daha ölmedi vurun
Geri geri gitmeyi denemelisin...
üç beş kuruşa ucuz yollu bir scooter al, araban da rahat etsin trafikteki diğer insanlar da.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Dostum senin ilacın burada boşver araç falan komplike gelecek sana, kendimizi boşa yormayalım. Hem spor yapıyorum dersin ele güne karşı
![]()
kontağı kapatmak iyice b.kunu çıkartmak olmuş.
Arabayı boşa alın bari motor çalışsın frenler çalışsın direksiyon çalışsın.
Hatta eğer meyil varsa aracı en yüksek vitese alıp gazdan ayağınızı çekin araç zaten yakıt tüketmez. Km takıyorsanız da satacağınız zaman 50 lira verir düşürürsünüz. Zira şuan yaptığınız hareketin bundan farkı yok.
ben de manuel start stop yazınca ışıklarda kendim stop ediyorum arabayı yeşil yanarken tekrar çalıştırıyorum zararı - yararı varmıdır falan yazmıştır diye düşünmüştüm.
Adam bildiğin araba km yapmasın diye yolda giderken kontak kapatıyormuş... üniversitedeyken öğrenciler elektrik saatine mıknatıs koyardı sayaç yavaş işlesin diye, bence onu da bir deneyin işe yarar belki arabada...
millet neler peşinde arkadaş...
Ulan neresinden tutsan elde kaliyor. Sacmalikception resmen.
http://www.techturkey.com/forum/maka...tmeyin-17.html
Şimdi bu arkadaşın ankarada bomba patlatanlardan bir farkı varmı siz söyleyin ? Bununda ne zaman bir yere patlayacağı belli değil, kimin canını yakacağı belli değil. Araba bu araba, dışarı koysan üstüne kuş sıçar. Alıp koynuna karıda edemezsin. Bir malın bu derece ilahlaştırılmasına anlam veremiyorum.
İyi insan olmak veya toplum yararına düşünmek zor değil arkadaşım, hatta bunu başarabilirsen dahada mutlu olduğunu hissedersin.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Benim takıldığım kontağı kapatınca km saymıyor mu hakkaten? Bir de aracın kaç model kaç km de ki, km yapmasın diye uğraşıyorsun?
Frenleri falan es geçtim arkadaşın durmaya pek niyeti yok zaten o hareketi yapmasından anladığım kadarıyla.
Günübirlik uğraşma bence, seni geçtim çevrendekileri riske atma.
Hergün kaç km tasarruf yapıyorsan hesapla, en son 50TL verir kilometreci'de düşürtürsün sonra da ilana bebekler bebeği yazarsın.
pedaldaki sertleşme hiç hayra alamet değil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)