Alıntı:
Cevap hakkı doğduğu için yazmak zorunda kaldım..
Benim dunya gorusum ile sizlerin düşünceleri çok farklı.
1- İstanbulda veya Ankarada patlama oldu diye konu açtınız. Diyarbakırda veya Anadolunun herhangi bir ilinde patlama oldu diye niye konu açmadınız. İstanbulda ölen can'da Diyarbakır'da ölen patlıcan mı ?
2- Televizyonlar İstanbulda kar yağdığında olay olay diye haber yapar uyarılar yorumlar bir sürü hikaye Anadoluda herhangi bir ile kar yağdığında niye haber olmaz..
3- Sporu sadece Futbol dan oluştuğunu sanırsınız ve bu uğurda dünya paraları bir kişi alır sesiniz çıkmaz..Aksine desteklersiniz.. Büyük şehir takımlarının müsabakalarını tartışırsınızda neden başka herhangi bir musabakaya konu açmazsınız...
4- Mustafa Koç için ağladınız ağıtlar yaktınız.. Diğer vefat eden insanlarımızdan farkı nedir Holding sahibi olmasımı.. Allah rahmet eylesin dersin ülkemiz insanlarına iş ve ekmek sağladığı için saygı ile anarsın geçer gidersin.. Bu kadar şakşakçılık ne için..Holding sahibi olduğu içinmi..
5- İstanbul Park F1 ücretleri ''uçak ile yurtdışına gidecek imkanı olanların'' canını yakacak şekilde fiyat düzenlemesine gidince olay oldu'da.. Bu güne kadar 250 tl ücreti zar zor veren insanlarımız için neden sesiniz çıkmadı..
Bunun gibi bir çok konu var. Sizler ile benim aramdaki fark.
Abi saygı sonsuz ama sen çok kafa açmaya başladın artık .