Sadece yokuş aşağı yapma.
Böyle yap,uzaya bile çıkarsın;
![]()
Insallah, yola bir tas dusmus olur, senin frenin tutmazda km cevirmeyen araban durdugu yerde hasar kaydi alir.
Kimseye zarar vermeden akillanirsin umarim.
Kardeş sen her gün aracınla normal git, biz forumca senin giderlerini karşılarız merak etme.![]()
önüne birşey çıksa ne ani manevra yapabilirsin nede frene asılabilirsin.. seni geçtim ben başka insanları düşün.. toplu taşıma yoksa bisiklet al hem spor olur.. ciddiyim
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
bence üye alımlarında ufak bir zeka testi konmalı.....artık
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
km düşürmek şu an nitelikli dolandırıcılk suçu seninde yaptığının bundan hiç farkı yok onuda geçtim önüne biri çıksa o frenle nasıl duracaksın hiçmi düşünmüyosun seninkine cahil cesareti derler halada pişkin pişkin cevap veriyosun
evox
Benim bir akraba vardı dacia duster'lı. Seyrantepe TT Arena'nın orada yokuşta hep boşa atardı camınıda kapatırdı rüzgar içeri girip arabayı yavaşlatmasın diye. Velhasıl ben buna 2 sene önce kahvaltı ısmarladım balından kaymağına. Yıl oldu 2016 gidipte 10 liraya kıyıp kaymak alamıyor. Hala der ben hayatımda böyle kaymak yemedim yav ne güzel kaymaktı yine gidelim diye. (3 dükkanı 2 evi 2 arabası var) Allah bağışlasın. Motor kapatıp yokuş aşağı kayma muhabbetini görünce bu manidar anımı anlatayım dedim.
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)