Yunus polisi arkadaşimin bana verdiği net 138 ölü 15x ağır yaralı dedi 1 saat önce vermişti bilgiyi ne hale geldi ülkemiz
Printable View
Yunus polisi arkadaşimin bana verdiği net 138 ölü 15x ağır yaralı dedi 1 saat önce vermişti bilgiyi ne hale geldi ülkemiz
Gözümüzun beyinimizın ayarı kalmadı artık ; 2 3 sehıt olunca azmıs dıyıp haberı geçer ; Yayın ; sanal ortam yasaklarıyla ne ısterlerse onu gorup onu yaşamamız gerektıgı hale geldık ; yazık bize
senın oy verdıgın adam sebep bunlara ben sokmadım o bombacıları ülkeye,senı nasıl ınandırmıssa artık teroru bıtırcem dıye kalkıp oy vermıssın işte ortada manzara,yayın yasagında da senın gbı oy verenle etkılenıpte baskanlıktan olmasın dıye geliyor,yayın yasagını geçtım tartısan bıle yok tv de,kuşa taksam ters ucar dua dıyor hala ya.
Şu anda a haberde hükümet istifa etsin diyen adama demedikleri kalmadı.
Ulan insan bu kadarmı cahil olur, sadece hükümet istifa etsin yeni hükümet kurulsun dedi diye adamı terörist ilan ettiler.
Yazık, gerçekten yazık.
birileri yine internetin ayarını kıstı galiba nasıl bir memleket olduk hayretle izliyoruz sayın seyirciler.
Pkk 26 asker öldürdük tsk 6 yaralı var dedi o olayın aslı hangisi
Dip Not: Olayın üzerinden 3 (Üç) saatten fazla geçti ancak kabineden bir yetkili çıkıpta açıklama zahmetinde bulunmadılar.. Artık izah etmeye de eriniyorlar..
Forumda bir kitle var ki hoşuna gitmeyen her yazının sahibini yandaşlıkla suçluyor.
Yukarda bir arkadaş yas ilan edilmeli, eğlence programlarına ara verilmeli yazmış. Katılıyorum, normalleştirip kanıksanması daha büyük problemleri beraberinde getirecek gibi.
Sıkıntın derdin nedir kardeşim. Açıkla da bilelim. Ne yaptım ben sana. Ben mi patlattım bombayı. Olanı yazdım burada herhangi bir artniyetle de yazmadım. Ama sen artniyetlisin. Başkanlık falan saçma sapan konuşuyorsun. Kaldır kafanı kaldır. Her insan kendini bir siyasi partiye bağlamak zorunda değil. Hepsinin şerefsiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer şerefsiz, hırsız olduğunu bildiğiniz halde herhangi birinin götünden koşuyorsanız. Devam edin bu ülkenin başına kim geçerse geçsin hiçbirşey güzel olmayacak. Hatta ne biliyor musun bu ülkeden bu zihniyette karşı tarafı ötekileştiren halk(bütün demokrasiye inanan kesim için diyorum bunu) ile bir *** olmaz. Siz hepiniz gidin biyerlere oy verip herşeyin iyi olacağı ütopik inancıyla yaşayın. Ben sizin gibi değilim.
oda birşeymi yahu ülkede bir hükümet var hoşuna gitmeyen herkesi paralelci ilan ediyor..
Bide bu söylediğinin bir sebebide ne biliyormusun ;
Ülkede iktidarı destekleyenler o kadar at gözlüğüyle objektiflikten uzak bakıyorki olaylara o kadar net durumlarda bile saçma sapan bahaneler uyduruyorlarki destekledikleri güruhu haklı çıkarmak için tartışamıyorsun bile.. bırak tartışmayı iki kelam devam ettinmi olay yukardaki dediğime geliyor 'paralelimi destekliyorsun sen? '
Ben bu cümleyi özeniştemden duydum ötesi varmı?
Yorumsuz........
Sadece ağlıyorumm yazikk
Şöyle bir liste ile karşılaştım
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...1e992cd271018c
Listede çözemediğim bir konu var. Daha yakında onlarca hastane varken Keçiören ve Gölbaşı hastaneleri ne alaka acaba ? Ankara'yı bilmeyenler için yazayım, bahsi geçen hastaneler olay yerine ambulans sirenleri açarak gitse yarım saat uzaklıkta olan yerler.