1 seneye zar zor oturur bu iş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Millet 6 7 diye gidecek 2023e biz hala 4+yarımporsiyon G diyelimYaprak var 2023 te herş b.ku oraya bağlıyorlar.
1881 - 193∞
300 mbit görecek telefon yok henüz piyasada Samsung hariç. Iphone 5s mesela 100 görebiliyor maksimum.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Istanbulun gobeginde tarihi yarim adada "Fatih" telefon 3g ile bagli LTE ye gecmiyorkurum- turktelekom
Ronaldo yesin bizim paralari ohh![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bim a101 mantığında operator istiyorum. Reklama ünlüye kampanyaya para harcamayıp. Paketleriyle konuşacak.
Vodafone kullananlar. Telefon gorusmesi yaparken hat 3g ye dusuyormu sizde? Ve hala vodafone da konusurken internet erisimi yok
hattı değiştirdim ayarlarıda yaptım Lg g4 telefonda uyumlu ama ya E işareti Yada H işaretinden devam ediyorum göremedik 4.5g yi varmı aynı sorunu yaşayan
Drift or die
iphone 5 4.5g desteklemiyor. 3G' de takılıyorum bari herkes geçsin de bende rahat rahat takılayım![]()
Tufan has no limits.
İphone6'ımla 3g ile 2020ye kadar takılırım. Ancak bazı amerikalı dostlar lte deneyimlerini paylaşıyor hayret verici.
s6 ile atasehir merkezde test yaptım 20 mb ı geçmedi
kartal sahilde 46mb i gormuştu demekki kalabalık yerlerde 4g de yavaşlıyor
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
denilenler doğruysa kotaları hapır hupur sömürücek bu 4.5g .. gene operatörlere yarıycak bu iş eskiden 3g de 4gb yeten adama şimdi 4.5g de aynı kullanım şartlarında 6 -7 gb yeticek.. matamatiksel bir denge varki daha çok hız daha çok kota ihtiyacı doğurucaktır.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
sabah lte idi ben çektim 3G ye![]()
Zaten 3G' nin anlamı çok büyük bende![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)