belkide milletin sokağa dökülmesini istiyolar düşünsenize taksimde eylem yapıldığını 10 tane canlı bomba patlasa binlerce kişi ölür Allah aşkına sağı solu siyaseti bırakın Ülke için konuşun
belkide milletin sokağa dökülmesini istiyolar düşünsenize taksimde eylem yapıldığını 10 tane canlı bomba patlasa binlerce kişi ölür Allah aşkına sağı solu siyaseti bırakın Ülke için konuşun
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Tam Ankara patlamasına unuttuk mu diye bir güncelleme yazacaktım.. şimdi böyle bir olay..
Ne yazacağımı bilemiyorum ağız dolusu küfürden başka..
Suan isim gereği yurt disinda yasiyorum. Okadar yoruldum ki cikan her haberi ajan gibi irdeleyip incelemekten. Pskilojim bozuldu uzakta aci haber duyacagim diye.uzakta olunca insan gurbet ve vatan ozlemiyle daha duygusal oluyor. Haziranda donecegim ve temmuzda düğünüm var fakat ailem ve dostlarimi biraktigim gibi bulacakmiyim ? Boyle bir umutsuzluk yok. Birgün bir patlama olacak ve benim canim kanim varliklar ölecek. Neyin anlami kalabilir ki ? Iş maddiyat mavki hangisini geri getirir ? Ben burdan cenazelere kalkip geldigimde geride biraktigim seylerin hangisi geri gelir ? Ölmekten korkmuyorum kaybetmekten korkuyorum bircok insan gibi. Allah kimseye bu acilari yasatmasin dedikce lafimiz agzimizda yutkunarak buluyoruz kendimizi. Uykularim kaciyor işte ne yaptığını bilmeden boş boş takiliyorum. Aklimda felaket seneryolari donup duruyor . Donmeme 85 gun var ve acaba biraktigim herkesi sagsalim bulabilirmiyim ? 26 yasindayim hic bukadar kaybetme korkusuyla yaşamadım.
Haksız mı sence? Şaka mısınız beyler ülkede öyle bir başarı var ki tüm dünya bizi kıskanıyor . Yabancı sermayeli kredi ile köprü yaptık avrupayı çatlattık yemin ediyorum ,son teknoloji hastanelere sahibiz daha ne olsun. Eeey amerika sana söylüyorum senin ülkende böyle köprü böyle hastane vaaar mı
imzasız..
Anlayin artik; orumcek beyinliler , karafatmalar , sakalli pezolar bizi ve bizim gibi dusunenleri istemiyor.basi aciksa kiz kardesini bile ****** goruyor kocasi karisinin ses kaydini alip dava aciyor vs. Yillardan beri derim ***** kesim teroristlerden bile daha tehlikeli.
Türkiyedeki patlama neden Paris kadar rahatsızlık vermiyor sorusuna avrupa insanı Türkiye yönetimiyle tipik bir ortadoğu ülkesi olma havasında ilerliyor, onlar için normal bir durum, Türkiyede dikatatör rejim var, ülkede hakları yenilen bir halk var, ülkede iç savaş var, suriyede yaşananlar ordada yaşanacak gibi cevaplar vermiş. Gerçekten böyle miyiz dünyadan bakılınca yoksa birileri böyle bir algımı yaratma çabasında bilmiyorum ama hesaba katmadıkları bir şey var bu ülkenin insanı ne suriyedekine benzer ne ıraktakine. Belki bu forumdan bile buna inanmayan vardır ama bıçak kemiğe dayanınca, bizim insanımız damarına basılınca neler yapabildiğini defalarca ispatladı dünyaya
Bicak kemigi kesti bicti gitti her hafta bomba patliyor bu ulkede. O bicak.bogazimiza.dayanincami aklimiz basimiza.gelicek.
74 model sehpa...
Hüloooooooğğggggg, gotunun kiliyigggggg, nerde benim makarnam, nerde benim komurum, 5 10 liralik oyuncaga muhtaclar ya. Bunlarin secmeninin zekasi bu kadar iste. Cahil insanlar. Gozu kor at gozlugu takmis insanlar. Cidden nerdeler ya kis uykusunami.yattilar acaba? Yada yine yalamayami gittiler c.b yi falan. Ulkemiz ne kadar guzel ya.
Bu konuda kesinlikle haklısınız, millet gerçek manada ayaklanmaya başlarsa ortalığın mına koyarlar.
Ama tek sorun bu baştaki yavşak öyle bişey yaptırmı sizce halka?
Ha ama dersenizki biz köprü, yol yapıldı diye sevinç gösterisi için sokağa çıkalım o zaman hertürlü gösteriyi yapabilirsiniz.
Aq bebeleri bombalar patladıkça oylar artıyor diyordu.. Daha çok oy gelsin diye kimlere silah gönderdi, kimlerle iş birliği yaptı, şimdi önünü alamıyorlar..
Kontrolü kaybettiler.. Teröristle pazarlık eden bunlara ve bunları savunanlara bin bela olsun.. Bu kanda onlar boğulsun..
Kürtler PKK'ya alanen destek verdikçe bu terör asla bitmez... Pekçok kişi unutmuş olabilir ama bu köpekleri bizzat devlet güçlendirdi, Türk bayrağını yasaklamak,Tc ibaresini kaldırmak vs. vs. hepimiz hatırlıyoruz... Ancak iş öyle bir noktaya geldiki çok açık söyleyeyim iş Kürt nefretine döndü, bu zamana kadar aradaki bağ hiç bu kadar kopmamıştı ama artık koptu... Başımızdaki ülkeyi birbirinden nefret eden kitleler haline getirdi ve korkarım sonumuz karanlık.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)