Ülke git gide geriye gidiyor .
Printable View
Ülke git gide geriye gidiyor .
Vücut bütünlüğü olan ceset sayısı138 ddiyorlar. Hayatınızı sikeyim
Olm siz ruh hastasımısınız nesiniz
Ordaki o vahşeti burada yayınlamak falan
Hoşunuzamı gidiyor insanlar ölmüş vs bunları görmek
Hayır bunu burada yada bu görüntüleri yaydıkça noluyor vahşete korkuya dahada çok hizmet etmekten başka
tayyip böylemi gidecek
ha tayyip gidince bu bitecekse tayyibin anasını ...
ama nedir yani patlamayı paylaşmak orda cenazeleri ordaki kaosu yaymak izlemeyene izle izle bak bak diye göstermek
bir kendinize gelin ya gözünüzü sevim
Ankara valiliği açıklama yaptı. Olay yerinde 20 kişi hastaneye götürülürken 5 kişi hayatını kaybetmiş.
Allah bu duruma yol açanların, sebebiyet verenlerin cezasını verir umarım. Bizim artık gücümüz yetmiyor hiç bir şeye..
Valilikten açıklama 25 vatandaş vefat etmiş denildi.
Bi yazı okudum oda; güven hastanesi 3 yaralı numune 45 yaralı, ibni sina 32 yaralı, gazi has 44 yaralı, hacettepe 31 yaralı, dışkapı 30 yaralı, 112 tarafından tespit edilen ve vücut bütünlüğü olan ceset sayısı 138 ölü.
Diye bi yazı gördüm. Doğruluğunu bilemiyorum ama
Fazla bişey yazmayacağım, yayın yasağı direkt olarak hemen geldi.
Facebook, twitter vb kapatıldı, ölenlerin sayısını kimse bilemeyecek.
Bu seferde canlı bomba vb şeyler hangi ırkdan çıkacak acaba, sınırlar açık nede olsa.
Vize, ab diye bizi kandırıp tüm teröristleri ülkeye doldurdular, can güvenliği deseniz zaten yok.
Valilik açıklama yapmış ölü 25 yaralı 75 diye. Ne hikmetse hep böyle oluyor ilk açıklamalar, 5e15 10a 30 25e 75..
Bütün kanallar patlama haberi yapıyor, trt1'de sureyeli çocuğa bisiklet etti başbakanımız haberi...
Şimdi biri çıkıcak zaafiyet yok, her şey süper diyecek öteki çıkacak istifa etsinler, o istifa etsin şu istifa etsin diyecek Allah hepsinin belasını versin..
Yine masum insan oluyor olan yine sana oluyor yine bana oluyor. Ankarada yakın arkadaşlarım var aramaya korkuyorum, sevdiklerim taksime gitmesin metrobüse vs binmesin istiyorum. Başımızdakilerinde, başımıza gelmeye aday olanlarında Allah bin türlü belasını versin
Biri mite patlama oldugunu iletsin lutfen
25 ölü olarak ilk resmi açıklama geldi. Olası diğer açıklamalar
- Failleri bulunacaktı ( biraz arapça kökenli kelimeler eklenerek)
- Sabrımızı test etmesinler. (zaten ediyolar)
Allah sonumuzu hayır eylesin.
Koltuk uğruna insanların canına göz kırpmadan kıyanlarında göz yumanlarında allah bin belasını versin...
Amerikanın istihbaratı kendi ülkemizde bizimkilerden daha iyi olması nasıl bir ikilemdir anlam verilemez...
Artık ne diyeceğimizi bilemiyoruz.. Birilerin egosunun sonuçlarını masum insanlar iyi insanlar ödüyor bedelini..Lanet olsun.. 2-3 sene önce suriye ırak muhabbeti yaparken şimdi onlardan farkımız kalmadı.. Ülkeyi bu kıvama getiren herkesin Allah belasını versin..
Resmi kaynak yanmış vücutmu paylaşsın burada yapılan gibi , bunumu istiyorsun?
Yada resmi kaynak 25 kişi hayatını kaybetti derken sen 75 olduğunu ispatlayınca eline ne geçecek?
Elden tek gelen dua şu anda başka birşey değil.
Ha çok ciddi şekilde terörü falan bitirebileceğine inanan arkadaş ve arkadaşlar varsa anlatsın inandırsın bizi oy verelim seçilsin falan.
Ama parçalanmış bedenleri daha çok kişi gördükçe ne hayatını kaybedenler rahmete kavuşacak ne terör bitecek aksine hedeflenen kaos dahada güzel yayılacak.
Yani diyosunuz ki yayın yasağı gelsin, nette paylaşılmasın, doğru anladıysam eğer.
saygı duymuyorum.
şu kurduğunuz cümleler bence talihsiz cümleler.
insanları yaptıklarıyla yargılamaktan vazgeçin hele böyle laubali oğlumlu felan konuşmak hiç hoş olmamış.
bırakında insanlar içindeki öfkeyi ve üzüntüyü böyle dışa vursunlar
Öfke öyle vurulmaz
Kimi sorumlu görüyorsan gidip yakasına yapışırsın.
Tayyibi görüyorsan toplanır evinin önüne gidersin istifa et suçlusu sensin diye
Sen ise farkında olmadan bunu yapan .... çocuklarına yardım etmiş oluyorsun korku ve paniği herkesin görmesini sağlayarak
Allah aşkına fotoyu bir benmi gördüm orda otobüs bekleyen adam oturduğun bankla beraber geri devrilmiş ve simsiyah olmuş yani resmen oturduğu yerde alevle kavrulmuş ve ölmüş
bu görüntünün paylaşılması normal benim siz napıyorsunuz demem hata
vay be
Böyle bir şey ispatlanabiliyorsa ele geçen yayın yasağının neden geldiği, herkesin nasıl kandırıldığı, böylesi bir olayda bile ölen insanlar sümen altı edildiği ortaya çıkacak..
Ama derseniz kurcalamayın sadece "resmi" açıklama ne diyorsa ona inanın diyorsanız diyecek bir şey de yok..
Sen suçlusun demekle oluyor mu sizce ? Sizce ülkede ifade özgürlüğü var mı ? Teorik olarak konuşuyorsunuz.
Evet bu görüntüler paylaşılmasın. PENGUEN BELGESELİ yayınlasınlar.
Seçimlerde oyu kime verdiğin değil oyları kimin saydığı kazananı belirler.. bu ülkede seçim bağımsızlığı diye birşey kalmayalı çok oldu..
Fotoğraf olayıne gelirsek senin söylediğinin hükümetin getirdiği yayın yasağından hiçbir farkı yok..
Bomba patlamasıne engel olamayan hükümet benim o bombanın nerede nasıl patladığını kaç kişiyi kaybettiğimizi öğrenmeme engel oluyor..
Bu tarz katliamlar saldirilar ortadogu ulkerinde olagan seylerdir
Kapilar acildigindan beri teroristi hilisi hirsizi elini kolunu sallayarak geziyor
Hatta ve hatta devlet burs falan veriyor.
Istihbarat falan oyle seyler zaten mevcut degil
Ortadoguya yeni donmedik zaten ortadogu ulkesi coktan olmustuk
Ama bunlar muhim seyler degil
Onemli olan baskanlik..
Hamdolsun Istikrarli!!! Bi sekilde vatandaslarimiz ölüyor
Allah sizi kahretsin..
Yazik gunah bu nedir yahu..
Katılıyorum. Amacınız ve niyetinizin iyi olduğunu biliyorum. Terörün asıl amacı da zaten bu kaosu yaymak. Yanmış ceset fotoğrafı vb paylaşımlar rahatsız edici ve ancak teröre kaosun yayılması konusunda yardımcı olur. Çok büyük bilgi kirliliği var ve maalesef bir kısmı terör örgütü yandaşları tarafından yayılıyor. Lütfen ceset ve benzeri fotoğraflar paylaşmayalım. Ölüler olduğunu hepimiz biliyoruz. Resimlerinin paylaşılması hoş değil ama.
kusbakısı ortalama 8 km den ses duyuldu gok gurultusu gıbı...korku ve panık meselesine gelince ben oncekı bombadan bu yana tedırgındım zaten kalabalık yerlere gırmıyordum saklanacak bısey yok yani cevremdekı herkez aynı seylerı dusunuyo malesef...
la olm ne kasosundan bahsediyorsunuz ya adamlar taşak geçer gibi 25 gün arayla aynı yeri bombalayıp duruyorlar siz hala neyi tartışıyorsunuz :D
bence tartışacağınız bu olmamalı yani.
ülke boka döndü amk siz hala adam ölmüşte fotosunu mu koyalım mı kaos mu yayalım derdindesiniz. 25 gün diyorum bir hırsız aynı evi soymaya 2. kez korkar ama aynı noktayı aynı taktikle adamlar sürekli bombalıyor amk.
Mit o kadar güzel çalışıyorki teröristler checkpoint atmış kızılaya sürekli spawn olup bomba kurup kaçıyorlar amk her defasında terorists win oluyor.
şifre yazmış oçların hepsi, bizim milli istikbarat şu amk super mario sunda prensesi kurtarabilsede counter strike a gelse diye daha çok bekliyoz.
gelecekte anti defuse kit alacakta engelleyecek.
tey allahım.
o kadar vahim durum o kadar.
Sadece su Ankara saldirilarinda olen vatandaslarimizin sayisi en az 500 ve biz hala kiniyoruz. Sicmisim siyasetine oy vermesine.
Abi durum öyle ki metroda falan tipi kayık elinde sırtında çanta olan gördümü uzaklaşıyorum. O hale geldik resmen.
Bu millet layiki ile yönetiliyor.
Istikrar ve iktidar diyenlere gelsin bu konu...
Çalışan istihbarat;
ABD Büyükelçiliği 11 Mart’ta bir açıklama yayınlayarak Ankara’daki ABD vatandaşlarını, “kişisel güvenlik planlarını gözden geçirmeleri ve çevrelerine dikkat etmeleri” yönünde uyarmıştı. Açıklamada, “Ankara’nın Bahçelievler bölgesindeki Türk hükümet binaları ve konutlarına yönelik potansiyel bir terör saldırısı bilgisi alındığı, ABD vatandaşlarının bu bölgeden uzak durmaları” belirtilmişti.
Bizim MİT Başkanı'da kınamakla, vekil olma planlarıyla meşgul..
Afganistandayım , üzüntü içerisinde okuyorum haberleri. Burada biz ; Abd elçiliğinin kendi vatandaşlarına verdiği güvenlik uyarılarını twitter facebook vs den takip ediyoruz. Ona göre belli bölgelerden uzak duruyoruz vs. Geçen hafta burada iki ayrı olayda ; 2 Türk öldürüldü 2 ağır yaralı bir de kaçırılan var. Bunla ilgili güvenlik uyarısı bahse konu olan elçilik sayfasından 25 gün önce neredeyse adresleriyle verildi.
Az önce sanırım aynı ülke elçiliğinin Ankara içinde uyarı verdiğini dinledim. Basit bir vatandaş olarak ben bunu takip edip kendimce tedbir alabiliyorum.
Ülkede istikrar sağlamak için yönetime gelen , şimdiye kadar bin kere en masum açıklamayla "biz bu işi beceremedik" deyip istifa etmesi gerekenler neden bir şey yapmıyor yada yapamıyor?
Hayatını kaybedenlere , Allahtan Rahmet diliyorum.
Afganistandayım , üzüntü içerisinde okuyorum haberleri. Burada biz ; Abd elçiliğinin kendi vatandaşlarına verdiği güvenlik uyarılarını twitter facebook vs den takip ediyoruz. Ona göre belli bölgelerden uzak duruyoruz vs. Geçen hafta burada iki ayrı olayda ; 2 Türk öldürüldü 2 ağır yaralı bir de kaçırılan var. Bunla ilgili güvenlik uyarısı bahse konu olan elçilik sayfasından 25 gün önce neredeyse adresleriyle verildi.
Az önce sanırım aynı ülke elçiliğinin Ankara içinde uyarı verdiğini dinledim. Basit bir vatandaş olarak ben bunu takip edip kendimce tedbir alabiliyorum.
Ülkede istikrar sağlamak için yönetime gelen , şimdiye kadar bin kere en masum açıklamayla "biz bu işi beceremedik" deyip istifa etmesi gerekenler neden bir şey yapmıyor yada yapamıyor?
Hayatını kaybedenlere , Allahtan Rahmet diliyorum.
O fotoğrafları göründe 2 gün sonra unutmayın burda ölenleri.
Orda olanlardan aldiğim bilgiye göre durum çok vahim, burda yazmaya elim varmıyor ne yazıkki, allah bu ülkeyi yönetenlerin belasını versin
Abd buyukelciliginin uyari verdigi bu ortamda bu patlama oluyorsa ve hic bir istihbarat sorumlusu istifa etmiyorsa, ak koyun da derim ak it de derim, derim de derim, yetmiyorsa bi dahaki bomba oturma organinda patlasin derim
1 hafta konusulur unutulur. Istihbarat ne b.ka yariyor bilemiyorum