User Tag List

Sayfa 6/31 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
589 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korku yönetimini geri getirmeye çalışan çağın çok ötesinde bir şekilde idare ediliyor olmamız şaşırtmıyor artık beni. Biz milletcek aptal yerine konmaya o kadar alışığız ki!!! Canımız yanıyor elimizden bir şey gelmiyor, şuraya yazı yazarken bile kendime sövüyorum, neler dönüyor ülkemde ve ben her defasında bilgisayarın başında malak gibi takip edip üç gün sonra yine insanların başımızdakilerin yapmacıklıklarına nasıl kandıklarını izleyeceğim diye. Anarşi olmasın tabi, sokaklara dökülmek çözüm değil tamam, ama bir kana, iktidara, paraya doyun artık yeter! Bıçak kemiğinize mi dayanıyo, makatınıza mı giriyo, nerenize giriyorsa girsin artık.
    ///M Rulez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biri şu arkadaşa bir bardak su atsın, cımcıklesın ... yahu TURKIYE burası... heyooo?
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben akşam gidip azcık yapisayim yakasına, böyle olmuyor ayıp artik diyeyim
    Topalanalım hep beraber evinin önüne gidelim istifaya davet edelim..

Hey allahım adam birtane muhalif gazeteci bırakmıyor alayını hapse attırıyor , Ordudaki çatlak sesleri kendisine karşı çıkanları içeri attırmış istediği gazeteye istediği haber ajansına bankaya holdinge kayyum atayıp duruyor bizde bu adamı istifaya davet edicez onu sorumlu gördüğümüz için..

Ülke öyle bir haldeki rüyamda görsem hayra yormam..

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galiba yakında Ankara bağları ile değil patlamalarıyla meşhur olacak. O kadar normalleştirme çabaları var ki yakında Ankara patlamaları vol. bilmem kaç olarak uzayıp gidecek
    O kadar patlama olmasına rağmen bürokratlardan sorumluluk üstlenen yok, en son sorumluluk örneği sayabileceğim Ankara emniyet müdürünü görevden almışlardı! oda döner yakında. Gelecek 2 saat için Ala çıkacak suçu yine PYD'e bulacak, 2 intihar bombacısı var diyecek, cenaze sayısı 40'ı bulacak, cumhurbaşkanımız "Eyy" diye sözüne başlayarak muhalefete seslenecek, siyasiler kınama mesajları yayınlayacak, 3-5 gün anahaberde yer alacak, cenazeler defnedilecek unutulup gidecek taa ki bir sonraki patlamaya kadar.

Benim merak ettiğim husus ise patlamaları yoğunlaştırdılar iyice acaba suriyeye ne zaman girecekler?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gezi parkı falan vardı bir ara

Ağaç bahanesi ile kıyamet koptu bu ülkede ama insanlar ölüyor nasıl durduramıyorsunuz diye kimse birşey yapamıyor

Ya neyse ya cidden okudukça sinir ve üzüntüden başka birşeye yaramıyor. Allah yardımcımız olsun.
    Kral ağaç bahanesi değildi o . Senin dediğin olay var ya "derdİ olan gitsin kapısına dayansın"ıvır zıvır sacmaladin ya yukarıda .
    O bahane değildi senin gibi susup kenara çekilmeyen insanların yıllardır bir birikimi olarak çıktı olay .
    imzasız..

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla yeter artık ya bu nedir insan hayatı bu kadar mı basit.Hala bu şerefsizlere prim veriyorlar ya bunlara oy verende destek çıkanlarında ALLAH BELASINI VERSİN.

Not:Abiler kusura bakmayın ağır konuştuğum için.
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yayın yasağı var yine, facebook çöpe döndü, yazsan gitmiyor, paylaşsan göremiyorsun vs.. ne güzel yüzdürüyor kayığını bu herif ya
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılanları okudum da bu konuda! yazık ya gerçekten yazık! ölüyoruz yahu biz burada ölüyoruz! ben ölmüyorsam arkadaşım ölüyor, o ölmese komşusu ölüyor! Kızılay meydanı neresi bilir misiniz ey ahali? öyle yok Taksim gibi, Kordon gibi bir yer değil! garibanın simit aldığı, sabah 3 kuruş az vereyim diye metroya kadar yürüyüp bindiği, akşamları sabahları işe yetişmek için minibüse bindiği, 3 liraya tavuk döner, 5 liraya sulu yemek yenildiği yer orası! ne lüks restorant var ne de Harvey Nichols! öğrencisi okuluna oradan gider Kızılay servisleri oradan kalkar, hepimiz 20 yaşında sevgilimizle arkadaşımızla orada buluştuk...

bu saldırı HALKa yapılmıştır, yok foto konulmasın yok 35 değil 70se sen çıkartırsan yalanı ne olur tarzı ne kadar da BOŞ yorumlar! yorum yapmayın arkadaşlar böyle zihniyetiniz varsa! canımız yanıyor şurada bir de sizinle uğraşmayalım!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılanları okudum da bu konuda! yazık ya gerçekten yazık! ölüyoruz yahu biz burada ölüyoruz! ben ölmüyorsam arkadaşım ölüyor, o ölmese komşusu ölüyor! Kızılay meydanı neresi bilir misiniz ey ahali? öyle yok Taksim gibi, Kordon gibi bir yer değil! garibanın simit aldığı, sabah 3 kuruş az vereyim diye metroya kadar yürüyüp bindiği, akşamları sabahları işe yetişmek için minibüse bindiği, 3 liraya tavuk döner, 5 liraya sulu yemek yenildiği yer orası! ne lüks restorant var ne de Harvey Nichols! öğrencisi okuluna oradan gider Kızılay servisleri oradan kalkar, hepimiz 20 yaşında sevgilimizle arkadaşımızla orada buluştuk...

bu saldırı HALKa yapılmıştır, yok foto konulmasın yok 35 değil 70se sen çıkartırsan yalanı ne olur tarzı ne kadar da BOŞ yorumlar! yorum yapmayın arkadaşlar böyle zihniyetiniz varsa! canımız yanıyor şurada bir de sizinle uğraşmayalım!
    Dediğin gibi sen ölmüyorsan eşin dostun akraban ölüyor. Allah muhafaza bir akrabanın yanmış cesedinin durak koltultuğuna yapışmış vaziyette görüntüsünü görmek ister misin internette sosyal medyada? Ben şahsen o fotoğrafı paylaşanı bulur götünden metal sandalyeye kaynaklarım. Eyvallah haberler paylaşılsın ama fotoğraflar rahatsız edici, teröre hizmet eder cinsten.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trt world catır catır verıyor herseyı. hatta roportaj yaptıkları vatandasın uzerınde kan ve ceset parcaları vardı. e onu ızleyebılıyoruz. ama oradan survıvor tayfası ızlemıyor tabı. so? no problem... ya gecınız boyle kelıme oyunlarını. adam gıbı de kı ben boyle dusunuyorum. sacma sapan kanallardan konuya gırmeye calısmayın. neyse dusuncenız ortaya koyun. utanmayın. utancaksanız da hıc savunmaya calısmayın.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğin gibi sen ölmüyorsan eşin dostun akraban ölüyor. Allah muhafaza bir akrabanın yanmış cesedinin durak koltultuğuna yapışmış vaziyette görüntüsünü görmek ister misin internette sosyal medyada? Ben şahsen o fotoğrafı paylaşanı bulur götünden metal sandalyeye kaynaklarım. Eyvallah haberler paylaşılsın ama fotoğraflar rahatsız edici, teröre hizmet eder cinsten.
    esın dostun parcalanmısken sen sosyal medyada dolasıyorsan metal sandalye zaten yerıne kaynaklanmıs kardesım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katilmiyorum, hatta ben bir gun öyle olursem, paylasilsin ki herkes gorsun nasil boktan pisi pisine öldugumu, oyle sinirlari herkese acinca ne olacagini.. Bu arada akpli degildiniz ama masallah devlet agziyla konusuyorsunuz her konuda..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abd uyarıyor sa istihbarat i kuvvetli değil saldırıyı bildigi içindir desteklediği o ce toplulukları yapacağını 9nceden Haber vermiştir. Bu aksam Yüksekova'da *** temizliği yapılacak amaç engel olmak belli. Sonra mit ne iş yapar tayyip usakligi onurlu adam istifa eder kendinizi yormayin

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen git de o patlamayı yapanları, hadi onları bulamadın engelleyemeyenleri hadi ona da ulaşamadın istihbaratını bile alamayanları götünden metal sandalyeye kaynakla bence, foto yayınlamak mı teröre hizmet??? rahatsız olacaksan izleme bakma duyma, hayatına güzel güzel yandaş kanallarla devam et, bak orada bütün yandaşlar toplanmış, aslında hükümetin ne kadar da masum olduğunu anlatıyor, onu izle!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın neticede bütün sorumlu o fotoğrafı paylaşanlar..

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abd nin 11 martta uyarı yapmış olduğu bir saldırıdan bizim ülke yetkililerinden hiçbirinin haberinin olmamasına inanacak kadar uyuştu mu beyinleriniz!
    ///M Rulez...

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herzamanki gibi olanlar 2 gün içerisinde unutulacak.
    Yarın akşam Cumhurbaşkanı çıkıp paralel yapı, dış güçler vb saçmalayacak.
    Başbakan güvenlik konseyi denen ama bi işe yaramayan saçmalığı toplayacak.
    1 gün görüşmeler falan yapılacak, televizyonlara çıkıp bu işe siyaseti karıştırmayın vb diyecekler.
    Gene Cumhurbaşkanı çıkıp vize ab vb şeyler söyleyecek.
    Diyecek bişey bulamıyorum, ölen herkese "ALLAH" rahmet eylesin ve yaralanan herkese "ALLAH" acil şifa versin.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trt world catır catır verıyor herseyı. hatta roportaj yaptıkları vatandasın uzerınde kan ve ceset parcaları vardı. e onu ızleyebılıyoruz. ama oradan survıvor tayfası ızlemıyor tabı. so? no problem... ya gecınız boyle kelıme oyunlarını. adam gıbı de kı ben boyle dusunuyorum. sacma sapan kanallardan konuya gırmeye calısmayın. neyse dusuncenız ortaya koyun. utanmayın. utancaksanız da hıc savunmaya calısmayın.
    Abi ben siz vermeyin ama trt versin mi dedim trt'nin yaptığı da aynı şekilde teröre hizmet ediyor hiçbir farkı yok. Ama ben trt'yi arayıp abi yapma etme desem sen kimsin derler. Burda iyi niyetli bişey söylüyoruz. Tek amacınız insanları insanları yargılamak bir siyasi görüşe bağlamak geniş bakmıyorsunuz olaya. Ülkedeki herkesi ciğeri 5 para etmez 550+1 para kazanmak için anasını satacak adamlardan bir kısmını destekleyen birileri olarak görüyorsunuz geçin bu işleri. İnsanların ortaya koyduğu herhangi bir düşünceyi bir siyasi partiye bağlama huyunuzdan vaz geçin herkesin kafa yapısı farklı. İlla ki bi siyasi partiye mensup olmak zorunda mıyım?? Utanmadım açık açık yazdım.

yubika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz yas tutmalıyız diye düşünüyorum. dağdan gelen şehit haberlerini zaten kanıksattılar bari aynı oyuna şehrin merkezinde düşmeyelim. yas ilan edilmeli ve "eğlence programı" statüsünde ne varsa yayınına ara verilmeli. ölenlere rahmetle muamele edilecektir ama geride kalanların acısına saygı duymamız lazım
    DT * Type-R

erhanaytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyüğüm küçüğüm kim varsa sesleniyorum! işte sorunda bu aslında birlik olmak beraberlik olmak. Daha biz burada sanal ortamda birlik olamıyoruz kaldı ki savaşmak için veya barış için her ne derseniz deyin onun için birlik olacağız. Yazık bize. Hepimize.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)