hadi ben yazayım beyler siyasete çekmeyin ne bileyim futbola falan çekin
AKP,CHP,MHP,HDP aynı *** neyi tartışıyorsunuzki ? hepsi bir olup ülkenin içine ettiler bana kimse şu iyi bu kotu diye boşuna dil dokmesin boş muhabbet olur
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
"Şerefli subayları içeriye tıkmak isteyen Emniyet ve MİT 7000 dönüm arazide gömülü mühimmatları eliyle koymuş gibi buluyordu...
Şimdi ne oldu 1 haftadır bas bas bağırılıyor 19-20-21 mart bombalar patlayacak diye; Boş iddialara itibar etmeyin mesajı...ALKIŞLIYORUZ...."
alinti
iyiki bir parti tutmuyorum yazık koca koca adamların yaptıklarına bak.. yaşlara bakıyorum 30 üstü..
hani 18 - 20 yaşında genç yapsa toy diyicem genç hevesi hırsı vardır diyicem.. 30 unu geçmiş insanlar neyin hırsı neyin kafasıdır bu..
olanı biteni bile nerelere çekiyorsunuz bomba patlamış insanlar ölmüş konu nerelere gelmiş ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Osman pamukoglu kadar o.c bir kisilik haysiyetsiz bir it gormedim.Iste abiler bu kani bozuklar yuzunden boyle olaylar meydana geliyor.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Edit o son resimdeki adama demistim bu kelimeleri onceki mesajlarda o.pamukoglu yazdigi icin aklimda o kalmis
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Bu gelenlerin hepsi başımıza bu sözden kaynaklanıyor ama
Ulan o değilde kıbrısı beğenmiyodu ben orda ne huzurluymuşum yaa ohhh vallah izmit içinde uyarı yapılmış bu gün polislere tek gezmeyin çelik yelek giyin diye ne güzel bir ülke olduk yaa chp de mhp de gelse böyle olucaktı zaten amaaannn
Telefondan yazdigim icin kusura bakmayin 161.mesajdaki son resim icin demistim
OTOKAR&FOTON&İVECO
hikaye okumayın osman pamukoğlu diye, osman pamukoğlu'na gelene kadar daha ne insanlar var heba olup gidiyor. önümüze konmuş 4 tane parti bunlardan birini seç diyorlar başka açıklaması yok.
savaşarak bu işler çözülmez 2016 yılına gelmişiz savaşarak terörü bitirmiş kimse yok. biz de bunu savaşarak başaramayız. maalesef gerçek bu.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)