlarının altında bile suntalam var. O kadar para suntaya veremem.
Kardeşim ben çok memnunum ikea'dan. Eğer tasarımları hoşuna gidiyorsa bence git alıcı gözüyle oturup bir bak. Montajını sağlam yaptıktan sonra dayanıklılık sorunu yaşayanı görmedim. Misal benim koltuklar 10 yıl garantili. İskelet, minder gibi şeylerde bozulma olduğunda adamlar mırın kırın etmiyor. Ürettikleri ürünlerin büyük kısmı yıllardır olduğundan yedek parça sıkıntıları da yok. Taşıma içinde doblo varsa gayet yeterli. Ben arkadaştan uzun şase dobloyu aldım bütün salonu tek seferde sığdırıp taşıdım.
Birde kılıfları arada indirime giriyor geçenlerde hanım denk gelmiş tüm koltuklara farklı renk kılıf aldık. Salon komple yenilenmiş oldu. Buda çok büyük bir avantaj bence.
Şimdi aklıma geldi bir tavsiyede bulunayım, Yatak odasına çok para harcamayın.
En ucuz ve kullanışlı olanı alın, hatta mümkünse sürgüsüz kapaklı alın, raydan çıktı düştü falan uğraşmazsınız.
Yatağa vereceğinize ise acımayın. Visco ciddi tavsiyedir, biraz terletir ama kuş gibi kalkarsın sabahları.
Y.odanısı bir siz göreceksiniz o yüzden uygun olanı alın. Çok gözlü , tarzınıza göre geniş askılıklı (ceket gömlek çok ise) alın.
Ağır kazık yemiş biri olarak (kendime attım kazığı) bu konuda uyarayım.
Doblo eniştelerin vazgeçilmezi :) Dükkanda şu an kapalı kasa Connect var onu alır giderim o sıkıntı değil. O zaman yarın gidip alayım, Cumartesi bi koltuk modelini çok beğenmiştim. Hatta herşeyi beğenmiştim gidip yarın hepsini alayım. Bu arada 2000 TL' ye 200 TL indirim varmış ikea' da bilgilerinize :D
Taşımasıda kurması da kolay. Tek ihtiyacın şarjlı tornavida :D Tornavida harici bir anahtar gerekiyorsa paketlerinin içinden çıkıyor. Eğer kurulumda çözemediğin birşey olursada youtube da çoğu ürünlerin montaj videosu bile var :D Geçenlerde kardeşimin odaya çok alengirli bir dolap aldık bir kısımda youtube üzerinden izleyerek devam ettik :D
Haftasonu nişanım var. Bizde bu yola girdik. Son çıkışn yerini tarif edecek olan var mı?
Şimdilik isteme, söz, nişan rahat ve sorunsuz geçti.
Fakat önümde sıvayla başlanacak ve elektrik, su, fayans, pencere ardından mobilya, beyaz eşya, çeyiziyle ev düzme kısmı var. Şimdi ağzı yanmış arkadaşlardan tavsiyeler alalım.
Örneğin; mutfaga 20-24 inç tv alacagım. Hanım ve arkadaşları geldiğinde falan mutfağa geçsinler. Yada doğalgazı petekli mi yapsam yerden ısıtmamı. Çatı kapatmam lazım. Çatı kapatmak yerine üstkatı epksi ile mi kaplasam. ( şu kovayla alınıp, yere fırçayla sürüken)
Kardeşim TV konusunda Airport' ta Samsung' da fiyatlar iyi. 5 yıl garantili ürünler. Bakmanı öneririm.
Isıtma konusunda babamın evde yerden ısıtma var, hem yer işgal etmiyo hemde ısıtması daha güzel. Öneririm kesinlikle. Çatı konusunda tecrübem yok :) Ama kışın soğuk almamak adına herşeyi yap bence.
Bu arada Yataş' ta indirim var, yatak alıcak arkadaşlara duyurulur.
IKEA dandik fln değil, Kompakt, basit tasarımları uygun fiyata sunmaya çalışıyor.. Fason üretimi fazla tabi her ürün bir değil.. Lakin gidin elin iskandinav'ına verin paraları, cari açık artın bizim mobilyacılara düdüklenmeyin derim.. Ayrıca MDF suntadan dayanıklı diye bir şey yok su alsın suntadan çok şişiyor, diklemesine vida atın suntadan çok yarılıyor, mukavemeti suntadan fazla olabilir ama bu ev eşyasında pek işe yarayan bir şey değil.. Yani ekstradan tv alabileceğiniz parayı MDF ile çöpe atmayın.. Tabi gidip modalife flnda almayın ıkea'nın kalitesi gayet optimum..
Mümkünse evlenmeyin..
arkadaşlar enza home a bakmayan varsa baksın fiyatları uygun sayılır çok uygun değil çok pahalıda değil orta karar ve yatak odaları falan bayağı kaliteli geldi gözüme büyük ihtimal yatak ordasını oradan alacağım. yemek takımı ve koltuklarıda kilimden şuan görünen o.
En Yeniler
vivense için yorumları alabilir miyiz. nedir ne değildir?
Arkadaşlar bu mobilya konusunda en önemli şey teslimat süresi, en baştan onu kesinleştirin. Çok uzun süreler veriyor iyi firmalar...
Bu arada enza fena değil ama bana salon ve yatak odası için 18bin fiyat çektiler, gittim sonra Lazzoniden 20 küsür binlere aldım. Ne kalite olarak, ne marka olarak kıyaslanır Lazzoni x2 hatta x3 her açıdan.
Teslimat 3-4 hafta enzada indirim var suan %25 ondan uygun gibi
Mobilya için Demirkapı Mobilyacılar Çarşısını ucuz diye önerdiler, hafta sonu gideceğim detayları buraya yazarım. Halı içinde Starcity' nin orada Merinos' un Outlet' i var, fiyatlar iyi gibi duruyor. Bilginize.
enza home da LED TV veriyor hediye
Arkadaşlar bende teklif edicem hatuna. Bu tek taş işi için 2500 bütçeyle iyi birşey nerden alabilirim ?
Kuyumcukent' te ALG Kuyumculuk var kardeşim. Geçen gün arkadaşımıda gönderdim oda oradan aldı. Uluslararası sertifika veriyor ve kesinlikle lekeli taş bulundurmuyor elinde. Eğer oradan almazsan bile kesinlike SI taş alma. Adamlar kredi kartına basıyor sertifika diye veriyorlar. Bende öyle bir tektaş aldım pişmanım. İstersen beraber gideriz, alyanslarımı oradan almıştım beni gittim mi tanırlar.