zenmate candır bu durumlarda..........
Printable View
Pkk 26 asker öldürdük tsk 6 yaralı var dedi o olayın aslı hangisi
Dip Not: Olayın üzerinden 3 (Üç) saatten fazla geçti ancak kabineden bir yetkili çıkıpta açıklama zahmetinde bulunmadılar.. Artık izah etmeye de eriniyorlar..
Forumda bir kitle var ki hoşuna gitmeyen her yazının sahibini yandaşlıkla suçluyor.
Yukarda bir arkadaş yas ilan edilmeli, eğlence programlarına ara verilmeli yazmış. Katılıyorum, normalleştirip kanıksanması daha büyük problemleri beraberinde getirecek gibi.
Sıkıntın derdin nedir kardeşim. Açıkla da bilelim. Ne yaptım ben sana. Ben mi patlattım bombayı. Olanı yazdım burada herhangi bir artniyetle de yazmadım. Ama sen artniyetlisin. Başkanlık falan saçma sapan konuşuyorsun. Kaldır kafanı kaldır. Her insan kendini bir siyasi partiye bağlamak zorunda değil. Hepsinin şerefsiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer şerefsiz, hırsız olduğunu bildiğiniz halde herhangi birinin götünden koşuyorsanız. Devam edin bu ülkenin başına kim geçerse geçsin hiçbirşey güzel olmayacak. Hatta ne biliyor musun bu ülkeden bu zihniyette karşı tarafı ötekileştiren halk(bütün demokrasiye inanan kesim için diyorum bunu) ile bir *** olmaz. Siz hepiniz gidin biyerlere oy verip herşeyin iyi olacağı ütopik inancıyla yaşayın. Ben sizin gibi değilim.
oda birşeymi yahu ülkede bir hükümet var hoşuna gitmeyen herkesi paralelci ilan ediyor..
Bide bu söylediğinin bir sebebide ne biliyormusun ;
Ülkede iktidarı destekleyenler o kadar at gözlüğüyle objektiflikten uzak bakıyorki olaylara o kadar net durumlarda bile saçma sapan bahaneler uyduruyorlarki destekledikleri güruhu haklı çıkarmak için tartışamıyorsun bile.. bırak tartışmayı iki kelam devam ettinmi olay yukardaki dediğime geliyor 'paralelimi destekliyorsun sen? '
Ben bu cümleyi özeniştemden duydum ötesi varmı?
Yorumsuz........
Sadece ağlıyorumm yazikk
Şöyle bir liste ile karşılaştım
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...1e992cd271018c
Listede çözemediğim bir konu var. Daha yakında onlarca hastane varken Keçiören ve Gölbaşı hastaneleri ne alaka acaba ? Ankara'yı bilmeyenler için yazayım, bahsi geçen hastaneler olay yerine ambulans sirenleri açarak gitse yarım saat uzaklıkta olan yerler.
Yas ilan edilmemeli bence. Arap krali mi öldü sanki. Hem söz var nişan var olmaz şimdi yas falan. İki kınanır bir bıçak kemik denklemi kurulur , üç beşte sabır mabır denir olur biter. Sizde çok şey etmeyin yasak var yasak..
damadın babası kalp krizi geçirdi diye bayraklar yarıya indirilmedi mi hala
Oooorrrroooooosssssspppppuuuuuu cocukları SOSYAL MEDAYA ya erısım yasagı getırdıler bıraz once!!
Ben kimseye montaj falan yapmadım hatta ilk mesajımda dikkat ettiysen iyi niyetli olduğunuzu biliyorum yazdım. Bilgi paylaşın da yazdım. Fotoğrafların rahatsız edici olduğunu düşündüğümü söyledim. Sanırım bunu söylemeye hakkım var. Ama siz kafanızdaki yaftaları hemen bana montaj ettiniz. Diyelim ki ben montaj yaptım birilerine. Benim montaj yapmamın yanlış olduğunu düşündüğünüzü var sayarsak kendinizin yine bana tuhaf yaftalar yapıştırmanız ikiyüzlülük olmuyor mu? Yoksa bazı şeylerin size serbest benim için ise yasak olduğu bir çifte standartlı bir düşünce içinde misiniz? Bu arada büyüğümsünüz önceki mesajlardaki senli benli hitabım için özür dilerim.
Soylenecek Çok Şey Varda Yeri Bura Değil Neyse....
Gerçekten şurda bile birbirine sarıyor ya insanlar yazık
İki taraf var zihniyet tek. Biri herkesi akpli görüyor biri paralelci. Ya siyahsın ya beyaz başka renk yokk.
tv de şu an miti aklıyorlar,bombacılar yok sosyal medyada şifreli konusuyormusta,yok bombaları çok uzaktan bilmem ne ile kontrol ediyorlarmısta dunyada bunla baş etmek çok zormuş ta...tşşak gecıyorlar resmen tv de
Halic kongre merkezinde haberi alan reis-i cumhur , icisleri bakanindan bilgi aldiktan sonra dünürü erdoğan bayraktara geçirmiş olduğu kalp krizinden dolayı geçmiş olsun ziyaretine gitti. Ölen ve yaralanan onlarca kişi < Dünür
Yazık oluyor lan bu ülkeye.
Yazacak o kadar şey var ki...
Ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara şifa yakınlarına sabır versin..
Ben işte bunu anlamıyorum abi.
Nasıl Türkiye Nin BaşKentin de Bombalı saldırı yapacaklarının istihbaratını ele geçiremezler. Yarın diyecekler yine biliyorduk kaybettik vs.vs.
Ben öyle mitin ta aq
Feto Fanclub üye olan adamları tek tek aldırlar. Bombalı Saldırı Yapan Adamı Alamıyorlar.
Alıştık zaten bu haberlere milletçe alıştık. Haberlerde Görüyoruz Bitiyor Survivor izliyoruz. Ben bu milletten daha hiç bir şey beklemem.
Yandaşlarının yazdıkları şu şekilde adamlar inanmış .
"Bu ülke büyüdükçe kalleşler çoğalıyor uyuma türkiye "
Ne büyüyen ülke be . Turizm sektörü de boku yedi 3.köprü ile büyüdük gidiyoruz kim tutar bizi
yav bu ulkede mit mustesari ancak millet vekili olmak icin istifa eder . Allah bizleri korusun , suan kac aile acilar icinde . Bir tarafta da sumeyyenin nisaninda ne giyecegini dusunen aman bize bulasmasin tribinde saray hayati surenler var.
sonumuz hayır ola
Terör artık sivilleri hedef alıyor çünki Asker polis şehit ettiklerinde artık kimsenin umuru değil, halkı vurarak operasyonları durdurmaya çalışıyorlar.. Ateş düştüğü yeri yaktı nice evlere ateş düştü ama diğer tarafta hala insanlar survivor izliyor.. Yakında tam çöküş gelecek.
Birazdan çıkarlar kınarlar terörü 2 gün sonra olay yerine karanfil bırakırlar bizim milletimizde devam uyumaya İzdivaç izlemeye devam eder
Dizilerde full gaz devam maalesef
Soylicek hic birsey bulamıyorum.. Adam kalkmış Bombacı eylemini yapmadan tutuklayamayiz diyor. Bombayı patlatıyor canlı bombayı goz altına aldık diyolar. Dalgamı geçiyorlar bunlar insanlarla ya
Adam olun lan büyük liderimizin kaynatasi kalp krizi geçirmii kendiside oraya taziyeye gitmiş!!!
Bizim gerçek sorunumuz budur!
Hepiniz adam olacaksiniz, kizilayda bir kaç fakir Çapulcu patladi diye gÜndemimizi değiştiremezsiniz.
Buradan deĞerlİ cumhuru reİsİmİzİn kaynatasina geÇmİŞ olsun dİlİyor ve acİl Şİfalarimi İletİyorum
Millet o kadar normalleşmiş ki hiçbir şeye aldırış etmiyorlar.