User Tag List

Sayfa 12/16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
300 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Son zamanların en güzel haberi

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap hakkı doğduğu için yazmak zorunda kaldım..
    Benim dunya gorusum ile sizlerin düşünceleri çok farklı.

1- İstanbulda veya Ankarada patlama oldu diye konu açtınız. Diyarbakırda veya Anadolunun herhangi bir ilinde patlama oldu diye niye konu açmadınız. İstanbulda ölen can'da Diyarbakır'da ölen patlıcan mı ?

2- Televizyonlar İstanbulda kar yağdığında olay olay diye haber yapar uyarılar yorumlar bir sürü hikaye Anadoluda herhangi bir ile kar yağdığında niye haber olmaz..

3- Sporu sadece Futbol dan oluştuğunu sanırsınız ve bu uğurda dünya paraları bir kişi alır sesiniz çıkmaz..Aksine desteklersiniz.. Büyük şehir takımlarının müsabakalarını tartışırsınızda neden başka herhangi bir musabakaya konu açmazsınız...

4- Mustafa Koç için ağladınız ağıtlar yaktınız.. Diğer vefat eden insanlarımızdan farkı nedir Holding sahibi olmasımı.. Allah rahmet eylesin dersin ülkemiz insanlarına iş ve ekmek sağladığı için saygı ile anarsın geçer gidersin.. Bu kadar şakşakçılık ne için..Holding sahibi olduğu içinmi..

5- İstanbul Park F1 ücretleri ''uçak ile yurtdışına gidecek imkanı olanların'' canını yakacak şekilde fiyat düzenlemesine gidince olay oldu'da.. Bu güne kadar 250 tl ücreti zar zor veren insanlarımız için neden sesiniz çıkmadı..

Bunun gibi bir çok konu var. Sizler ile benim aramdaki fark.

Abi saygı sonsuz ama sen çok kafa açmaya başladın artık .
    imzasız..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fark var seninle benim aramda kocaman bir fark varrr

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diyarbakır'da patlayan bomba ne ben onu anlamadım ? Şehrin göbeğinde teröristler bomba patlatıp masum halkı mı katletti ?

Ciddi anlamda tehlikeli düşüncelerin var, yani bi yere gelebilecek düşünceler değil sadece bu kafada yaşayan insanlar beni ürkütüyor..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki mustafa koç için daha çok kişi üzülücek.
    1) Tanınırlık (Tanımadığın duymadığın birine nasıl bir duygu besliyeceksin?)
    2) Türkiye'ye katmış olduğu yüzlerce şey (Ülke için faydalı olan bir insan tabiki diğlerinden ayrılır. Bu ülke içinde bir kayıptır)
    3) Kültürlü ve bilgili bir insan daha aramızdan ayrıldı. Zaten sayıları oldukç az.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    HSYK bu savcıdan ders almalı her sene en az 11 ay eğitim almalı.

Parası neyse biz veririz .En azından hukuk hukuk gibi olur.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyarbakır'da patlayan bomba ne ben onu anlamadım ? Şehrin göbeğinde teröristler bomba patlatıp masum halkı mı katletti ?

Ciddi anlamda tehlikeli düşüncelerin var, yani bi yere gelebilecek düşünceler değil sadece bu kafada yaşayan insanlar beni ürkütüyor..
    Sanırsam Reyhanlıdaki saldırıdan bahsediyor ama onunda nerede yapıldığını bilmiyor falan filan fistan işte.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La bide çok heyecan yaptık sanki götümüzde patlayacak gibi bi his var. İlk başta bende çok sevindim ama bu reza malının arkasında bu kadar hükümet cart curt falan varken salak değildir ya yakalanacağını bilir. Ebruda yanındaymış tam bir tiyatro gibi duruyor.

Bence hükümetinde bu olaydan başından beri haberi var. Hatta amerika türkiyeden istedi Rezayı bizimkilerde bu şekilde gönderdi orada itiraf edecek herşeyi ama şartlar arasında türkiye'nin kesinlikle ismi geçmeyecek gibi bir madde var.

Yani Reza hem itirafçı olacak, hem abd ile yapılan anlaşma sayesinde türkiyenin adını geçirmeyecek. Bizim hükümette yolsuzluk olaylarında bu şekilde kendini aklayacak "gördünüz mü bakın tr de hiç bir kaçakçılk olmamış üstünede bizim egonomimizi kalkındıran adamı aldılar elimizden yine maduruz" ayağı yapıp kendini aklayacak.

Nedense böyle çok ama çok pis bi koku geliyor burnuma.

Yolsuzluk olaylarındada şimdi boku yedin kakılmış diye çok heycan yapmıştım adamlar %50 ile geri döndüler. Buda bi tarafımızda patlayabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence cemaatin işi cia ile anlaştı.

Bu hükümeti patlatacaklar reza ile

Ben çok iyimser bir gorus vereyim herkes guzel umutlu bir gun geçirelim
    Dr.ECU

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evlerde yakalanan paraları, kasaları, ayakkabı kutularını, öğrencilere yardım ya da camiye yardım için toplandığını zanneden bir milletiz, düğünde takılan altınlar Reza sayesinde ucuzladı derler, oylar bir %5 daha artar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence cemaatin işi cia ile anlaştı.

Bu hükümeti patlatacaklar reza ile

Ben çok iyimser bir gorus vereyim herkes guzel umutlu bir gun geçirelim
    Ay hadi inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap hakkı doğduğu için yazmak zorunda kaldım..
    Benim dunya gorusum ile sizlerin düşünceleri çok farklı.

1- İstanbulda veya Ankarada patlama oldu diye konu açtınız. Diyarbakırda veya Anadolunun herhangi bir ilinde patlama oldu diye niye konu açmadınız. İstanbulda ölen can'da Diyarbakır'da ölen patlıcan mı ?

2- Televizyonlar İstanbulda kar yağdığında olay olay diye haber yapar uyarılar yorumlar bir sürü hikaye Anadoluda herhangi bir ile kar yağdığında niye haber olmaz..

3- Sporu sadece Futbol dan oluştuğunu sanırsınız ve bu uğurda dünya paraları bir kişi alır sesiniz çıkmaz..Aksine desteklersiniz.. Büyük şehir takımlarının müsabakalarını tartışırsınızda neden başka herhangi bir musabakaya konu açmazsınız...

4- Mustafa Koç için ağladınız ağıtlar yaktınız.. Diğer vefat eden insanlarımızdan farkı nedir Holding sahibi olmasımı.. Allah rahmet eylesin dersin ülkemiz insanlarına iş ve ekmek sağladığı için saygı ile anarsın geçer gidersin.. Bu kadar şakşakçılık ne için..Holding sahibi olduğu içinmi..

5- İstanbul Park F1 ücretleri ''uçak ile yurtdışına gidecek imkanı olanların'' canını yakacak şekilde fiyat düzenlemesine gidince olay oldu'da.. Bu güne kadar 250 tl ücreti zar zor veren insanlarımız için neden sesiniz çıkmadı..

Bunun gibi bir çok konu var. Sizler ile benim aramdaki fark.
    Metin abi
    1- Herkes kadar senin de konu açma hakkın var bu konuda sen hiç bir konu açtın mı? Siyasi konular hakkında konuşmuyorum diyemezsin her konuya yazıyorsun. Yazma da demiyorum hakkındır. Yaz farklı görüşleri görmek her zaman iyidir farklı bir perspektiften bakmamızı sağlar

2- İstanbulda kar yağdığında tabii ki haber olur. Doğuya da ilk kar düştüğü anda tvlarda gazetelerde haberi yapılır. Ama daha sonra bütün kış kar yağdığı için o bölgelere haber niteliği taşımaz çünkü olağan birşeydir. İstanbula kar yağdığı anda Türkiye ekonomisine zararını söylememe gerek yok heralde. İnsanlar işlerine gidemez hayat durur para akışı durur. İstanbulda çalışıp kazanıp para harcayan insanlar sayesinde Türkiye ekonomisi ayakta durmaya çalışır. Sadece köprülerden günlük elde edilen gelir kaç milyon TL sende biliyorsun. Bu nedenle istanbula kar yağdığı zaman haber olur. Amerika da da durum aynıdır. Alaskaya sürekli kar yağar haber olmaz ama New York a kar tanesi düşsün alarmlar çalar. (Amerika örneği verdim diye celallenme hemen)

3-İnsanların sevdiği spor dalı konusunda taraftar olması sizi neden bu kadar etkiliyor bilemiyorum ancak başarı ve büyüklük taraftar kitlesi oluşturur. İnsanların sevmedikleri ya da ilgilenmedikleri spor hakkında neden yorum yapmasını bekliyorsunuz. Siz de sonuçta hayatta bütün yiyecekleri aynı orada sevmiyorsunuz sevdikleriniz ve sevmedikleriniz var. Futbol dünya üzerinde herkesin oynayıp zevk alabileceği bir oyun. Erişmesi zor değil. Herkes hayatında bir kez olsun topa ayakla vurmuştur kadın ya da erkek farketmez. Ama herkes basketbol oynamamıştır. Topu sektirmek dert değil önemli olan potaya atabilmek. İki taşın arasına 3 metre ara koyarsın olur sana futbol kalesi. Basket potası ara ki bulasın (şu anda her yerde var gerçi çocukken sadece klüplerde vardı). Hindistan da futboldan daha çok kriket konuşulur mesela o da halk sporudur.

4- Mustafa Koç için insanlar doğal olarak konu açar. Bu ülkede en fazla insana istihdam sağlayan, insanların evlerine ekmek götürmesini sağlayan, ülkeye dünya kadar vergi veren ve o kadar mal varlığı olmasına rağmen daha fazla çalışıp daha fazla istihdam sağlamak için çırpınan, Yanlışı gördüğü zaman korkmadan üstüne giden hükümet vs kimsenin yalakası olmadan işine bakan en vasıfsız çalışanından en üst düzey yöneticisine kadar herkese aynı saygıyı gösteren konuştuğu zaman ağzından nefret tükürükleri yerine en zor döneminde bile gözlerinin içi gülen insanların arkasından herkes ağlar. Bunların örneği zaten azdır. Barış Manço da bu tip insanlardan biridir. Bu adamlar hayatlarını kaybettikleri zaman çoğu toplum üzülür. Bu kişi hakkında yorumunuzdan bile Recep sevginizi anlayabiliyorum. Ancak sizin gibiler bu tip insanların arkasından sevinip yaw ne var bunda başkaları öldüğü zamanda ağlasanıza diyebilir. ancak sizin ki gibi robotlaştırılmış ve başkalaştırılmış insanlar başkalarına"şu da öldü şunun içinde ağla" diye serzen,şte bulunabilir. Çünkü beyininiz ona programlandırılmıştır.

5- Serbest piyasa ekonomisi herkes dilediği fiyatı belirler. Pist sahibi de bazı kişilere karşı bunu yaptı zaten. İnsanlar zar zor yemeğınden kısıp piste çıkıyorsa zaten çıkmasın diye bi taraflarımı yırttım. Otomobil sporu hiç bir zaman ucuz bir uğraş değildir. Pist bedava olsun merak etmeyin insanlara masrafı şu andakinden daha yüksek olur. Arabada eskiyen bozulan parça miktarı artar. Yorgunlukla kaza meydana gelme olasılığı çoğalır vs. 3 seansta bitiremediği lastiği insanlar bir günde bitirir yeni lastik almak zorunda kalır. Piste çıktığı zaman lastiklerinin yarım gün sonunda biteceğini kimse düşünmez. Pistten çıktıktan sonra pit alanında arabanın etrafında dolaşırken lastiklerin balataların halini gördükten sonra ben ne ... yiyecem şimdi diye kafasını kaputa vurur.
    IN BOOST WE TRUST

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana göre iran-abd arasındaki nükleer anlaşma sonrası kalkan ambargo nedeniyle ekonomik ilişkileri düzeltmek için yapılmış hamledir. reza bildiğim kadarıyla ambargoya aykırı ticaret yaptı. şimdi bu ekonomik ilişkileri düzeltme adına reza, zencani vb tipleri süpürüyorlar..bu adamlar sonuçta o dönemde zengin olan tipler.

iran ve hatta şu anki küba gezileri abd' nin düşmanlarla ilişkileri yumuşatma politikası gibi yorumladım.
    ama korkuncu bill clinton sonrası bush gibi serseri mayını tercih etmeleri
    obama sonrası trump' ı tercih ederlerse mokoko
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet sanıyor ki amerika elindeki bilgileri tayyibi ele geçirmek için kullanacak. CIA in elindeki Tayyip hakkındaki dosya sayısı heralde sizin bütün evinizi kaplayacak kadar fazladır. Heriflerin bunları öğrenmek için Ebrunun copçusuna ihtiyacı yoktur. 17 Aralık zamanı yavşak çıkıpta Amerikaya kurtarın beni uzun hakkında ne varsa söyleyecem deseydi amerika herife koçum senin bildiklerini biz çoktan unuttuk derdi.
    IN BOOST WE TRUST

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Busted..

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wiesmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reyizin son twiti

(-Türkiye' den bir isteğiniz var mı? rakı, şiş kebap,lokum, halı? söylemeniz yeter, hizmetinizdeyiz.
    -reyiz: aslında şiş kebabı oldukça seviyorum ama işim gereği kabul edemem )
    İzninizle çeviride bir düzeltme yapayım;
    Türkiye' den bir isteğiniz var mı? rakı, şiş kebap,lokum, halı? söylemeniz yeter, hizmetinizdeyiz.
    -reyiz: aslında şiş kebabı oldukça seviyorum, ama sadece işimin gereğini yaptığım için hediye kabul edebileceğimi düşünmüyorum..

Adam reyiz çıktı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye' den bir isteğiniz var mı? rakı, şiş kebap,lokum, halı? söylemeniz yeter, hizmetinizdeyiz.
    -reyiz: aslında şiş kebabı oldukça seviyorum, ama sadece işimin gereğini yaptığım için hediye kabul edebileceğimi düşünmüyorum..

Adam reyiz çıktı..
    Bunu bizim adalet bakanı yapsınlar varya adalet adaletliginden bir kez daha utanır.

Bu bizim 17 25 aralik dosyalarını düşüren hakimleri savcıları tokatlar vallahi
    Dr.ECU

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet sanıyor ki amerika elindeki bilgileri tayyibi ele geçirmek için kullanacak. CIA in elindeki Tayyip hakkındaki dosya sayısı heralde sizin bütün evinizi kaplayacak kadar fazladır. Heriflerin bunları öğrenmek için Ebrunun copçusuna ihtiyacı yoktur. 17 Aralık zamanı yavşak çıkıpta Amerikaya kurtarın beni uzun hakkında ne varsa söyleyecem deseydi amerika herife koçum senin bildiklerini biz çoktan unuttuk derdi.
    üsteki yorumundan alıntı yapmadım uzun diye abi.

madde madde tam olarak aklımdan geçenleri yazmışsın

teşekkür ederim.

saygılar.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adam reyiz çıktı..
    abi ne capsler çıktı bu adamla ilgili
    Helal valla, dün gece yataktan düştüm okurken hahahaha
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fox tv de arka planda s.xo muhabbeti olayin sonu bence ))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)