hakotech Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim kardeşim,inan her ferdin fikri önemli,kişilere uyar ya da uymaz saygı ve sevgi cercevesi içinde olduğu sürece tartışmalar ileri götürür.. Fikir alış verişleri,lazım,yoksa sabaha kadar höt möt konuşsak boş..
Şuan telefondan yazıyorum,onun için çok uzuna giremiyorum diye belirttim yukarıda..
Bizim sorunumuz ne biliyomusunuz ? Millet olarak çok sinirliyiz,bağırarak sesimizin duyulacağını zannediyoruz,politik davranamıyoruz,halbuki bazı model yapılanmaları biraz incelediğimizde,işlerini sinir ile değilde,stratejik hareketler ile yaptıklarını,yaptırdıklarını görebiliriz..
Şimdi benim ailem akp'ye oy veriyor.. Babam,annem !! Burda ben kalksam bunlar şöyle böyle fakan filan diye corlasam,hayatta bazı şeyleri görmelerini sağlayamam..ancak ne yapıyorum ? Bazı seylerı öyle bir anlatıp güzellik ile kanıtları ile gösteriyorum ki bi aceba oldular.. Bu teknıkleri bazı ülkelerin servislerine bakarak cözebilirsiniz bence..
Dediğim gibi çok fazla şey yazarım da telden zor oluyo hakıkaten.. Müsayit bir zamanda yazarım inşallah :)