User Tag List

Sayfa 4/31 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
589 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öfke öyle vurulmaz

Kimi sorumlu görüyorsan gidip yakasına yapışırsın.

Tayyibi görüyorsan toplanır evinin önüne gidersin istifa et suçlusu sensin diye

Sen ise farkında olmadan bunu yapan .... çocuklarına yardım etmiş oluyorsun korku ve paniği herkesin görmesini sağlayarak

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah aşkına fotoyu bir benmi gördüm orda otobüs bekleyen adam oturduğun bankla beraber geri devrilmiş ve simsiyah olmuş yani resmen oturduğu yerde alevle kavrulmuş ve ölmüş

bu görüntünün paylaşılması normal benim siz napıyorsunuz demem hata

vay be

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resmi kaynak yanmış vücutmu paylaşsın burada yapılan gibi , bunumu istiyorsun?

Yada resmi kaynak 25 kişi hayatını kaybetti derken sen 75 olduğunu ispatlayınca eline ne geçecek?

Elden tek gelen dua şu anda başka birşey değil.

Ha çok ciddi şekilde terörü falan bitirebileceğine inanan arkadaş ve arkadaşlar varsa anlatsın inandırsın bizi oy verelim seçilsin falan.

Ama parçalanmış bedenleri daha çok kişi gördükçe ne hayatını kaybedenler rahmete kavuşacak ne terör bitecek aksine hedeflenen kaos dahada güzel yayılacak.
    Böyle bir şey ispatlanabiliyorsa ele geçen yayın yasağının neden geldiği, herkesin nasıl kandırıldığı, böylesi bir olayda bile ölen insanlar sümen altı edildiği ortaya çıkacak..

Ama derseniz kurcalamayın sadece "resmi" açıklama ne diyorsa ona inanın diyorsanız diyecek bir şey de yok..

RedCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen suçlusun demekle oluyor mu sizce ? Sizce ülkede ifade özgürlüğü var mı ? Teorik olarak konuşuyorsunuz.

Evet bu görüntüler paylaşılmasın. PENGUEN BELGESELİ yayınlasınlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yada resmi kaynak 25 kişi hayatını kaybetti derken sen 75 olduğunu ispatlayınca eline ne geçecek?

Ha çok ciddi şekilde terörü falan bitirebileceğine inanan arkadaş ve arkadaşlar varsa anlatsın inandırsın bizi oy verelim seçilsin falan.

Ama parçalanmış bedenleri daha çok kişi gördükçe ne hayatını kaybedenler rahmete kavuşacak ne terör bitecek aksine hedeflenen kaos dahada güzel yayılacak.
    Seçimlerde oyu kime verdiğin değil oyları kimin saydığı kazananı belirler.. bu ülkede seçim bağımsızlığı diye birşey kalmayalı çok oldu..

Fotoğraf olayıne gelirsek senin söylediğinin hükümetin getirdiği yayın yasağından hiçbir farkı yok..

Bomba patlamasıne engel olamayan hükümet benim o bombanın nerede nasıl patladığını kaç kişiyi kaybettiğimizi öğrenmeme engel oluyor..

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz katliamlar saldirilar ortadogu ulkerinde olagan seylerdir
    Kapilar acildigindan beri teroristi hilisi hirsizi elini kolunu sallayarak geziyor
    Hatta ve hatta devlet burs falan veriyor.
    Istihbarat falan oyle seyler zaten mevcut degil
    Ortadoguya yeni donmedik zaten ortadogu ulkesi coktan olmustuk
    Ama bunlar muhim seyler degil
    Onemli olan baskanlik..
    Hamdolsun Istikrarli!!! Bi sekilde vatandaslarimiz ölüyor

Allah sizi kahretsin..
    Yazik gunah bu nedir yahu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Katılıyorum. Amacınız ve niyetinizin iyi olduğunu biliyorum. Terörün asıl amacı da zaten bu kaosu yaymak. Yanmış ceset fotoğrafı vb paylaşımlar rahatsız edici ve ancak teröre kaosun yayılması konusunda yardımcı olur. Çok büyük bilgi kirliliği var ve maalesef bir kısmı terör örgütü yandaşları tarafından yayılıyor. Lütfen ceset ve benzeri fotoğraflar paylaşmayalım. Ölüler olduğunu hepimiz biliyoruz. Resimlerinin paylaşılması hoş değil ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öfke öyle vurulmaz

Kimi sorumlu görüyorsan gidip yakasına yapışırsın.

Tayyibi görüyorsan toplanır evinin önüne gidersin istifa et suçlusu sensin diye

Sen ise farkında olmadan bunu yapan .... çocuklarına yardım etmiş oluyorsun korku ve paniği herkesin görmesini sağlayarak
    sen muhalif bir topluluğun rte ye 1 kilometre yaklaşabileceğinimi zannediyorsun?

Yahu izmirde adama ayakkabı kutusu gösteren kadını evinden aldılar bırakki İstifa ya davet etmeyi...

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah aşkına fotoyu bir benmi gördüm orda otobüs bekleyen adam oturduğun bankla beraber geri devrilmiş ve simsiyah olmuş yani resmen oturduğu yerde alevle kavrulmuş ve ölmüş

bu görüntünün paylaşılması normal benim siz napıyorsunuz demem hata

vay be
    Yayın yasağının 'ya insanlar görmesin,kaos oluşmasın. Biz doğru olanı daha sonra açıklarız.' samimiyetiyle koyulduğuna inanmıyoruz. Abi,emin ol hiç kimse görüntüleri burada paylaşınca mutlu olmuyor.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusbakısı ortalama 8 km den ses duyuldu gok gurultusu gıbı...korku ve panık meselesine gelince ben oncekı bombadan bu yana tedırgındım zaten kalabalık yerlere gırmıyordum saklanacak bısey yok yani cevremdekı herkez aynı seylerı dusunuyo malesef...

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la olm ne kasosundan bahsediyorsunuz ya adamlar taşak geçer gibi 25 gün arayla aynı yeri bombalayıp duruyorlar siz hala neyi tartışıyorsunuz

bence tartışacağınız bu olmamalı yani.

ülke boka döndü amk siz hala adam ölmüşte fotosunu mu koyalım mı kaos mu yayalım derdindesiniz. 25 gün diyorum bir hırsız aynı evi soymaya 2. kez korkar ama aynı noktayı aynı taktikle adamlar sürekli bombalıyor amk.

Mit o kadar güzel çalışıyorki teröristler checkpoint atmış kızılaya sürekli spawn olup bomba kurup kaçıyorlar amk her defasında terorists win oluyor.

şifre yazmış oçların hepsi, bizim milli istikbarat şu amk super mario sunda prensesi kurtarabilsede counter strike a gelse diye daha çok bekliyoz.

gelecekte anti defuse kit alacakta engelleyecek.

tey allahım.

o kadar vahim durum o kadar.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece su Ankara saldirilarinda olen vatandaslarimizin sayisi en az 500 ve biz hala kiniyoruz. Sicmisim siyasetine oy vermesine.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi durum öyle ki metroda falan tipi kayık elinde sırtında çanta olan gördümü uzaklaşıyorum. O hale geldik resmen.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu millet layiki ile yönetiliyor.

Istikrar ve iktidar diyenlere gelsin bu konu...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çalışan istihbarat;

ABD Büyükelçiliği 11 Mart’ta bir açıklama yayınlayarak Ankara’daki ABD vatandaşlarını, “kişisel güvenlik planlarını gözden geçirmeleri ve çevrelerine dikkat etmeleri” yönünde uyarmıştı. Açıklamada, “Ankara’nın Bahçelievler bölgesindeki Türk hükümet binaları ve konutlarına yönelik potansiyel bir terör saldırısı bilgisi alındığı, ABD vatandaşlarının bu bölgeden uzak durmaları” belirtilmişti.

Bizim MİT Başkanı'da kınamakla, vekil olma planlarıyla meşgul..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afganistandayım , üzüntü içerisinde okuyorum haberleri. Burada biz ; Abd elçiliğinin kendi vatandaşlarına verdiği güvenlik uyarılarını twitter facebook vs den takip ediyoruz. Ona göre belli bölgelerden uzak duruyoruz vs. Geçen hafta burada iki ayrı olayda ; 2 Türk öldürüldü 2 ağır yaralı bir de kaçırılan var. Bunla ilgili güvenlik uyarısı bahse konu olan elçilik sayfasından 25 gün önce neredeyse adresleriyle verildi.

Az önce sanırım aynı ülke elçiliğinin Ankara içinde uyarı verdiğini dinledim. Basit bir vatandaş olarak ben bunu takip edip kendimce tedbir alabiliyorum.

Ülkede istikrar sağlamak için yönetime gelen , şimdiye kadar bin kere en masum açıklamayla "biz bu işi beceremedik" deyip istifa etmesi gerekenler neden bir şey yapmıyor yada yapamıyor?

Hayatını kaybedenlere , Allahtan Rahmet diliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afganistandayım , üzüntü içerisinde okuyorum haberleri. Burada biz ; Abd elçiliğinin kendi vatandaşlarına verdiği güvenlik uyarılarını twitter facebook vs den takip ediyoruz. Ona göre belli bölgelerden uzak duruyoruz vs. Geçen hafta burada iki ayrı olayda ; 2 Türk öldürüldü 2 ağır yaralı bir de kaçırılan var. Bunla ilgili güvenlik uyarısı bahse konu olan elçilik sayfasından 25 gün önce neredeyse adresleriyle verildi.

Az önce sanırım aynı ülke elçiliğinin Ankara içinde uyarı verdiğini dinledim. Basit bir vatandaş olarak ben bunu takip edip kendimce tedbir alabiliyorum.

Ülkede istikrar sağlamak için yönetime gelen , şimdiye kadar bin kere en masum açıklamayla "biz bu işi beceremedik" deyip istifa etmesi gerekenler neden bir şey yapmıyor yada yapamıyor?

Hayatını kaybedenlere , Allahtan Rahmet diliyorum.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O fotoğrafları göründe 2 gün sonra unutmayın burda ölenleri.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çalışan istihbarat;

ABD Büyükelçiliği 11 Mart’ta bir açıklama yayınlayarak Ankara’daki ABD vatandaşlarını, “kişisel güvenlik planlarını gözden geçirmeleri ve çevrelerine dikkat etmeleri” yönünde uyarmıştı. Açıklamada, “Ankara’nın Bahçelievler bölgesindeki Türk hükümet binaları ve konutlarına yönelik potansiyel bir terör saldırısı bilgisi alındığı, ABD vatandaşlarının bu bölgeden uzak durmaları” belirtilmişti.

Bizim MİT Başkanı'da kınamakla, vekil olma planlarıyla meşgul..
    Bari en azindan mit bunu facebook ta paylas butonuna bassa. Onu yapsinlar bari. Bizim insanimiz sever facebooku
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)