User Tag List

Sayfa 16/31 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
589 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar da hoş bir bayan olurdu ilerleyen yıllarında . Sadece o değil çoğu genç zaten hepsinin belli hedefi ve hayalleri olan . Biri ailesine yük olmamak için özel ders verdikten sonra ölen odtü öğrencisi , diğeri sporcu vs . Ne acı ya .. Bugün hayat hikayelerini dinlerken ağladım yeminle . Onların yerinde içimizden birisi de olabilirdi . Ben artık korkuyorum büyük şehirlerde yaşamıyorum ama korkuyorum. Ne zaman gelip bizi de bulacak bu illet .

İrak suriye türkiye . Sıra sanki yavaştan bize geliyor böyle giderse .
    imzasız..

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim asıl korkum; ilerleyen aylarda, unutamayacak hale gelmemiz.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizi kim bu bataklığa çekti acaba? Türkiye tarihinde daha önce yaşanmayan, Türk halkının hiç alışkın olmadığı bu görüntüleri 5 ayda üst üste 3 kere kim yaşanmasına sebep oldu? Vay efendim hain teröristler lanetliyoruz filan... Arkadaşlar terörist teröristliğini yapıyor,onun olayı o,adı o yüzden terörist zaten.Oturup teröristi mi canlı bombayı mı yuhalayacağız? O düşman zaten kalleş zaten hain zaten bunun açık olmayan tarafı nedir ki her olaydan sonra birileri üzerindeki suçu atmak için vay şöyle alçaklar şöyle lanetler.Hadi canım biz onu düşünmemiştik bak.Sanki pkk terörist mi alçak mı değil mi onu tartışıyoruz karara bağlayacağız.Adam seni patlatmak için zaten tetikte bekliyor bunun sürpiz tarafı nedir? Sen bunu engelleyemiyor olmakla suçlu değilmisin? Bugün TSK yı lağvet tüm dünya üzerine çullanır ne diyeceğiz Yunanlar bizi öldürüyor mu diyeceğiz? Adam zaten fırsat kolluyor onu bu fırsatı verenin suçu yok mu?

Bakın ortalama bir insanda 85-100 milyar,meyve sineği dediğimiz gazeteyle vurup sağda solda öldürdüğümüz canlının ise 100 bin nöronu var.Kafatasının içinde sinekteki nöronlar kadar çalışır durumda nöron olmadığına emin olduğum milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede.Yazıktır günahtır demeyeceğim,ulan insan bir düşünür filan da hiç demeyeceğim.Arkadaşlar terör bomba vb değil...bu ülkenin gerçek sorunu zombi istilasıyla karşı karşıya olmasıdır.Bildiğin zombi gibi ortalıkta dolanan akılsız fikirsiz koca bir yığın var.Yapacak hiç bir şey yok...geçmiş olsun.Atatürk ne kadar büyük bir adammış ki eldeki bu malzemeyle 90 yıl ayakta kalabilen bir sistem kurmuş.Böyle bir kitleyle değil 90,9 yıllık düzgün,çağdaş bir devlet sistemi sürdürmek bile mucize.İnancım odur ki şuan başımıza gelenler ileride gelecek felaketlerin yanlızca fragmanı niteliğinde.

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizi kim bu bataklığa çekti acaba? Türkiye tarihinde daha önce yaşanmayan, Türk halkının hiç alışkın olmadığı bu görüntüleri 5 ayda üst üste 3 kere kim yaşanmasına sebep oldu? Vay efendim hain teröristler lanetliyoruz filan... Arkadaşlar terörist teröristliğini yapıyor,onun olayı o,adı o yüzden terörist zaten.Oturup teröristi mi canlı bombayı mı yuhalayacağız? O düşman zaten kalleş zaten hain zaten bunun açık olmayan tarafı nedir ki her olaydan sonra birileri üzerindeki suçu atmak için vay şöyle alçaklar şöyle lanetler.Hadi canım biz onu düşünmemiştik bak.Sanki pkk terörist mi alçak mı değil mi onu tartışıyoruz karara bağlayacağız.Adam seni patlatmak için zaten tetikte bekliyor bunun sürpiz tarafı nedir? Sen bunu engelleyemiyor olmakla suçlu değilmisin? Bugün TSK yı lağvet tüm dünya üzerine çullanır ne diyeceğiz Yunanlar bizi öldürüyor mu diyeceğiz? Adam zaten fırsat kolluyor onu bu fırsatı verenin suçu yok mu?

Bakın ortalama bir insanda 85-100 milyar,meyve sineği dediğimiz gazeteyle vurup sağda solda öldürdüğümüz canlının ise 100 bin nöronu var.Kafatasının içinde sinekteki nöronlar kadar çalışır durumda nöron olmadığına emin olduğum milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede.Yazıktır günahtır demeyeceğim,ulan insan bir düşünür filan da hiç demeyeceğim.Arkadaşlar terör bomba vb değil...bu ülkenin gerçek sorunu zombi istilasıyla karşı karşıya olmasıdır.Bildiğin zombi gibi ortalıkta dolanan akılsız fikirsiz koca bir yığın var.Yapacak hiç bir şey yok...geçmiş olsun.Atatürk ne kadar büyük bir adammış ki eldeki bu malzemeyle 90 yıl ayakta kalabilen bir sistem kurmuş.Böyle bir kitleyle değil 90,9 yıllık düzgün,çağdaş bir devlet sistemi sürdürmek bile mucize.İnancım odur ki şuan başımıza gelenler ileride gelecek felaketlerin yanlızca fragmanı niteliğinde.

Malesef memleketin resmi sadece ondan ibaret değil

Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 yıldır aynı ajitasyon,aynı tipoloji aynı yöntem....başörtülü bacıma saldırdılar ve bugünkü sonuç patlayan bombalar.En son Zaman gazetesinin önünde kafası gözü yarılan kanlar içinde başörtülü bacılar gördük kimse de çıkıp demedi ki aga bunlarda mı Chp zihniyeti,bunlarda mı ateist solcu,bu bacı saldırdılar denilerek salya sümük ağlayıp başa gelinen uğruna ülkenin anası ağlatılan bacı değilmiydi yav diye?

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bu patlamada ölenler sizden mi bizden mi?

20mart pazar günü için Amerika yine uyarı yapmış diye haberler dolaşıyor sosyal medyada, tedbirli olmakta yarar var.

Ne hale geldik ya...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu patlamada ölenler sizden mi bizden mi?

20mart pazar günü için Amerika yine uyarı yapmış diye haberler dolaşıyor sosyal medyada, tedbirli olmakta yarar var.

Ne hale geldik ya...
    Aynen bu soruyu sormak lazım.. Bu forumda da yorumlar oldu.. Kasım ayındaki patlamada ölenlere oh olsun diyenler vardı.. Geçen ay ki patlamaad askerler hedef alındı diye alttan gülenler vardı.. Bakalım bu sefer ölenler hangi tarafa ait olacak?

Hala önlem alması gerekn yetkililer değildi diye düşünen zihniyet var.. Onları suçlamayın terörün ekmeğine yağ sürmeyin diye..

%50'yi zor tutuyorum diyerek ayrıştırmayı, milleti birbirine düşman edeni unuttuk mu?

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi çok kötü oldum ya vefat edenlerin fotoğraflarını paylaşmayın gözlerim doluyo sürekli ALLAH'U TEALA AŞKINA.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen bu soruyu sormak lazım.. Bu forumda da yorumlar oldu.. Kasım ayındaki patlamada ölenlere oh olsun diyenler vardı.. Geçen ay ki patlamaad askerler hedef alındı diye alttan gülenler vardı.. Bakalım bu sefer ölenler hangi tarafa ait olacak?

Hala önlem alması gerekn yetkililer değildi diye düşünen zihniyet var.. Onları suçlamayın terörün ekmeğine yağ sürmeyin diye..

%50'yi zor tutuyorum diyerek ayrıştırmayı, milleti birbirine düşman edeni unuttuk mu?
    Dün Cnn Türk kanalında Ahmet Hakan'ın programını izledim avukat beyfendi dışında geriye kalan konuklar çok güzel açıklamalarda bulundu. Ülkenin resmi her yerde karşımıza çıkıyor gerçekten. Konuklardan biri diyor ki çözüm sürecini ben de destekledim ama uygulanma anlamında sıkıntılar vardı ve buralara geldi olaylar dedi. Adamın verdiği cevap '' Başka bir öneriniz var mı ?''
    Yani hiç padişahıma toz kondurmayın,aman eleştirmeyin aman o her şeyin en iyisini bilir vs.

ve daha korkunç olan olay hiçbir şey ders olmamış gibi padişahın yaptığı açıklama dün akşam. ''YA BİZİMLE OLACAKSINIZ YA ÖLECEKSİNİZ.''
    imzasız..

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de şu lafa bayılıyorum. "istifa etse devleti kim yönetecek? Kemal mi Sero mu?"

Sen bi kaptır git şu milletin sırtından in de, nu millet kendi liderini kendi içinden çıkarır. Nicelerini yetiştirdi Türk milleti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aylardır ülkenin başkentine emniyet müdürü atanmıyor biliyorsunuz değil mi ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabah atandı :-)

Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aylardır ülkenin başkentine emniyet müdürü atanmıyor biliyorsunuz değil mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sabah atandı :-)
    Ne kadar hızlılar her şeyi tepkilerden sonra yapıyorlar .

Eziğiz ya başka açıklaması yok .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence Kılıçdaroğlu ' bir emniyet müdürü bile atayamıyorsan o koltukta oturma ' demeseydi hala atanmazdı.

Ne kadar hızlılar her şeyi tepkilerden sonra yapıyorlar .

Eziğiz ya başka açıklaması yok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de şu lafa bayılıyorum. "istifa etse devleti kim yönetecek? Kemal mi Sero mu?"

Sen bi kaptır git şu milletin sırtından in de, nu millet kendi liderini kendi içinden çıkarır. Nicelerini yetiştirdi Türk milleti.
    Şuan baştakiler dahil 20 senedir lider vasfında lider yetişmedi memlekette , bu saatten sonra da biri çıkıp kurtaracak demek hayalden öteye geçmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan baştakiler dahil 20 senedir lider vasfında lider yetişmedi memlekette , bu saatten sonra da biri çıkıp kurtaracak demek hayalden öteye geçmez
    Kurtaracak olan ülke belli ama ona kurtuluş mu deriz tecavüz mü bilinmez. Bunlardan kurtuluruz kurtulmasına ama olan bize olur ki olacakta yakın zamanda bu gidişle .
    Tecavüze uğramış her ülkenin başlangıç serisini yaşıyoruz şu an da.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 senedir lider olabilecek vasıfta 3-5 kişi her partide çıktı ama hep önleri kesildi.

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu saatten sonra bizi hiç kimse kurtaramaz. Ama dediğiniz yanlış. İşini iyi bilen namuslu şerefli insanlar var bu ülkede. Liderlik vasfı olan insanlar. Ama meydanlara çıkıp Kur'an sallayacak kadar haysiyetten yoksun olmadıkları için kimse iplemiyor.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün Cnn Türk kanalında Ahmet Hakan'ın programını izledim avukat beyfendi dışında geriye kalan konuklar çok güzel açıklamalarda bulundu. Ülkenin resmi her yerde karşımıza çıkıyor gerçekten. Konuklardan biri diyor ki çözüm sürecini ben de destekledim ama uygulanma anlamında sıkıntılar vardı ve buralara geldi olaylar dedi. Adamın verdiği cevap '' Başka bir öneriniz var mı ?''
    Yani hiç padişahıma toz kondurmayın,aman eleştirmeyin aman o her şeyin en iyisini bilir vs.

ve daha korkunç olan olay hiçbir şey ders olmamış gibi padişahın yaptığı açıklama dün akşam. ''YA BİZİMLE OLACAKSINIZ YA ÖLECEKSİNİZ.''
    Memleket g.t, d.şak yalayıcısı dolmuş kimin umrundaki olanlar..

Daha geçtiğimiz ay olan patlama unutulmuş.. A. Selvi'de açık açık söylüyor.. "Terörle yaşamaya alışın" diye..
    Bunca senedir alışmamışız şimdi mi alışacak bu millet, ne zaman patlayacaz diye her an tetikte mi gezicez? İstanbul, Ankara şimdi sıra İzmir'e gelebilir diye herkes bir panik ailemde..

Bu korkunun sebebi teröristler pi.çler mi yoksa buna zemin hazırlayan yönetim mi? Kim bu kadar iltimas verdi bunlara ben mi?
    Mayınlar döşenirken, açılıma zarar gelmesin diye ses etmedik göz yumduk diyen kimdi?
    Kandilden gelen soysuzları davul zurna ile karşılayıp karılı kocalı göz yaşı döken kimdi?
    O tırlarda gönderilenler dönüp bizi vurmuş olmasın?

Bu böyle sürer gider.. Ama sorumlu olan var mı yok haşa hiç yanlış yaparlar mı, adamı zaten peygamber ilan etmiş ilahlaştırmışlar..

Gün gelecek o devran dönecek yaptıklarını bu dünyada ödeyecekler!..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)