Hdp nİnde akp nİnde chp nİnde mhp nİnde hepsİnİn allah belasini versİn Şu cennet vatanin el bİrlİĞİ İle İÇİne siÇtiniz ulan dÜnyanin en gÜzel Ülkesİnde yaŞiyoruz be deĞerİnİ bİlİn artik yettİ be Şu temİz saf İnsanlardan ne İstİyorsunuz
Printable View
Hdp nİnde akp nİnde chp nİnde mhp nİnde hepsİnİn allah belasini versİn Şu cennet vatanin el bİrlİĞİ İle İÇİne siÇtiniz ulan dÜnyanin en gÜzel Ülkesİnde yaŞiyoruz be deĞerİnİ bİlİn artik yettİ be Şu temİz saf İnsanlardan ne İstİyorsunuz
Sosyal medya ve internet halen yavaş. Premium vpn almak, bu ülkede beyaz dizel golften sonra, en iyi ikinci yatırım.
bombacı aslen Diyarbakır'lı, geçen sene HDP bnalarına saldırıdan aranıyor, evveliyatı DHKPC ama son bir kaç senedir de IŞID ci... hadi buyurun çözün bakalım???
Kimse Türk Kürt ayrımı üzerinden buralarda duyar kasmasın. Bugün vatan için canını veren özel harekatçı Oğuz Günaydın'ın annesi Kürtçe ağıt yaktı.
Allah aşkına yapmayın artık.
Bombalari patlatan kaos ortamından nemalanlardir.
Örgüt aramasın kimse.
da isid eylemi olabilecegi konusuluyor, ulke teror orgutlerinin gosteri alani gibi oldu, bi o bi bu...
Kim olursa olsun otekilestirmek, irak ve suriyede olusan durumun ulkemizde hizlanmasi demek
Aynı görüşteyim, siyasilerin duygusu olan, şerefli insanlar olduklarına inanmıyorum ki zaten bu ülkede şerefli dürüst insanlar siyasette bir yere gelemez bazı istisnai durumlar hariç. Ben gidersem ülke gider demişti birisi, ya başkanlık ya kaos manşetleri atılmıştı mesela..
arkadaşlar kusura bakmayın ama şu interneti yavaşlatma engelleme vs daha birkaç farklı yaptırımlar acayip canımı sıkıyo yokmy bunun bir çaresi?? istedikleri zaman böyle yerli yersiz vakitli vakitsiz istedikleri gibi emgelleyebileceklermi??
Premium vpn satin alin ben aldim yillik 60 lira hic bir engeleye takilmiyorum...
İnternette erişim hala kısıtlı sanırım hala takılıp kalıyorum, çoğu yerde bombanın patlama görüntüleri mevcut ayrıca neyin çabası bu? Hepsini engelleyemiceklerini anlıyamıyolar mı?
ülkede resmen iç savaş var , herkesde bir panik , herkeste bir korku , herkeste bir huzursuzluk mutsuzluk. ülke bu haldeyken bile 1 tane bürokrat çıkıpta hatamız var , suçluyuz demiyor. istifa etmiyor. hep bıçak kemiğe dayandı, kınıyoruz vs. sürekli bir ağlak politika var.
hani rusyaya kafa tutuyordun recep efendi. dönde ülkenin haline bir bak. her hafta bombalı saldırılar düzenleniyor. siviller , askerler ölüyor. pkk yı temizleyeceğim diye güney doğuyu talan ettin , resmen iç savaş çıkarttın adamlar dahada azıttı. sınırlarmız desen hak getire , elini kolunu sallayan sözlü beyannamesi ile ülkemize giriş yapyor. ortalık bombacı , it uğursuz , kafa kesici kaynıyor.
dolar euro kurlar desen uçmuş vaziyette. ülkede ciddi anlamda bir ekonomik bir kriz var ama her nedense !! medya bundan hiç bahsetmiyor. paramızın değeri ayaklar altında. açlık sınırı 2000 tl iken asgari ücret 1300 tl !!
sınırdaki hiç bir komşumuzla aramız iyi değil , herkes bizden nefret ediyor.
dindar ve kindar !!, atatürk düşmanı , yobaz bir gençlik yetiştirmeye çalışıyorsun. ki bundada kısmen başarılı oldun. gençler ışid gibi cani bir örgüte sempati duyar hale gelmiş.andımızı kaldırdın , atatürkün adını her yerden kaldırdın , okullarda atatürk ile ilgili kitapları kaldırdın. türk kelimesine uyuzsun. ülkesini kurtaran ''cumhuriyet'' rejimi getiren liderine düşman etmeye çalışıyorsun bu gençliği. sen tam bir masonsun irecep.
O küçük günahsiz cocukta vefat etmis, diyecek soz yok
çok yazık çok üzülüyorum bu olanlara , askerimiz , polisimiz , yüzlerce sivil vatandaşımız günahsız yere ölüyor / şehit oluyor. insanın içi kan ağlıyor ama elinden birşey gelmiyor. allah ülke olarak hepimizin yardımcısı olsun.
Adam doğru söylemiş ama tek biz değiliz çok ülke var ortadoğuyu karıştıran. Gece karanlığında türkiyedeki kamplarda eğitim alan kişiler insanlar militanlar artık nasıl adlandırılsa suriyeye geçiriliyordu. Bunu uzun zaman yaptı türkiye.
Konuşan kişi az çok olayları biliyor demekki. Adamın söylediğini savunmuyorum.
Ya desenize baştan işid yaptı diye bende cidden bişe sandım
Işıd mahallenin asi gençleri arkadaşlar ara sıra böyle şeyler olabilir ama şunu söyleyeyim Türkiye sınavını güzel veriyor.
Hatta böyle giderse ferhat göçer konserine bile götürebilirim, inşallah bomba felan patlayıp planı bozmaz :SS
Çok şükür milletimiz güzel bir sınavdan geçiyor.
Ben demiyorum dansöz numan diyor