User Tag List

Sayfa 14/27 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
501 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: İstiklal Caddesi Patlama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Devlet ciddiyeti ile yönetilen ülkeler dünyanın her yerinde vatandaşlarını koruyor.Birde bizimkilerin aymazlığına bak...

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/...misti-1144242/

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o bir şey değilde ölenler israil li olduğu için tweeter orda burda sevinç naaraları atanlar var .. yuh dedim..

insanlar iki dakikada nasıl döner düşünün sabah bomba patlıyor ölenlerin uyruğu ırkı bilinmediği için Allah rahmet eylesin lanet olsun teröre diyorlar ölenlerin israil li olduğunu duyunca birden teröristin yanında yer alıp beter olsunlar demek nasıl bir zihniyet nasıl bir ahlak nasıl bir edeb nasıl bir insanlık.. kafam aklım beynim almıyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden begenmiyorsunuz israillileri ? kendimden örnek verirsem hayatımda ne israilliden ne ermeniden nede rumdan kazık yemedim ama hep bizim tayfadan yedim.
    O beğenmediğimiz diye söylerken bu Mavi Marmamara olaylarından sonra ülkece bir sevilmeme durumları olmuştu hoş bence yine gemidekilerin bir provakasoynu vardı o kadar gitmeyin karşılık veririz demelerine rağmen adamların üzerine gidiyorlardı..

İsrail ticareti dünyaca ünlüdüradamlar hakkını veriyorlar.. Başımızdaki gibi müslüman olacağını böyle yahudi dostlarımız olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o bir şey değilde ölenler israil li olduğu için tweeter orda burda sevinç naaraları atanlar var .. yuh dedim..

insanlar iki dakikada nasıl döner düşünün sabah bomba patlıyor ölenlerin uyruğu ırkı bilinmediği için Allah rahmet eylesin lanet olsun teröre diyorlar ölenlerin israil li olduğunu duyunca birden teröristin yanında yer alıp beter olsunlar demek nasıl bir zihniyet nasıl bir ahlak nasıl bir edeb nasıl bir insanlık.. kafam aklım beynim almıyor..
    Yukarıdaki postumda belirttim böyle müslüman olacağını yahudi olsun etraftakiler.. Hani dinimiz insanı sevmeyi, kimseyi incitmemeyi buyuruyordu..
    Utanıyorum kendi insanımızdan..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suriye"lilere 29 Nisan"dan sonra Türk vatandaşlığı ve oy hakkı tanınacak diye bişey duydum, doğrumudur bu haber???
    Eğer dedikleri gibi olursa isteyen istediği gibi bunları kandırır istedikleri örgüte çekerler.
    Suriye"liler genelde saf insanlar, nereye çekersen oraya giderler.
    "İNŞAALLAH" örgütlere kanıp Asker"e ve Polis"e taş atmazlar, "İNŞAALLAH"...
    Gelenlerin muhtemelen %70-%80"i tayyipe oy verecek, durumlar çok karışık çok...
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden begenmiyorsunuz israillileri ? kendimden örnek verirsem hayatımda ne israilliden ne ermeniden nede rumdan kazık yemedim ama hep bizim tayfadan yedim.
    Nasıl ermeniden kazık yemedin ya, bu ülkeyi b*k edenler, hangi soydan sanıyorsun, alayı ermeni tohumu p.venk....
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki postumda belirttim böyle müslüman olacağını yahudi olsun etraftakiler.. Hani dinimiz insanı sevmeyi, kimseyi incitmemeyi buyuruyordu..
    Utanıyorum kendi insanımızdan..
    Abi "Tövbe Haşa Tövbe" bu güzel ülkemizin insanlarının çoğu dinimizin sadece işine gelen yönlerini kullanmaya çalışıyor.
    Bazı insanlar varki haram yer, kumar oynar, içki içer, milleti dolandırır ama işine gelince sana din muhabbeti yapar, bu insanlara yazık gerçekten yazık...
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternette videosunu görmüştüm, bu israil denen piç kuruları küçüklükten okullarda "TÜRK" düşmanlığı dersi veriyorlardı.
    Katliamcı piçlerde bunlardı, acıma duygusu yok bu israilli piç kurularının hiçbirinde.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garip bir şey öğrendim, umarım doğru değildir..
    Ankara da ki patlama da devletin açıklamasına göre 37ex vardı.
    Bugün, arkadaşla konuştım ankarada ; arkadaş diyor ki Çankaya belediyesinden 75 tane cenaze kalkmış....
    Nasıl yalanlar söyleyip, kandırıyorlar belli değil ...
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay ÇOK YÖNLÜ araştırılıyormuş...

şair burada diyor ki, 'tamam terörist patladı ama bakalım bunun arkasında hangi köşe yazarı, hangi doçent hangi rektör var! içimizde hala iktidara biat etmeyenler var, onlar yüzünden oluyor bu terör!!!'

yaşça büyüklerden biri olarak şunları demek isterim:

sakın ola ki, Kürt arkadaşlarımızı, Kürt halkını zan altında bırakmayın! emniyetin, askeriyenin bile ne kadarının Kürt olduğunu bilseniz böyle konuşmazsınız
    sakın ola ki, ölenler İsrail'li diye sevinmeyin, terör kurbanının dinini imanını sorgulamak kimsenin haddi değil
    sakın ola ki, vatan hainlerini bir an olsa bile unutun! vatan hainlerini unutmak, vatana en büyük ihanettir!
    sakın ola ki ölümlere şehitlere kendinizi alıştırmayın, yarın en yakınını alır, ömür boyu yasını tutarsın
    sakın ola ki tepkisiz kalmayın, öyle bazılarının istediği gibi ezik sesi çıkmayan bir toplum olmayın! baskılar yüzünden en az 1 milyon kişinin teröre hayır diye yürümesi gerekirken, korkudan köşemizde pısıp kalıyoruz!
    son olarak:
    sakın ola ki çocuklarınızı bu vatanın nasıl kurtulduğunu, cumhuriyetin nasıl kurulduğunu anlatma işini sadece öğretmenlere bırakmayın!

ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, nasıl olsa birileri çıkıp da 'gavura Allahtan rahmet dilenmez' diyecek, ben insanım ya siz?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar şunu ayırt etmeyi bir öğrenemediniz.

Her kürt pkklı değildir, forumda ve camiamızda kürt olup vatanını seven, bayrağına düşkün bir çok arkadaşımız var böyle yaklaşımlar hoş değil böyle söylemlerde bulunmayın.

Yine gayrimüslim arkadaşlarımız da var forumda, onlarla ilgili de saçmasapan yorumlar yapmayın, insanları rencide etmeyin. Tekrarında banlanırsınız.

Bu terör olaylarının sorumlusu başta AKP ve HDP, sonrasında CHP ve MHPdir. Mecliste oturup, ceplerini doldurmaktan başka hiçbir amacı olmayan bu o.çocukları bu memlekette olan herşeyden sorumludur. Hepsinin elleri bu kana bu pisliğe bulaşmıştır.

Varsa bir delikanlı apo denen o.çocuğunu çıkarır asar, yoksa hepsinin gözümde o teröristten farkı yoktur.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garip bir şey öğrendim, umarım doğru değildir..
    Ankara da ki patlama da devletin açıklamasına göre 37ex vardı.
    Bugün, arkadaşla konuştım ankarada ; arkadaş diyor ki Çankaya belediyesinden 75 tane cenaze kalkmış....
    Nasıl yalanlar söyleyip, kandırıyorlar belli değil ...
    bizim bir polis arkadaşta ne 37si olum 137 ölü var açıklama yapmıyorlar dedi ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemiyorum hep kaos hep belirsizlik hep korku allah yardımcımız olsun.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şunu ayırt etmeyi bir öğrenemediniz.

Her kürt pkklı değildir, forumda ve camiamızda kürt olup vatanını seven, bayrağına düşkün bir çok arkadaşımız var böyle yaklaşımlar hoş değil böyle söylemlerde bulunmayın.

Yine gayrimüslim arkadaşlarımız da var forumda, onlarla ilgili de saçmasapan yorumlar yapmayın, insanları rencide etmeyin. Tekrarında banlanırsınız.

Bu terör olaylarının sorumlusu başta AKP ve HDP, sonrasında CHP ve MHPdir. Mecliste oturup, ceplerini doldurmaktan başka hiçbir amacı olmayan bu o.çocukları bu memlekette olan herşeyden sorumludur. Hepsinin elleri bu kana bu pisliğe bulaşmıştır.

Varsa bir delikanlı apo denen o.çocuğunu çıkarır asar, yoksa hepsinin gözümde o teröristten farkı yoktur.
    aynen abi bir çok ermeni bir çok kürt arkadaşım var türkten daha türkler o yüzden dediğin gibi bunu iyi ayırt etmek kırıcı olmamak lazım.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Beyler birazdan Survivor yeni bölüm.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal zamanda Cumartesi akşamı trafiği %70-80 olması gerekirken bu akşam böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay ÇOK YÖNLÜ araştırılıyormuş...

şair burada diyor ki, 'tamam terörist patladı ama bakalım bunun arkasında hangi köşe yazarı, hangi doçent hangi rektör var! içimizde hala iktidara biat etmeyenler var, onlar yüzünden oluyor bu terör!!!'

yaşça büyüklerden biri olarak şunları demek isterim:

sakın ola ki, Kürt arkadaşlarımızı, Kürt halkını zan altında bırakmayın! emniyetin, askeriyenin bile ne kadarının Kürt olduğunu bilseniz böyle konuşmazsınız
    sakın ola ki, ölenler İsrail'li diye sevinmeyin, terör kurbanının dinini imanını sorgulamak kimsenin haddi değil
    sakın ola ki, vatan hainlerini bir an olsa bile unutun! vatan hainlerini unutmak, vatana en büyük ihanettir!
    sakın ola ki ölümlere şehitlere kendinizi alıştırmayın, yarın en yakınını alır, ömür boyu yasını tutarsın
    sakın ola ki tepkisiz kalmayın, öyle bazılarının istediği gibi ezik sesi çıkmayan bir toplum olmayın! baskılar yüzünden en az 1 milyon kişinin teröre hayır diye yürümesi gerekirken, korkudan köşemizde pısıp kalıyoruz!
    son olarak:
    sakın ola ki çocuklarınızı bu vatanın nasıl kurtulduğunu, cumhuriyetin nasıl kurulduğunu anlatma işini sadece öğretmenlere bırakmayın!

ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, nasıl olsa birileri çıkıp da 'gavura Allahtan rahmet dilenmez' diyecek, ben insanım ya siz?
    Bugün Nusaybin'deyine polisimiz şehit oldu ama artık bu 1-2 şehit haberi haber niteliği bile taşımıyor.. Şehit haberlerine fazlasıyla alıştırdılar, şimdi de bomba ile sivil ölümlere alıştırıyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca ölen vatandaşlara sevinenler kadar ahlaksız, vicdansız ve şerefs.iz insan müsveddesi olamaz..
    Bu baştakiler nasıl bir pislik oldular, nasıl ülkenin ta içine ettiler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadas o bombayi patlatan kadin kameralardan belli belirsiz gordugum kadariyla sadece tipten sekilden 10 sene yer o caddenin ortasina kadar hic bir polise vs denk gelmeden nasil gelmis hayret dogrusu.

Ankaradaki bombalarda dahil olmak uzere bugunki patlayan sahis da kanimca uzaktan baska birileri tarafindan patlatilmis...

Allah bunlarin bin turlu belasini versin bu vatani bu duruma dusurenlerin hepsine yaziklar olsun hic birirnin yatacak yeri yok!!
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nusaybindede şehit sayısı 3 e yükselmiş. ulan neye üzülelim şaşırdık. çatışmada şehit olan askerimize polisimizemi? canlı bombada ölen insanlarımızamı? yoksa ülkenin bu duruma düşmesine mi? 3ü 1 arada yaptı bu baştaki o.cocukları.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)