Beşiktaşta ses bombası patladı diyorlar aslı varmı? Karşıdada bomba yüklü araç yakalanmış?
Forumda olmasa haber alamıyacaz, tık diye gidiyor haber siteleri, facebook vs bizim foruma dokunmuyorlar Allahtan
Printable View
Beşiktaşta ses bombası patladı diyorlar aslı varmı? Karşıdada bomba yüklü araç yakalanmış?
Forumda olmasa haber alamıyacaz, tık diye gidiyor haber siteleri, facebook vs bizim foruma dokunmuyorlar Allahtan
Son 15 senedir benim gibi dusunmeyenlerin bu ulkeyi getirdikleri durum ortada. Bende artik boyle dusunuyorum alayi dusman olsun sorun yok. Ortalikta pkkliyim diyip gezenler bomba patlatanlar hewaller geze dursun. Bende boyle dusuniyorum diye tukaka oliyim umrumdami ? Komik...
Heryer bos beyler heryer insanlar korkudan disari cikamaz oldu kadikoy, avm ler, metrolar, sehir merkezleri falan bombos ulkeyi bu hale getirenlerin anasini s.keyim.
Daha once ayton senna yazdi dedim noluyoruz o.c felan yanlis yazilmos duzellti okumayan yada görmeyen arkadaslar icin. Osman Pamukoğlu icin yapilacak elestiri y9l bu adam görev adam malam mevki adami degil özgeçmişini okuyan herkes mert oldugunu gorur. Akpnimde muhalefetinde allah belasini versin. Ben kurtulusun hepardan gelecegine inanlardanim. Bu adami kimse sevmez evet cunku yalaka degil olanida got edip bırakıyor. Ins. Baraji asar ve yerini bulur. Hdp baraj assin diye veren cahil okuzler bu cabasini hepar icin kullansa suan bu halde olmazdik. Bu adam gelmeden dedikleri yapilmadan teror bitmedi bitmeyecek. Adam anti terör uzmani. Efsane sozu var
Suan herkes yilanin kuyruguyla uğraşıyor bunun govdesi var kafasi var kandil bitmeden, sinirlar kapanmadan sehirlerin temizlenmesi birsey ifade etmez
Telden yazdığım için bazi karekter ve kelimeler yanlis olmus.duzeltme yok. Kusura bakmayin kötü imla için
Yaşın büyük ses çıkarmayayım diyorum ama senin yaptığın terörist veya yandaşlarına tepki değil artık ırkçılığa giriyor rahatsız etmeye başladı yazdıkların ; bu forumda din , ırk , mezhep olarak karışık her kesimden insan var sen burada kalkıp böyle cümleler kurarak ortamı gereksiz geriyorsun , insanları zan altında bırakıyorsun . Seninde şu kafa ve mantık yapın benim gözümde canlı bombadaki cahil zihniyetten farksız mesela . Aynı memlekette hiç suçu olmadığı yere bütün kürtlere düşmanım diyebiliyorsun ya? Neyse uzatmayacağım yönetim sanırım görürse gerektiği yerde müdahale eder .
en net patlama anı
https://www.youtube.com/watch?v=-ZjAjTxj8II
daha durun parasını aldıgımız suriyeliler 4-5 seneye palazlanır.esas mevzu ozaman kopar.
Zaten önümüzdeki ay oy verme hakları işlemleri de tamam..
Kendi ülkemizde yabancı oluyoruz..
YUkarıdaki postun tekinde arkadaş yazdı ama arada kaynadı önemli olan husus; Dünkü anlaşma gereği kaçak bir mülteci bizim ülkeye verilecek, yerine burdan bir Suriyeli alınacak.. O da okumuş, varlıklı olanları.. Yani tüm vasıfsız, terör potansiyeli olanlar ülkemizde tutulacak hem de 3+3milyar Euro için..
benim konuşduğum bir suriyeli aynen şu lafı söyledi suriyenin bu hale gelmesindeki en büyük neden sizsiniz sizin yüzünüzden bu haldeyiz dedi..
düşünün bu zihniyette olan insanlar var türkiyede.. bu tip adamları bir kaç sene sonra düşünemiyorum.
dün bir tweet atıldı. neden tabelalar arapca degıl dıye? once yuh dedım ıcımden sonra taksımı dusundum. komple arapca yazılar- restoran lar vs ler... olunca sasırmam artık.
+
yukarıdaki kürtlere giydiren arkadaşa türk gecınen vatan haınlerını ne yapacagız dıye sorarım? ırkcılık yapacagımıza kendı ırkımızı once temızleyelım derım. artı adamlar ben kürtüm ama türklukle turk olmakla bu bayrak altında yasamakla gurur duydugunu soyluyor sen hala ben nefret edıyorum sızden dıyorsun. e o halde amac nedır? adolf un amca oglu musun kardesım? canın kan mı cekıyor?
Ölen 4 kişiden 3'ü İsrail Vatandaşı 1'i de İran vatandaşıymış paylaşıldımı bilmiyorum...
Paylaşılmadı..
Buna istinaden bir bilgi de ben yazayım.. Ölen İsrail vatandaşları için İsrailli diplomat Amerika gezisini yarıda bırakıp İstanbul'a geliyormuş.. Beğenmediğimiz admlar vatandaşları için nasıl bir gayret içinde..
Bizimkilerse Alman'lar patlama olabilir diye uyardı diyerek niye milleti korkuyorsunuz diye çıkışıyorlar.. İstihbaratınızı da sizi de ......