Bişey çıkmadı.
Yawww ne insanlar böyle bir günde boğaz köğrüsünde araç park edilip başı terk edilirmi bozulduysa ara çekici yada polisi bildir . Ne biçim insanlar var. . . Töbe töbe
Yakıt bitip sağa çekip arkadan gelen arabaya binmek pek mantıklı değil açıkcası,
Bakalım kameralardan çıkar heralde
Ben AVM de bomba bulundu vs, haberlerine inanmıyorum. Adamlar yapmak istedikten sonra direk yakalanmadan yapıyorlar zaten.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Ne kadar tesadufki bi kac gun once ankara patliyor daha sonra 5 10 bombali arac plakasi ve arac markasi veriliyor ve bugun o verilen arac markalarinin icinde beyaz fiat olarak gecen tarife uyan.bir arac kopru cikisi terkedilip sahibi arkadaki araca binip uzaklasiyor vay be demek.benzini bitmis he. Bu adam saatlerdir nerde o zaman ? En yakin benzin istasyonu z.kuyuda shell istasyonu oraya gidip gelmesi en.fazla 20 dk nerde bu adam? Biraksinlar.bu isleri.
ANKARA"daki patlamadan sonra yüzünü dahi görmediğim, sadece facebook hesabımda ekli olan yabancı birisi bana mesaj atmış bugün.
Mesaj aynen şu şekilde;
"Hello Sinan my friend,I want to pass my deepest condolences to you for the blast that happened in your country. May you be strong in your spirit for your people. We are with all peace loving people of Turkey at this time".
Bu köprüde benzin bitti hikayesi de oyunun bir parçası bence.
Bak hemen yakaladık, herşey kontrol altında gibi...
Ya da bak istesek köprüde bile patlatırız gibi...
Her iki tarafın oyunu olabilir diyeceğim ama benim şahsi düşüncem bu saldırıları yapanla hesapta önlemeye çalışanlar aynı...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
O konuda bende inanmiyorum. Koprunun girisi cikisi polis kimse adami gormemis mi? Birde baska arabaya bindi gitti muhabbeti var. Hemende kopruden arac cevrilebiliyor zaten! Bence ortami karistirmak icin yapilmis bir eylem. Ha birde diger mevzu adamlar malesef defalarca patlatti. Yani yakalanmadan islerini halledebiliyorlar!!
Bugün emniyete gitmiştim plaka işlemleri için.. ankamall ve çevresi,dolmuşa binenlerin korkusu.. Attığım her adımda yine bişey olacak korkusuyla yaşıyoruz resmen..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)