10 numara karar tabiki ücretli olacak, balon ilanlar temizlenir şimdi
yanlız pahalı olmuş!
10 numara karar tabiki ücretli olacak, balon ilanlar temizlenir şimdi
yanlız pahalı olmuş!
Çok güzel olmuş milletin elinde patlasın.
Normalde biri motorlu yıllandıkça değer kaybeder bizde yıllandıkça üstüne 1 2 koyuyoruz.
Tam bütçeyi ayarlıyorum araba alıcam bakıyorum fiyatlara artıyor. Bir daha ayarlıyorum bir daha fiyat artıyor anlayamadım bu işi
Bence iyi oldu ücretli olması. Piyasayı yükseltmek için boş ilan açan insanlarımız bir hayli fazla en azından bunların sayısı azalmış olur.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Bence de iyi olmuş fiyatlar biraz daha düşerse daha da iyi olur..
Ben bir de tüm ilanlara aynı rakamı yazan satıcılara uyuz oluyorum.. Mal ortada ama fiyat 1111 tl temsili bunu da düzeltirlerse süper olur..
Asıl sancı uyandığında..
Fiyatlandırma az olmuş, 100 tl olmasını savunuyorum. Öyle döte böyle tarak bence..
Tango-1 never dies.
ben araç alım satım işi yapıyorum , aldığım arabalar hep galeriden , esnaftan. ve güzelde ekmek yiyorum. esnafa arabada veriyorum. ancak kendi çevrem harici sahibinden.com daki şahıs ilanlarından en ufak birşey çıkmıyor , hepsi al satçı ayakçı çar çakal tayfa. düşün yani ben galeriden alıyorum satıyorum kar ediyorum. ama şahıstan alamıyorum. şahıs galeriyi geçmiş... hatta daha beter olmuş. 20 lik arabayı 30 a satma derdindeler. zaten ilanlardan da belli bu.
bence ilk ilandan itibaren ücretli olmalı
gerçekten satmaya niyeti olan adam verir zaten o parayı
ama keriz avına çıkanlar yada tvde bu akşam survivor yok dur hayatıma renk gelsin bi ilan açayım diyenler vermez
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Valla ben de sahibinden com'a o kadar para vermem.. Şimdi yarın face yada twiter paralı olsa facede çok artizz fotoları olanlar vardı Twitter de çok boş konuşanlar vardı iyi olmuş diyecekler var.. Hayretle izliyorum.. Adam 50 liralık arabasına 70 lira istiyorsa bak geç.. Bunu problem yapanlara şifa diliyorum zira çeşit ve alternatif olması her zaman iyidir.. Arabam com v.s gibi diğer alternatif sitelere yönelmek gerekli..
mesele adamın 50 liralık arabasına 70 lira yazmasından çıktı sahibinden de
asıl durumun vahim boyutu 50 liraya satanda bak o yazmış bende yazayım diyerek fiyatları yukarı çekmesi
mesela caddy için konuşuyorum
benim sıfır sattığım aracın 1000 TL üstünü istiyor adam hemde 2015 ine ikinci el araca
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Gayet yerinde bi uyguluma hatta daha pahalı bile olabilirdi şimdi görelim boşları
çok güzel bi uygulama oldu ben sahibindene sene 800 tl para veriyorum galeri olarak. laf olsun diye bedavadan ilan açıp piyasayı yuksetenlere ayar oluyordum insallah 100 tl olur da millet harbıden satıcagı zaman ilan koyar. bi keriz çıkarda itelerim diye düşündüğü zaman değil
araç piyasası yükselmeden yapılması gerekiyodu bu işin geç bile kaldılar
hep bu acelesi yok, keyfe keder satılık, isteyene satarız cılar yüzünden bu halde piyasa
Bi ara forumda satılık konusundada bayaa yükselmişti fiyatlar, tamam vurmayın
Şaka falan biyana adam forumda satılık konusuna açmış ilanını adama niye bu kadar para istiyosun desen şu anda piyasa böyle, milletin x fiyata sattığı arabayı ben neden x-3 fiyatına satayım diyecek adamda haklı şimdi.
Piyasa çok karışık çok![]()
Piyasanın yükselmesini dolara bağlıyorum.. Şimdi buradaki arkadaşların savunduğu tezi göreceğiz. Fiyatlar düşecekmi yada sabit kalacakmı? Keyfe kederciler gidecek bakalım ne olacak. Bizde parça ve işçilik fiyatları artmadıkça ikinciel fiyatı düşmez..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)