Boşu boşuna laf anlamayacak insanlara laf anlatmaya çalışmayın.
Daha bugün kaç tane "Askerimiz "ŞEHİT" oldu", ne yüzünden çözüm süreci denen her ne mikimse onun yüzünden.
Acaba Şehit Olan Askerlerimiz"in vebalini nasıl ödeyecek %50.
Ya birader neyin kafası bu, Bayılıyoruz demagoji yapmaya. Adam 3 mesajda dünya nufusunun yuzde 80inin a. k. du etmedik kufur bırakmadı, önceki konusundada yolda rastgeldiği birinin sülalesine bayram ziyareti yaptı ondan ceza puanı doldu ban yedi. Hala senin gibi düşünmedi ban, kin dolusunuz, sallandıracaksınız. Kin dolu bir yer görmek istiyorsan adres belli.
LSX
Süleyman,
o kadar kinli adamlarız ki biz durduk yere, sinirleniveriyoruz birden, hatta boş zamanlarımızda buluşup birbirimizi bıçaklıyoruz
biz varya çok lanet insanlarız ya, kinlenip bomba patlatıyoruz ankaranın göbeğinde masum insanları öldürüyoruz
hayır o değil o kadar kinliyiz ki ferhat göçerin konserine gidemedik diye ismini vermiyim bi arkadaş diğerini vurdu geçen gün
kin bizim ağzımızdan burnumuzdan taşıyor yüzümüze bakmazsın tiksinirsin
o kadar kinliyiz ama hiç bi zaman şehit babalarını ayrıştırmıyoruz kinimizden, madenci yakınlarını dövenimizde çıkmadı halen
o kadar kinli adam bir aradayız, ama biri de çıkıp trafik kazasında ölen arkadaşımıza bu işin fıtratında bu var demedi
çok kinliyiz biz, hatta geçen gün gizli bölmede konuşuyoduk milleti nerde sallandıralım diye yer bulamadık vazgeçtik
yer bulsak emin ol milleti kinimizle sallandıracaz ya, kin bizim işimiz
o kadar kinliyiz anlıcan ama bi tanemizde çıkıp 3-5 şehit için meclis toplanmaz diyecek kadar kinlenmemiş ona şaşkınım
e kin bizim işimiz, layıkıyla yapamıyoruz yazıklar olsun, bu kadar kinli adam şehide kelle diyecek kadar nası kinlenemedi halen şaşkınım,ayıp.
Ulan bir delikanlı kinlide çıkıp Atatürk'e ayyaş, gezidekine çapulcu, İzmirliye gavur demedi bu nasın kin doluluk arkadaşlar hakkını verin şu kinin
Sözde kinliyiz diye hava civa yapıyosunuz birinizde kalkıp Serok Ahmet diye hala slogan atmadı,
Sizin kininiz batsın bu nası kinlilik ? Adam gibi bi kinci yokmu arkadaş çıkıp apoya sayın diyecek ?
Teröristin elini sıkacak bi kinlide yok bizde mesela , lan biz ne boş adamlarız ya ...
İnsan kendine kinli diyorsa eğer en azından şah fırat türbesinin yerini felan değiştirsin ki hem milli hem dini yerin dibine batıp çıkalım bi.
Hep laf hep laf, tutturmuşuz bi biz kinliyiz nası kin bu yaa
Kin nası olur biliyor musun sen ? Ben söyleyim,
Halkı 1300 lira asgari ücrete mahkum edip saraylarda , milyon liralık şamdanların altında yaşamakla olur
Somada bu işin fıtratı bu diyerek olur, şehide kelle diyerek kindar olursun, apoya sayın dersen sen kinlisin
Akil adamlar - akil olmayan adamlar yaparsan sen kinlisin, Haburda otobüsle terörist karşılarsan
Sen TÜRK'E kinlisin, sen ARAPSIN, SEN AMERİKASIN, SEN İSRAİLSİN, KİN SENSİN.
Merak etme ahiretimi ben düşürüm her koyun kendi bacagından asılır hiç bir yazımda dinle alakalı bir şey kullanmadım hiç bir partiyede üye degilim fanatigi hiç degilim fanatiklik demek gelen eleştrilere kulak tıkamaktır twiter da olsun kitap olsun benim gibi düşünmeyenleri okuyup anlamaya çalışırım ki ben mi hatalıyım diye emin olun hepsinde olmasada yüzde sekseninde haklı cıkıyorum YorumlAdıgmda.
Ama sizin usluba bakıyorum daha halen aynı oy verenler makarnacı kömürcü. Yahu bu ülkenin yüzde ellisi oy vermiş hadi kömür makarna otuz alsın geri kalAnı bir dünya insan.
Düşünüyorum neden bu olaylar hep bizim ülkemizin kara bulutlar neden Türkiye neden hep birşeyler yapılmak istenirken büyümek isterken başımıza geliyor 2010 yılında 0.60 faiz oranı varken suan 1.30 larda geziyor bi gezi cıktı dünya zarar gördü bu ülke.
Hiç bir insan canı kadar kıymetli degil para pul şan ama ne kadar güçlü olursan okadar üstüne geliyorlar onu anladım.
Tersini idda eden varsa yazzsın hakeret etmeden kimse türkiye cumhuriyetinin büyümesini istemiyor bu kadar acık ve su halimize bakın daha birbirimize tahamul edemiyoruz bastakiler ne yapsın.
Gezi ve faiz oranlarını nasıl birbirine bağladınız acaba çok merak ettim ? Yoksa gezi ve faiz oranları olarak iki ayrı konudan mı bahsediyorsunuz ?
Ne ülkeymişiz ya kimse bizi istemiyor kimse bizi sevmiyor. Niye oldugunu bir düşünün yazarken.
Şu günlerde, beğenmediğiniz sevmediğiniz saymadığınız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün yıllar önce söylediği sözler nasılda anlamlandı,,
Yurtta Sulh Cihanda Sulh..
Faiz lobisi diyor anla işte . Bi ara lobi modaydı ya ünlü düşünürümüzden onun akımının sonucu çıkan bir lobi çeşidi .
Bu dış mihraklar başarılı olmamızı istemiyor diyecem de hadi gerçekten öyle diyelim . İsterim ki dünyanın lideri olalım herkes bize imrenerek baksın . Ancak bu neyin avuntusu? Ekonomi mi fırladı uçtu tutamıyoruz? Bilimde teknolojide mi ilerledik ne yaptık neyin başarısını kıskanıp üzerimize oynanılacak . Başarılar olmadı mı illa ki oldu bunu görüp söylememekte haksızlık olur ama bu denli illa birileri başarılı olmamızı istemiyormuş havasına bürünüp ortada gerçekten dünyayı kıskandıracak bir basarim iz mi var biz mi göremiyoruz ?
İki tane köprü yapıyoruz onun da parası yabancı sermayeli kredilerle çıkıyor . Yani borçlanarak . Memleketinden dışarı çıkacak durumu olmayan hayatında köprüye adım atmayacak olan adam da oturmuş bilip bilmeden seviniyor 'daha ne yapsın " diye .
imzasız..
Kalbinden Deprem ile vurulmuş Türkiye zarar görmedide, Gezi mi yıprattı bu ülkeyi? Siz buna inanıyormusunuz
İsteyen çare istemeyen bahane bulurmuş derler
10 sene önce Dolar ne kadardı 1.3 Şuan ne kadar 2.9 10 sene önce asgari ücret 531 TL idi yani 408 dolar, Şuan asgari ücret 1300 tl yani 448 dolar. Gerçekten muazzam büyümüşüz. Dış borçları saymıyorum bile.
Bu ülkenin oldum olası önünü kesen şeyler
Para Hırsı
Güç Sarhoşluğu
Aklın güdülere yenilmesi
Çıkar savaşlarıdır.
Eskiden ordumuz güçlüydü, bölgede söz sahibiydik, Şuan ordumuz ne halde?
Balyoz davasında şanlı askerimizi yerden yere vuranlar sonra kumpasmış demedi mi
Şuan o halimizden daha mı güçlüyüz?
Orduyuda gezi mi bitirdi muhalefet mi bitirdi?
Polis teskilatimizi Devlet ici yapilasmalara teslim edilmedimi
Sonra kandırılmışız denmedi mi?
Suan ne halde teskilatimiz?
Kusura bakmayin ama buradan bakinca dış güçler lobiler localar loncalar illuminati fln değilde herşeyi biz kendimize yapmışız hırslarımıza yenilmişiz gibi duruyor
LSX
Bu ülkeye her gece yüzlerce militan giriyor. Siz terör bitsin diyosunuz. Suriyeliler geliyor diye sınır açık. Biz günde 30 bin fişek atıyoruz karşıdan 40bin geliyor. Şuan bunu okuyan herkes yatağında ama biz çatışıyoruz. Bunu buraya getirenler utansın ne diyim. Nerden geliyor bu kadar mühimmat ? Bu yaşananlar plansiz olmaz. Şuan dünyada pazarlık yapılıyor bu bölge ile ilgili. Yakında kazanan belli olur. Canınızı skmayin hersey olacağına varacak. Birileri oy verdi vermedi parti flan önemli değil. Allahın dediği olacak. Iş partiden cumbabadan hükümetten çıktı emin olun.
Dua edin bize. @cizre
SWAT
Ne Geziymiş kardeşim, ne kötü gitse Geziye bağlıyorsunuz.
Gezi'de binlerce insanın hala ağaç için toplandığını zanneden kuş beyinliler varsa o ağaçların kökleri onlara...neyse...
Gezi bu Allahın belası, güzelim ülkeyi kendi oyun parkına çeviren padişah bozuntusuna karşı bir başkaldırıştı.
2000 senesinin başlarında bitmiş olan terörü başımıza yeniden musallat eden de O.
Tüm komşu ülkelerimizi bize düşman eden de O.
Açılım hikayesine uefa kupası kazanmış takım gibi teroristleri otobüs tepesinde karşılayan, ayağına savcı götüren hepsini serbest bıraktıran da O.
Teroristleri devlet hastanelerinde tedavi ettiren, geberen leşleri ailelerine teslim eden, evinde taziye çadırları kurulmasına izin veren de O.
Suriye'ye kendi eliyle silah gönderen, terorist örgütlere kapısını açıp sınır boyunca heryere yerleşmesine göz yuman da O.
Doğu'dan oy alabilmek uğruna Sur, Cizre, İdil, Nusaybin gibi ilçelere teroristlerin bir güzel yerleşip karargah kurmasına müsade eden O.
Sonra vay efendim yönetime laf söylemeyecekmişiz, oy verene laf etmeyecekmişiz.
Kendinizi kandırmaya devam edin...
Şehitlerin kanında boğuldunuz haberiniz yok...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi sen hiç a haber izlememişsin galiba
Forum için konuşmuyorum genel olarak konuşmuyorum, burada kaç yıldır bizim anlatmak istediğimiz mesele ***** partinin başındaki adama halkın ""Tövbe Haşa" "Evliya"" gözüyle bakması.
Yahu kardeşim bu adam senin eşin dostun akaraban değil, neden bu adam için gidip eşin dostunla kavga ediyorsun, millete saldırıyorsun.
Benim burada bahsettiğim bu adamı ölümüne savunmaları, belki hayatında hiç göremeyeceği adam için, adam eşiyle dostuyla kaç yıl küs kalıyor.
şu konuyu baştan sona okudum ama karşılık verilecek tek post bu gibi geldi. Rabbim merminizi sektirmesin; sabır ve kudret versin. Düşmana fırsat vermesin. Facebookta yada başka sosyal iletişim ağlarında önceden her şehidimize her gazimize dua etmeye çalışırdım. Şimdi ne Allah rahmet eylesin yazacak yüzüm var nede cesaretim. Bu güzelim vatanı isteyerek yada istemeyerek biz bu hale getirdik. Çocuklarım beni affetsin.
Dualarımız sizinle kardeşim...
2003-2005 Hakkari'de hergün sabah olsun diye dua ederdim anama babama biran evvel kavuşmak için.
Allah sana da en kısa zamanda sağsalim ailene kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Allah yar ve yardimcin olsun..
Ben suçu iktidarda bulduğum kadar,muhalefette de buluyorum..Bugün chp gelsin iktidara,ya da mhp.eminim ayni olurdu.. Eger bu adam hala başta ise,muhalefetin yanlış seçim stratejisidir.. Halk koyun haline gelmis zaten,mesele din olunca yapilmayacak sey yok.. 20 ve 21 inde lutfen toplu alanlardan uzak durun.. Sürekli heryerde ayni mesajlari goruyoruz..neresinden tutsak elimizde kaliyor..
http://www.hurriyet.com.tr/abdden-20...arisi-40068951
şöyle bir haber okudum ankarada olanlar 20 martta dikkat etsinler ne olur ne olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)