Orda olanlardan aldiğim bilgiye göre durum çok vahim, burda yazmaya elim varmıyor ne yazıkki, allah bu ülkeyi yönetenlerin belasını versin
Printable View
Orda olanlardan aldiğim bilgiye göre durum çok vahim, burda yazmaya elim varmıyor ne yazıkki, allah bu ülkeyi yönetenlerin belasını versin
Abd buyukelciliginin uyari verdigi bu ortamda bu patlama oluyorsa ve hic bir istihbarat sorumlusu istifa etmiyorsa, ak koyun da derim ak it de derim, derim de derim, yetmiyorsa bi dahaki bomba oturma organinda patlasin derim
1 hafta konusulur unutulur. Istihbarat ne b.ka yariyor bilemiyorum
Patlamanın olacağını bence biliyorlardı. 1 haftadır benim memleketimin bütün giriş ve çıkışlarında çok büyük denetleme vardı. ve çoğu memlekettede vardı bu denetlemeler. Biz nevruz da olay olmasın diye denetleme yapılıyor zannediyorduk ama öyle değilmiş.
Çıkar televizyona kınar durur. Küfürü bile haketmiyorlar.
Ankara'da Patlama!!! diye sabit bir konu yapalım bence! sinirden ağlamak üzereyim, Allah hepsinin belasını versin diyeceğim de, desem ne olacak ben kimim ya??? bir tane oy veriyorum 5 yılda bir o da yerine gidiyor mu gitmiyor mu belli değil, memlekette 3 milyon Suriyeli var, bu gün polis beni çevirdi geyik yaptı ancak, şu anda adamlar istedikleri zaman istedikleri yeri patlatacak duruma geldiler farkında mıyız??? Ankara 6 ayda 3 tane büyük saldırıya uğruyor, MİT hala facebook da hükümet muhaliflerini fişliyor! verin 400 vekili yahu, ayarlayamadınız mı sistemden onu da mi biz yapalım???
TRT WORLD canlı yayın yapıyor. Ülke bizim ölen canlar bizim yayın yasağıda bize.
http://www.trtworld.com/live
Hala yorumlarıyla tayyipcilik oynamaya çalışan karaktersizler var pes!!
herkez heryerde heran olum tehlıkesı ıle yasıyor.allah yardımcımız olsun
Şu yazdığımı tekrar ediyor dahada yorum yapmayı bırakıyorum bu konuya.
Ama şu tayyibi yada ona mualif herhangi birini bu kadar gözünüzde büyütmeyin
O kadar büyük olsa 7 haziranda seçim kaybetmezlerdi
Mualifler bir boka yarasaydı tayyip bunca yıldır iktidarda olamazdı vs vs
Allah rahmet eylesin ölenlere olan yine garibana oldu.Durakta otobüs beklerken cehennem alevi gibi birşeyle kavrulup ölen adama oldu bizde bunu fotoda net olarak gördük.Eminim tayyipde bunu görünce istifa eder hemen
Ben akşam gidip azcık yapisayim yakasına, böyle olmuyor ayıp artik diyeyim
İşi bilen Polisin yerinin değiştirilmesi, Askerin hırpalanması ve elinden istihbarat olanağının sıfırlanması , yargının ırzına geçilmesi vs. konular biliyorsunuz ki tek kişiyi korumak için yapıldı hepsi ve sonucu baştan belliydi.
Gezi parkı falan vardı bir ara
Ağaç bahanesi ile kıyamet koptu bu ülkede ama insanlar ölüyor nasıl durduramıyorsunuz diye kimse birşey yapamıyor
Ya neyse ya cidden okudukça sinir ve üzüntüden başka birşeye yaramıyor. Allah yardımcımız olsun.
Bu soruyu kim cevaplayacak
http://www.youtube.com/watch?v=WgMfeCLr2lo&sns=fb
Halkların kardeşliği! ve barış! için yapılmıştır. Ayrıca her şeyin suçunu hükümete atmayın!