User Tag List

Sayfa 27/31 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
589 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaş mesela diyorum sen üzülüyorsun ben üzülmüyor muyum ölenlere ? Orada anlatmak istediğim yani ben kendi menfaatlerimi gözetip hiç demedim Lan fuar Zamanı yapılır mı bu diye... Aksine zarar etmiş olsamda yapılması gereken bu sınırlarımız korunmalı dedim .... Diğer taraftan sana sordum senin çekip bizim çekmediğimiz nedir aynılarını çekiyoruz zaten bu Bombayı patlatan devlet mi ? Devlet mi patlattı Bombayı birşeyler biliyorsanız kanıtınız var ise bizden saklamayın lütfen....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Devlet birşey yaptığı Zaman doğru ya da yanlış aynı devletten başka biri gidip karşı devletin kucağına oturmak için koşuyorsa

2 Aynı partinin millet vekili hdp'li Millet vekiline toka yapıp seçimlerde birlikte iyi salladık ama diyorsa.

3 aynı parti beğenmediği fetö ile kol kola olabiliyor ise.

Ben düz mantık olarak derim ki bir koyun olarak heeeeeeee demek ki bu adamlar koltuk peşinde bak menfaati olsun hdp ile müttefik olur demekki iktidar iyi yolda derim benim mantığım bu....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu mantıkta hareket ediyorum diye kimseye bana koyun deme Hakkı hakaret etme tehtid etme Hakkı doğmaz eğer doğduğunu idda ediyor iseniz o Zaman sizin kafanızda gidecek olursak bu vatan 2 güne kalmaz daha çabuk ayrışır ve parçalanır... Bu benim düşüncem... Herkesin düşüncesi kendine kimse senin düşündüğünün aynını düşünmek zorunda değil...

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaş mesela diyorum sen üzülüyorsun ben üzülmüyor muyum ölenlere ? Orada anlatmak istediğim yani ben kendi menfaatlerimi gözetip hiç demedim Lan fuar Zamanı yapılır mı bu diye... Aksine zarar etmiş olsamda yapılması gereken bu sınırlarımız korunmalı dedim .... Diğer taraftan sana sordum senin çekip bizim çekmediğimiz nedir aynılarını çekiyoruz zaten bu Bombayı patlatan devlet mi ? Devlet mi patlattı Bombayı birşeyler biliyorsanız kanıtınız var ise bizden saklamayın lütfen....
    İktidarı övmek/korumak için bu kadar zorlamayın.. Bu nasıl bir soru savunmadır.. Bombayı devlet mi patlattı..

Çoğunluk diyor ki o kadar bombalar patlıyor sivil vatandaşlar ölüyor, tedbir alacak yegane birim, yetklili İKTİDAR/HÜKÜMET.. Bu zafiyet neden bu kadar çok deniyor.. Ama siz hop devlet mi patlattı, devlet ne yapsın.. Hadi çık ispatlayın..

Bırakın Allah aşkına.. Savunacağım diye komik duruma düşmeyin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anladığım şu sen bırak komşu ülkene kim giriyorsa girsin karışma kimse ile Aranı bozma benimle iyi geçin kafi ben sana karışmam sen bana karışma demek mi istiyorsun? Bende kendi kafamdan bugün senin götünün dibindeki ülkeye girip at koşturan Adam yarın Sana ne yapmak için ne planlar yapar acaba diye bir mantık yürütüyorum.. Korkmayın Rusya'dan 3 tane Çeçen Mücahit ile baş edemeyen kaypak adamlardır kendileri bu kadar sıkıntı yapmayın sen benim komşumun bahçesine dalarsan ben sana laf söylerim Çünkü yarın sıra bana gelir....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kardeşim tabiki kimse devlet yaptı demiyor... Bende diyorum ki devlet ne yaptı bomba patladı ? Bu ülkede ne Zaman iyi birşeyler olsa ya birileri öldü ya da olaylar çıktı ya da vs vs diyorum yoksa kimsenin bunu devlet yaptı devlet istedi dediğini söylemiyorum... Ayrıca siz hükümete kızın oy vermeyin hatta baştakilere hakaret edin niye sen hakaret ediyorsun diyemez kimse... Ama senin sevmediğin sana ters gelen biri bana doğru geliyor diye bana bilmem ne makarnacı kömürcü diye hakaret etmemelisin diyorum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurtuluş savaşından sonra çok şey değişti bu vatanda... Sen çok geriye gitme biz Osmanlı dediğimiz Zaman övündüğün bir Osmanlı diyorlar ( seni tenzih ederim) kurtuluş savaşından sonda çok götünü yaladılar Amerikan Uşakları... Çok Başkan Cumhur değişti... Demirel başa geldiğinde herşey bol ( arkasında Amerika para gücü) Ecevit başta eve paranla tüp alamazsın gaz yağı alamazsın.... Benim fikrim senin bitinin kanı yok gidip kime kafa tutacaksın ? Ülke sen başa gelene kadar sömürülmüş bir icadın yok silahın yok mermin yok hepsi dışarıdan kaynak... Sen git Amerika'ya kafa tut �� Ben sana düşman olsam mesela ( tabiki değilim) sen benden kuvvetli isen sırtını sıvazlar abi derim hizmette kusur etmem ama bi taraftan kendime Çeki düzen verip kanlanırım sonra sana ahkam keserim... Biz hala Rusya'nın uçağını vurduk eyvah diyoruz ( bu Zamanda ) sen git 15 sene önce Amerika'dan bağımsız hareket et

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence bombayı hükümet patlattı.

400 vekil yoksa kaos var dediler.

İcraat partisi oldukları için yollarla koprulerle beraber bunlarida yaptılar.

Kaos olmasin istiyorsan 400 ver diye bu ulkeyi tehdit edip bu ulkeyi kac aydir kaos ortaminda yasatmaktadirlar.

Sabaha kadar ölene kadar inkar eden buna destek çıkanlar bu dünyada olmasada mahkeme-i kubra da hesap verecekler.

Ekonominin içine edip 3 milyon suriyeliyi vatan topraklarına sokup iktidardan düşmemek için 19.000.000 tekabül eden kisiye yardım saglamak.

Muhtarlari neden toplayip konuştuğunu bile bilmeyenle dolu.

Kuranı eline alip pkk lilarla miting yapani savunan sayin ocalan diyenlere oy verdiginiz o iktidar partisini hala savunmak ancak cahilliktir.

Cahil toplumun sonuda 3.dunya ulkesi olmak ve yok olmaktir.

Allah kullarına oku derken siz olayi cok yanlis anlamissiniz.

Kurani arapca okuyup hicbirsey anlamadiniz.

Ataturk kurani turkceye ceviri neden yaptirdi onu bile anlamadiniz.

Dini kullanarak bu dunyada kar yapanlanlar allah ile kul arasina girenler

Onlara destek verenler hepsi hesap verecek mahkeme-i kubra da...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen insanın damarına basıyordun yok Adamın anasına küfür ettin sor bakalım o Adamı ben mevzu bitti konu kapandığı halde akşam saat 11 sularında arayıp tekrar annesine ettiğim küfürden dolayı özür dileyip helallik istemiş miyim? İnsanların karakterini okuduğun iki satır yazı ile çözmeye çalışma çözemezsin....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç şüphe yok herkes hesap verecek....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın kardeşi askere şu anda. Az önce arayıp böyle bir şey demiş, arkadaşta bizi uyarmak için yazmış.

"Aycan aradi genelkurmaydan yazi gelmis tum teror orgutleri pkk catisi altinda birlesmisler ve 16-21 mart arasi 20 ilde buyuk patlamalar yapilacagina dair istihbarat alinmis, bu hafta dikkat edin kalabalik yerlere gitmemeye calisin"

Birinci ağızdan duymasam paylaşmam, doğrudur yanlıştır bilmiyorum , aklınızın bir köşesinde bulunsun arkadaşlar. Aman dikkat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samimi olarak soruyorum kime oy vereyim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz varya ülkeye turbo sokmasınlar isyan çıkarır belediye otobüsü yakarsınız sen gidip karne ile ekmek alıcan ? Madem Vietnam'da birşey yapamadılar neden bu kadar kasılıyorsun bize bişey olmaz bırak sakin ol herşey olacağına varır ? Sen ve senden kaç tane varsa Rusya'dan tırstınız hayırdır ? Bomba patlamasında hayatını kaybedenlere bende üzüldüm sinirlendim hatta çok fazla küfrettim ama bombayı koyanlara hakaret ettim herhangibir partiye oy verene değil.... neyse kasmaya gerek yok ben samimiyet kasmam kardeş neyse inan Bayadır girmiyordum boşu boşuna Zaman kaybettim sen haklısın sen dolu adamsın takıl burda adminlik yap dolu Adam....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Samimi olarak soruyorum kime oy vereyim ?
    Oy verilecek gün evden dışarı çıkma bence.

Cezasını forumdakilerle toplaşır öderiz
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 dakkada hoca kesildin başımıza ���� YasinR Beyazıt camine sabah namazı konusu açtığında çok bu tip düşünmüyordun hayırdır ?

ayrıca yiğit paran cebinde kalsın kardeşim ben ak partiye oy vericem ceremesini birlikte çekicez... ben ak partiye oy vereceğim ceremesini bütün ülke halkı çekecek başka bi arzunuz? Oh be ben seçimlerde ak partiye oy vereceğim ve oy vermeyenlerde benim çektiklerimi çekecek.... Hoca efendi caiz midir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaş sizin gibi düşünenlerin alayı ne gerek vardı havasına girmedi mi birimin ? Madem o kadar vatan evladı var içimizde ne diye korkuyorsun ? Ya zaten ülkede karışıklık olunca kaçmayacak mı bu adamlar ? O zaman siz geçersiniz ülkenin başına böylelikle ülkenin başında doğru bir Adam olmuş olur bu kadar basit neyin derdindesin ? Hoca efendi neyin derdindesin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    5 dakkada hoca kesildin başımıza ���� YasinR Beyazıt camine sabah namazı konusu açtığında çok bu tip düşünmüyordun hayırdır ?

ayrıca yiğit paran cebinde kalsın kardeşim ben ak partiye oy vericem ceremesini birlikte çekicez... ben ak partiye oy vereceğim ceremesini bütün ülke halkı çekecek başka bi arzunuz? Oh be ben seçimlerde ak partiye oy vereceğim ve oy vermeyenlerde benim çektiklerimi çekecek.... Hoca efendi caiz midir?
    Bu dunyada 31 yıldır boşuna o2 tüketmekte olup.

Kul hakkı yiyip insanlarin canlarını alan bu iktidara destek verdiginiz için.

Mahkeme-i Kubra da yaradan senin senin gibilerin o muhtemel acılarla dolu sonunuzu biz bu kullarına gösterir inşallah.

Siz cumalara gidip dua etmeye devam edin.Allahtan af dileyin.
    Kulun bir hesabı varsa yaradanında bir hesabı vardır elbet...

Benim bir hakkım varsa ben hakkımı helal etmiyorum .
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben onu bunu bilmem de iktidar partisine oy verenlere hakkımı helal etmiyorum, ahirette hesaplaşırız... iktidar partisi yetkililerin hesaplarının bu dünyada görülmesini isterim kaddafi gibi..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren abi boşuna uğraşıyorsun. ne anlatsan boş. aç biranı , hafif sakinde bir müzik aç , yaslan arkana kafanı dinle .
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)