User Tag List

Sayfa 21/31 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
589 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarızınız konusunda hemfikirizm. ama hiçmi teröristin şuçu yok adam çıkmış bi çogunuzun oy verdigi partiye ortaklık teklif ediyor akademisyen cıkıyor teröriste direnişçi diyor parti lideri cıkp teröriste arkadaşlar diyor oyuncu cıkıyor gerilla annesini oynamak istiyorum diyor gazetci cıkıyor devletin yatak odasını ifşa ediyor.

bunların hiçmi suçu yok bence asıl suçlu bunlar aydın kisvesi altında bu adamları besliyorlar cesaretlendiriyor ama bi laf söyle aydın kişi bunlar. ben tamamen arada kalmış durumdayım yukarı tükürsel sakal asagı tükürsen bıyık. siyaseti cumhurbaşkanına hakaret etmekten ibaret olan insanlardanmı medet umacagız onuda çözebilmiş degilim.

biliyorum burada demokrasi yok baştada yazıyor zaten belki banlanacagım. artık toprakmı istiyorlar verin gitsin diyen birine kimsenin gıkı cıkmıyorsada banlayın gitsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telden yazıyorum uzun uzun yazamayacagım.

Rahmetli erbakan döneminde bısnaya silah gönderiliyor gizli bosnalılar o silahlarla sırpları öldürüp silahlarını alıyor o silahlarla karakolları alıp bölgeleri kurtarıyorlar bi nebzede olsa bosnanın kurulmasına yardım ediliyor. Erbakan bu konudada hesap vermek zorunda kalıyor.

Ben hatırlamıyorum mite bu kadaryüklenien bi dönemi mit şimdimi aklınıza geldi fransada istihbarat yokmuydu
    Tmm tayyip tu kaka arkadaş adam eylem yapıyor millet vekili gidip cıkarıyor iki ay sonra bomba patlatıyor.

Oy verenler koyun v.s cok merak ediyorum kime oy verdin evromoz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse telden yazamadım silinmiş baZı yazılar yarın pcden yazarım.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teröristin elbette suçu var.. Ama , dan sonrasını okumazlar dıcektım ki bır alt mesajda gördüm,uzun uzun yazıcak olanlar boşa yazmayın derim,işe yarasaydı 12 13 yılda zaten yarardı.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı süleymann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telden yazıyorum uzun uzun yazamayacagım.

Rahmetli erbakan döneminde bısnaya silah gönderiliyor gizli bosnalılar o silahlarla sırpları öldürüp silahlarını alıyor o silahlarla karakolları alıp bölgeleri kurtarıyorlar bi nebzede olsa bosnanın kurulmasına yardım ediliyor. Erbakan bu konudada hesap vermek zorunda kalıyor.

Ben hatırlamıyorum mite bu kadaryüklenien bi dönemi mit şimdimi aklınıza geldi fransada istihbarat yokmuydu
    Tmm tayyip tu kaka arkadaş adam eylem yapıyor millet vekili gidip cıkarıyor iki ay sonra bomba patlatıyor.

Oy verenler koyun v.s cok merak ediyorum kime oy verdin evromoz

haklısın vallahi gideyim iett ye yükleyenim sen nasıl orda yolcu alırsın diye patlatıcaklar bılmıyormusun dıye...

kafalara gel

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlkokulda vatandaslik gibi bir ders koyup bunu surekli ve zorunlu hale getirmek sart. İnsanlar bir partiye oy veriyor , kendilerini o partinin katiksiz savunucusu haline getiriyor.

Oncelikle sen bu devletin musterisisin sayin abicim ablacim bunu anla artik. Musteri olarak her zaman daha iyisini daha az maliyetle edinmek istersin. Devletle tabiki manevi baglarimiz var fakat icinde yasadigimiz ekonomik durumda , devlet bize hizmet satan bir sirket haline gelmistir. Bu sirketin yoneticisini yani hukumetini sen belirliyorsun. Elestiriceksin , sorgulayacaksin , her zaman daha iyisini isteyeceksin. Adam sana saglik hizmetini bile satiyor . Guvenligini saglayamiyor ama sen bu duruma " seninki olsa ne yapacakti sanki " diye yaklasiyorsun.SACMALİYORSUN . ENAYİLİK YAPİYORSUN . 5 yilda bir oy verdigin ve ustune ustluk yedi sulalesini zengin ettigin bir adam icin ; kendinden , ailenden , gelecek nesillerden vazgeciyorsun. Sen bir piyonsun sayin abim . Adam yoldan gecerken hepimizin yolunu kapatiyorlar. Bu bana oy verdi buda yolu kullansin demiyorlar. Belki hayatin boyunca goz rengini ciplak gozle goremeyecegin birine neden bu kadar baglaniyorsun ? 100 lira kazandirdigin bir isletmeyle bir sikintin olunca ne tepki veriyorsun ?

Bu devlete-hukumete gecen yil kac lira dolayli-dolaysiz vergi verdigini hesap et. Biraz muhalif ol be abicim.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nereye alıyorsun kimi aliyorsun yok istihbarat eksikmis yok bilmem ne .bos konuşmayın. Sen batıda cebinde boncuk tabancayla yakalan 3 yilla yargilanirsin. Doguda adam bize docka ile sıkıyor. Mühimmat bitince teslim oluyor. Sirf teslim oldu diye devletten hibeler yardimlar sosyal hizmetler neler alıyor. Aglamayana meme yok kardeşim. 3 aydir cizredeyim 20 kilo verdim günde 2 öğün yogurt yiyorum . Kimse boş konuşmasın .devlet herseyi biliyor. Benim bayramlik ağzımi actirmayin meslegimden olurum.
    En basiti pkk üyesi elinde Keleş ile yakalanan birinin 6136kanun /12md/4fk ye göre ve tck 314/2 ye göre 20 senesi taş. Nerde kardeşim niye yatmiyolar. Aaaaa siyasi koldan yargılanıyor amina koyum böyle düzenin. Hayatimiz sikildi
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbir parti suçsuz değil; aksine hepsi suç sahibi ve ortağı.Yapan da yaptıran da kukla eden de, kukla olan da onlar.

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya amk memleketinde hırsızın hiç mi suçu yok? AKP iktidarda istihbaratı yapmadı-güvenliği sağlayamadı. CHP adam akıllı muhalefet yapmıyor(YAPAMIYOR DEĞİL). MHP Milliyetçilik duygusunu ayaklar altına aldı. hdp'li yavşakları söylemeye gerek yok herkes neye hizmet ettiğini biliyor.

E tamam da burada tek suçlu aramak niye? Neden AKP? İktidarda CHP olunca daha mı güvende olacağız? MHP iktidarda olunca daha mı Milliyetçi olacağız? Bu bombaları patlatanları kimse konuşmuyor? Hayırdır? Ulan adamlar 15 senedir iktidarda her bombayı her terör olayını bize sindirdiler, bunu öğrettiler. Diğerleri olunca çok mu farklı olacak zannediyorsunuz?

AKP istihbaratı yapamıyorsa CHP diyecek ki hop birader napıyorsun? CHP'ye yanıt MHP'den gelecek Milli duygularla gereken adımları atacak. Terör araştırma komisyonu oluşturulmasına red oyu vermeyecek mesela. hdp yi hiç söylemiyorum kendileri güya barış istiyor ama neyse o ayrı konu.

Ne olacak bu işin sonu? Bunu konuşmak lazım bence. Çözüm üretmek lazım. Yoksa daha çook bomba patlar. İstanbulda'da patlar, Ankara'da da, İzmir'de de.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı süleymann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıklarızınız konusunda hemfikirizm. ama hiçmi teröristin şuçu yok adam çıkmış bi çogunuzun oy verdigi partiye ortaklık teklif ediyor akademisyen cıkıyor teröriste direnişçi diyor parti lideri cıkp teröriste arkadaşlar diyor oyuncu cıkıyor gerilla annesini oynamak istiyorum diyor gazetci cıkıyor devletin yatak odasını ifşa ediyor.

bunların hiçmi suçu yok bence asıl suçlu bunlar aydın kisvesi altında bu adamları besliyorlar cesaretlendiriyor ama bi laf söyle aydın kişi bunlar. ben tamamen arada kalmış durumdayım yukarı tükürsel sakal asagı tükürsen bıyık. siyaseti cumhurbaşkanına hakaret etmekten ibaret olan insanlardanmı medet umacagız onuda çözebilmiş degilim.

biliyorum burada demokrasi yok baştada yazıyor zaten belki banlanacagım. artık toprakmı istiyorlar verin gitsin diyen birine kimsenin gıkı cıkmıyorsada banlayın gitsin...
    ilk sayfalarda insanlar gerekene gerekli cevabı verdiler... bu işi bir yapan var iki yaptıran var 3 de bunun sorumluluğunu taşıyacak olan var... sadece ilk kesime mi tepki gösterelim? 3 gün aralıksız söveriz, peki sonra? bunun sorumluluğunu taşıyan makamlara eleştiri getiremeyecek miyiz? o bildiriye imza atan sözde aydınların sence yüzde kaçı 'AKİL ADAM'dı??? bu bildiriye imza atanları ben de eleştiriyorum mesela, o bildiriye de %100 karşıyım, bir gazetecinin bi öğretim görevlisi bir yazarın imza atması mı etkilidir yoksa 'valilere operasyon yapmayın emri verdim' 'evet PKK ile görüşme talimatını ben verdim' 'sayın Öcalan'ın fikirlerini önemsiyoruz' vb söylemler ve de onu söyleyen makamlar mı? biz sorumluları ararken, teröristleri mi savunuyoruz???
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya amk memleketinde hırsızın hiç mi suçu yok? AKP iktidarda istihbaratı yapmadı-güvenliği sağlayamadı. CHP adam akıllı muhalefet yapmıyor(YAPAMIYOR DEĞİL). MHP Milliyetçilik duygusunu ayaklar altına aldı. hdp'li yavşakları söylemeye gerek yok herkes neye hizmet ettiğini biliyor.

E tamam da burada tek suçlu aramak niye? Neden AKP? İktidarda CHP olunca daha mı güvende olacağız? MHP iktidarda olunca daha mı Milliyetçi olacağız? Bu bombaları patlatanları kimse konuşmuyor? Hayırdır? Ulan adamlar 15 senedir iktidarda her bombayı her terör olayını bize sindirdiler, bunu öğrettiler. Diğerleri olunca çok mu farklı olacak zannediyorsunuz?

AKP istihbaratı yapamıyorsa CHP diyecek ki hop birader napıyorsun? CHP'ye yanıt MHP'den gelecek Milli duygularla gereken adımları atacak. Terör araştırma komisyonu oluşturulmasına red oyu vermeyecek mesela. hdp yi hiç söylemiyorum kendileri güya barış istiyor ama neyse o ayrı konu.

Ne olacak bu işin sonu? Bunu konuşmak lazım bence. Çözüm üretmek lazım. Yoksa daha çook bomba patlar. İstanbulda'da patlar, Ankara'da da, İzmir'de de.
    Ana muhalefet partisi liderinin açıklamasından bir gün sonra aylardır emniyet müdürü olmayan başkent é sonunda müdür atandı sen neyden bahsediyorsun ?

Evet çoğu dediğin de haklısın . Bence komple istifa edilmeli benim görüşüm bu . Hepsi kendi içinde iktidardır ne o iki koltuğu başarısız olduğu halde bırakmayan iki lider ne de diğeri .

Huzursuzluk kapımız dan içeri girdi . Babam normal gelme saatinde eve ise gelmeyince hemen yapisiyorum telefona korkudan . Yolda yürürken korkuyorum , önümde yabancı bir plaka araba uzun süre durunca tırsıyorum.

İşin kötü yanı da olan bize olacak neden ? Sığınacak güvenecek kimsemiz yok Allah dan başka .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çözüm olsa üretilir. Bu ülkede senin benim gibi adam milletvekili olamıyor. Milletvekili adayı olmak için delegelere milyonlarca lira rüşvet yedirmen gerekiyor.

Haydi milletvekili oldun diyelim hatta başbakan oldun. Arkanda paran ve gücün yoksa ne kadar iyi çalışırsan halkın işçinin yanında olursan ol, 2001'deki gibi bi kriz çıkarırlar, darbe yaparlar hatta öldürürler seni. E ne yapacaksın o zaman. Dünya çapında söz sahibi biri olacaksın ki devletinin içindeki o devlet düşmanı gazetecileri, iş adamlarını, hatta halkın bir kısmının sesini soluğunu keseceksin. Çünkü yaptığın her iyi iş bu adamların zararına olacak senin onların sesini kesecek gücün olmaz ise onlar senin kafanı keserler.

Burası maalesef gelişmiş bir ülke değil. Bu ülkede bir devlet politikası yok. Bu ülkenin bir partisi iktidara geldiğinde bir politika izliyorsa diğeri geldiğinde tam tersini izler. Biz ülke olarak treni kaçırdık arkadaşlar. Biz belki terörü bitiririz ama yenisi mutlaka başlayacak. Belki ekonomik refahımız artar ama bu kadar nüfusla asla batı avrupa kıvamına ulaşamayız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ana muhalefet partisi liderinin açıklamasından bir gün sonra aylardır emniyet müdürü olmayan başkent é sonunda müdür atandı sen neyden bahsediyorsun ?

Evet çoğu dediğin de haklısın . Bence komple istifa edilmeli benim görüşüm bu . Hepsi kendi içinde iktidardır ne o iki koltuğu başarısız olduğu halde bırakmayan iki lider ne de diğeri .

Huzursuzluk kapımız dan içeri girdi . Babam normal gelme saatinde eve ise gelmeyince hemen yapisiyorum telefona korkudan . Yolda yürürken korkuyorum , önümde yabancı bir plaka araba uzun süre durunca tırsıyorum.

İşin kötü yanı da olan bize olacak neden ? Sığınacak güvenecek kimsemiz yok Allah dan başka .
    Ya bana şimdi CHP'yi savunma burada. Aynı açıklamayı Muharrem İnce önceki Ankara patlamasında da yaptı. Sen şimdi ciddi ciddi CHP ''Emniyet Müdürü Yok'' dedi diye müdür mü atandı zannediyorsun? Asıl sen neyden bahsediyorsun?

Bugün o Boğaziçi Köprüsü'ndeki olaydan(ki bana göre büyük senaryo) 15 dk önce köprüden geçmiştim. Ulan resmen bedavadan yaşıyoruz. Olayı duyunca kaynar su indi kafamdan aşağıya. İnsan hayatı için var mı daha ötesi? Her gün nerede öleceğim, nerede kolum-kafam kopacak korkusuyla yaşamak?

Adamlar bunu empoze ettiler. Bunu AKP yaptı CHP çanak tuttu MHP sıvazladı hdp nin ekmeğine yağ sürüldü. Ee sonuç? AKP istifa etsin. Etsin tamam. Eylem yapılacaksa en önde koşarım ama CHP'yi, MHP'yi savunmayın bana gözünüzü seveyim.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çözüm olsa üretilir. Bu ülkede senin benim gibi adam milletvekili olamıyor. Milletvekili adayı olmak için delegelere milyonlarca lira rüşvet yedirmen gerekiyor.

Haydi milletvekili oldun diyelim hatta başbakan oldun. Arkanda paran ve gücün yoksa ne kadar iyi çalışırsan halkın işçinin yanında olursan ol, 2001'deki gibi bi kriz çıkarırlar, darbe yaparlar hatta öldürürler seni. E ne yapacaksın o zaman. Dünya çapında söz sahibi biri olacaksın ki devletinin içindeki o devlet düşmanı gazetecileri, iş adamlarını, hatta halkın bir kısmının sesini soluğunu keseceksin. Çünkü yaptığın her iyi iş bu adamların zararına olacak senin onların sesini kesecek gücün olmaz ise onlar senin kafanı keserler.

Burası maalesef gelişmiş bir ülke değil. Bu ülkede bir devlet politikası yok. Bu ülkenin bir partisi iktidara geldiğinde bir politika izliyorsa diğeri geldiğinde tam tersini izler. Biz ülke olarak treni kaçırdık arkadaşlar. Biz belki terörü bitiririz ama yenisi mutlaka başlayacak. Belki ekonomik refahımız artar ama bu kadar nüfusla asla batı avrupa kıvamına ulaşamayız.
    terör belasını bitirmek şu son 2 yıldır imkansılaştı kardeşim, ortadoğuda ne kadar terör örgütü varsa hepsine bulaştık.
    Şu anda düşman olmadığımız ülke kalmadı sanırım. Arkamızda duran ülkeler sayılı zaten.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler 13 senedir akp nin başta olduğu bir ülkede CHP iktidarda olsa daha mı güvenli olacağız, MHP şunu yapmadı vs vs demek kadar anlamsız bir şey olamaz( muhalefet görevlerini layıkıyla yapmıyor olabilirler). İstihbaratı toplamak ve değerlendirmek hükümetin görevi, ülkenin güvenliğini sağlamak hükümetin görevi, ekonomiyi yönetmek hükümetin görevi, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak hükümetin görevi vs vs . Şimdi bütün bunlar hükümetin görevi iken 'İktidarda CHP olunca daha mı güvende olacağız' diye sormak abes çünkü 13 senedir akp başta. Dolayısı ile yanlış olan bir şey varsa bunu düzeltmeye çalışmak yerine CHP başta olsa düzeltebilir mi demek yanlış.

Evet haklısınız çözüm üretmek lazım lakin bu çözümü üretecek makam hükümet ve iktidar partisi.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bana şimdi CHP'yi savunma burada. Aynı açıklamayı Muharrem İnce önceki Ankara patlamasında da yaptı. Sen şimdi ciddi ciddi CHP ''Emniyet Müdürü Yok'' dedi diye müdür mü atandı zannediyorsun? Asıl sen neyden bahsediyorsun?

Bugün o Boğaziçi Köprüsü'ndeki olaydan(ki bana göre büyük senaryo) 15 dk önce köprüden geçmiştim. Ulan resmen bedavadan yaşıyoruz. Olayı duyunca kaynar su indi kafamdan aşağıya. İnsan hayatı için var mı daha ötesi? Her gün nerede öleceğim, nerede kolum-kafam kopacak korkusuyla yaşamak?

Adamlar bunu empoze ettiler. Bunu AKP yaptı CHP çanak tuttu MHP sıvazladı hdp nin ekmeğine yağ sürüldü. Ee sonuç? AKP istifa etsin. Etsin tamam. Eylem yapılacaksa en önde koşarım ama CHP'yi, MHP'yi savunmayın bana gözünüzü seveyim.
    Ben savunmuyorum belli bir partinin sempatizanligini da yapmıyorum . Her iki muhalefetinde şu an devleti yonetemeyecek potansiyelde olduklarını biliyorum ve söylüyorum . Sadece somut olayları hatırlatıp yazıyorum sadece ana muhalefet lideri emniyet müdürü olayina tepki gösterdi diye elbette atanmadi senin benim gibi adamların yoğun tepkisi alenen ortaya çıkınca olanlar oldu . Ülkenin başkentinde emniyet müdürü neden olmasın onların da konuşulması lazım .

Yeni bir lider lazım tüm partilere .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıklarmısınız Ankara emniyet müdürü neden atandı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler 13 senedir akp nin başta olduğu bir ülkede CHP iktidarda olsa daha mı güvenli olacağız, MHP şunu yapmadı vs vs demek kadar anlamsız bir şey olamaz( muhalefet görevlerini layıkıyla yapmıyor olabilirler). İstihbaratı toplamak ve değerlendirmek hükümetin görevi, ülkenin güvenliğini sağlamak hükümetin görevi, ekonomiyi yönetmek hükümetin görevi, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak hükümetin görevi vs vs . Şimdi bütün bunlar hükümetin görevi iken 'İktidarda CHP olunca daha mı güvende olacağız' diye sormak abes çünkü 13 senedir akp başta. Dolayısı ile yanlış olan bir şey varsa bunu düzeltmeye çalışmak yerine CHP başta olsa düzeltebilir mi demek yanlış.

Evet haklısınız çözüm üretmek lazım lakin bu çözümü üretecek makam hükümet ve iktidar partisi.
    Yanlışsın abi. Çözüm üretmek herkesin görevi. Mecliste oylama yapıldı ''Terör Araştırma Komisyonu'' kurulsun diye. Kim red oyu verdi? AKP ve güya milliyetçi MHP! Bugün teröre karşı ortak deklerasyon yayınlandı. Kim imza atmadı? hdp!

Daha bunun gibi çok örnek veririm.

TV'lerde, haberlerde bas bas bağırıp birbirlerine bel altı saldıracaklarına ülke için çözüm üretecek o TBMM! Orası benim, senin, bizim milletimizin Meclisi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    terör belasını bitirmek şu son 2 yıldır imkansılaştı kardeşim, ortadoğuda ne kadar terör örgütü varsa hepsine bulaştık.
    Şu anda düşman olmadığımız ülke kalmadı sanırım. Arkamızda duran ülkeler sayılı zaten.
    Kendimizi kandırmaya gerek yok evet son 2 yılda zorlaştı. Ama bitirsek de en ufak zayıf anımızda yeni bir örgüt türetirler hiç merak etme. Demek istediğim şu arkamızda duran ülke yok arkamızda duran ülkeler bizden daha kötü durumda. Politika arkada durmak yoktur, arkadan yaslamak vardır. İlkokulda anlatırlardı jeopolitik önem falan filan o yüzden düşman herkes bize diye, ben de inanmazdım ne jeopolitikmiş lan derdim. Adamlar haklıymış. Yarım haklı diyelim daha doğrusu. Uluslararası ilişkilerde dostluk yoktur çıkar vardır. Bizim çıkarlarımız maalesef bizden güçlü hiçbir ülkenin çıkarları ile bağdaşmıyor. Zamanında kurdular adamlar güçlü ve paralı devletlerini. Biz geç kaldık maalesef. Kılınımızı kıpırdatsak ticaret ile ambargoyla tehdit ederler aç susuz teknolojisiz bırakırlar seni.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)