User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Engelli arabası almak konusunda yardım...

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana hiç etik gelmiyor bu konuda konuşulanlar veya öneriler.
    Trabzonlusunuz sanırım, sizi tenzih ederek tanıdığım bütün Trabzonlular devletçi, milletçi adamlarız diye ortalıkta dolaşıp, devleti nasıl dolandırırız, nereden ihale bağlarız diye düşünüyorlardı.
    Hırsızlığın 1 TL'si 500000 TL'si olmaz, hepsi hırsızlıktır bence.

Eğer amacınız engelli akrabanızı taşımak, gezdirmek, ihtiyaçlarını görmek değil ise, yukarıda söylediğim cümleyi sizi tenzih etmeden söyleyebilirim.
    Bu ne demektir ya? Gerçekten okurken ben rahatsız oldum. Trabzonluların hepsi dolandırıcı mı? Bu yazından yola çıkarak Trabzon vatandaşı dolandırıcı diye mi gezelim? Açıklasana biraz?

Rizeliyim ama bu tabir acayip canımı sıktı.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F10 520i ve E180 düşünmez misiniz ? Aylık 1000 kilometre yol yapan birini yakıtları çok üzmez diye düşünüyorum.

En az değer kaybı ve en çabuk satışı da Passat B8 dizel otomatik Comfortline+cam tavan beyaz renk ile yakalarsınız.

Son olarak yanlış anlamazsanız,sakat kelimesi yerine engelli tercih edilse daha güzel olur sanki.
    Ben sormuştum maksimum 1.6 içindi engelli indirimi 2.0 ı kapsamıyor benim bildiğim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sormuştum maksimum 1.6 içindi engelli indirimi 2.0 ı kapsamıyor benim bildiğim
    olm onlar 1.6 ya zaten
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazılarınız kafa tasında beyin yerine ne taşıyor çok merak ediyorum.
    adama resmen dolandırıcı demişsiniz. sanki araba almak için engelli taklidi yapıyor.
    allah kimseye vermesin. devlet böyle bir hak tanımış. ve bundan faydalanmakta tabi ki onun hakkı. ayrıca devlet bunun için gerekli önlemi de almış, size mi kaldı babannesini gezdirip gezdirmemesi ? işiniz gücünüz lüzumsuzluk.

ayrıca ckrc, sen fındık satışı yapıyorsun siteden, ilanların var. fatura kesiyor musun? vergi ödüyor musun? sana mı kaldı kim hırsız kim değil? sende vergi kaçıyorsun o zaman sende hırsızsın değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ckrc isimli arkadaşım benim Allah göstermesinde seninde bu imkanı kullanacağın bir yakının engelli olsa acaba sen bu fırsatı kullanmazmısın. Bunun dolandırıcıklıkla sahtekarlıkla ne alakası var tabiki çoğunlukla aracı biz endimiz için kullanıcaz ama yeri geldimide babanemide arada evine gitmek istiyor oraya getirmek için yada hastaneye kontrollerine getirmek için kullanacaz. ne yapım şimdi alıp arabayıda kapının önünde yatırımmı. sen olsan bu durumdA (ALLAH GÖSTERMESİNDE YASATMASINDA BÖLE BİR DURUMU) ne yaparsın çok merak ediyorum ???

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %95 engelli araba kullanamaz devlet neden onlara indirimli arac alma hakki veriyor diyen arkadaslarin umarim bir gun bir yakini felcli kalmaz.

O zaman gorursun tedaviye zaten ne kadar gidiyor, o kadar para tedaviye gidince araba almaya imkan kalmiyor.

Araba almayinca,ki toplu tasima zaten felcli icin secenek degil, o engelli insan nasil evde hapis kaliyor. Evde hapis kalinca hem fiziksel hem mental hastalik ile savasi nasil kaybediyor ve gozunuzun onunde eriyip gidiyor.

Herkesi yorum yapmadan once yaklasik 3 saniye dusunmeye davet ediyorum.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada dengesiz yorumlari gorunce konunun ana amacini unuttum ama scenic tarzi arabalar bakabilirsiniz hem babaanneniz de rahat eder.

Ben yeni Kadjar aldim o da olabilir. Hem senin yasina uygun imaji nedeni ile hem yine babaannenin de rahat edebilecegi bir arac. Panoramik tavan 1.5dci edc 100,000 normal fiyati.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar saçma sapan insanlar var şu dünyada benim babamda felç geçirdi ben şimdi almayım mı ötvsiz araç? Başınıza gelince anlarsınız bu durumda ki insanların halini ancak. Tek birşey diyeceğim o at kafanızdan at gözlüklerinizi çıkartın agaaa!
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana hiç etik gelmiyor bu konuda konuşulanlar veya öneriler.
    Trabzonlusunuz sanırım, sizi tenzih ederek tanıdığım bütün Trabzonlular devletçi, milletçi adamlarız diye ortalıkta dolaşıp, devleti nasıl dolandırırız, nereden ihale bağlarız diye düşünüyorlardı.
    Hırsızlığın 1 TL'si 500000 TL'si olmaz, hepsi hırsızlıktır bence.

Eğer amacınız engelli akrabanızı taşımak, gezdirmek, ihtiyaçlarını görmek değil ise, yukarıda söylediğim cümleyi sizi tenzih etmeden söyleyebilirim.
    Gel ben sana aradaki ötv farkını vereyim ama sende bu hırsızlıkla itham ettiğin engelli kardeşimin engelinide alacaksın kabul mü?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ne demektir ya? Gerçekten okurken ben rahatsız oldum. Trabzonluların hepsi dolandırıcı mı? Bu yazından yola çıkarak Trabzon vatandaşı dolandırıcı diye mi gezelim? Açıklasana biraz?

Rizeliyim ama bu tabir acayip canımı sıktı.
    Tanidigim butun Trabzonlular.
    Bende Giresunluyum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel ben sana aradaki ötv farkını vereyim ama sende bu hırsızlıkla itham ettiğin engelli kardeşimin engelinide alacaksın kabul mü?
    Iste bahsettigim zihniyet farki bu.
    Siz bu durumu engelli icin bir kazanc kapisi goruyorsunuz, ben engelli vatandas icin kolaylik icin saglanabilen hak olacagini dusunuyorum.
    Engelli yakinima araba alicak olsam techturkeye konu acmam, engelli forumlarina acarim , konunun icerisinde de "hangisinden en cok kari ederim?" diye degil, "hangi arabayi alsam akrabam daha cok rahat eder" olurdu.

Neyse, siz her seyi para ile olctugunuz icin ortak payda da bulusamayacagiz.

Okudugunuzu anlamadiginiz icin, ben engelli kardesinizi itham etmedim, engelli akrabasinin hakkindan faydalanarak f30 alacak arkadasinizi itham ettim.
    3 cumleyi okuyup anlamaktan acizsiniz, bir de OTV'ni vereyim gibi ortadogulu insan laflari ediyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar saçma sapan insanlar var şu dünyada benim babamda felç geçirdi ben şimdi almayım mı ötvsiz araç? Başınıza gelince anlarsınız bu durumda ki insanların halini ancak. Tek birşey diyeceğim o at kafanızdan at gözlüklerinizi çıkartın agaaa!
    Gecmis olsun kardesim, kimse sana OTV Indirimli arac alma demiyor, bunu kazanc kapisi olarak gorme diyor.
    Araba alacaksan OTV indirimiyle 2 kapili engelli sandalyesi ile bir insanin oturamayacagi, sandalyenin sigamayacagi arac alirsan bu art niyettir bence.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz nerden bileceksiniz demişsiniz.Siz hiç 110 kiloluk insanı battaniyeye sarıp sırtınıza alıp 2 kişi 3 kat merdiven çıktınız mı ? Yada üzerinde yine 110 kiloluk biri olup tekerlekleri dönmeyen eski sedyeyi sürüye sürüye en az 10 ayrı doktorun odasına sırasıyla girip rapor için dolaştınız mı? benim ilk defa o gün yorgunluktan dizlerim titredi. Yada tüm bunları geçtim aynı doktorlardan siz 80 yaşında oturamayan kendi yemeğini yiyemeyen birinin raporu için 40 takla atarken gözünüzün önünde 30 yaşında genç topallıyarak doktorların kapısına gelip tam kapıda tekarlekli sandelyeye binip hiç ayağa kalkamıyomuş ve psikolojisi bozukmuş taklidi yaparak rapor aldı mı ? Lütfen bu ülkede hiç kimse fırsatçılıktan haktan hukuktan zihniyetten bahsetmesin.
    31 yaşındayım, 31 yıldır engelliyim, ömrüm tedavim sebebiyle hastanelerde geçti. Memleketin en büyük engelli üzerine çalışan kamu yararına dernek olan sivil toplum kuruluşlarından birinde yöneticiyim. Ayrıca sağlık sektöründe çalışıyorum, kariyeri olan aktif bir görevim var. Hayal gücünü bir zorla bakalım, senin tecrübelerin benim tecrübelerimin, görmüş yaşamış olabileceğim durumların kaçta kaçı edebilir.

Ayrıca benim sözüm, devletin dezavantajlı kesime yönelik verdiği bu imkanı fırsat olarak görüp bundan nemalanmaya çalışan kişilere yönelik idi, sen fırsatçı mısın ki bu söze bu kadar alındın?

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her baktığım konuda inanılmaz bir gerginlik var forumda, biraz hoşgörü yahu. Yazacağım herşeyi başkaları yazmış zaten.
    Bende 1.6 dizel volvo s60 , bmw 318i, yada mercedes a180 bakmanızı öneririm.
    ///M Rulez...

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde gözünden engelli kuzenim var devlet ona indirimli gözlük veriyor bende bu durumdan yararlanıp gözlükçü dükkanı açmak istiyorum ticaret amaçlı hem önümüz yaz iyi para getirir. Bir başka yiğeniminde bir bacağını trafik kazasında kaybetti ayakkabı çiftlerinin bir tanesini kullanabiliyor diğer tekleri tertemiz acaba üst katınada ayakkabıcı mı açsam? hem kazandığım parayla bmw ve ya mercedes alırım rayban gözlük kowalski ayakkabı resim çekerim dükkanın önünde helal para sıkıntı yok biz 5 vakit namaz kılan adamız elimizden tespih hiç düşmedi çok şükür maşallah inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu konuyu kapatin gitsin iyi niyetle fikir almak uzere konuyu acan kardesimize ayip oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Admin arkadaştan ricam lütfen bu konuyu silsinler bazı insanlar iyice saçmalamaya başladı burda.. konu çok alakasız yerlere gitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iste bahsettigim zihniyet farki bu.
    Siz bu durumu engelli icin bir kazanc kapisi goruyorsunuz, ben engelli vatandas icin kolaylik icin saglanabilen hak olacagini dusunuyorum.
    Engelli yakinima araba alicak olsam techturkeye konu acmam, engelli forumlarina acarim , konunun icerisinde de "hangisinden en cok kari ederim?" diye degil, "hangi arabayi alsam akrabam daha cok rahat eder" olurdu.

Neyse, siz her seyi para ile olctugunuz icin ortak payda da bulusamayacagiz.

Okudugunuzu anlamadiginiz icin, ben engelli kardesinizi itham etmedim, engelli akrabasinin hakkindan faydalanarak f30 alacak arkadasinizi itham ettim.
    3 cumleyi okuyup anlamaktan acizsiniz, bir de OTV'ni vereyim gibi ortadogulu insan laflari ediyorsunuz.
    Kardeş bu kadar koymasın sana engelli kardeşlerimizin ötvsiz araç alması, sende alabilirsin çünkü kafadan sakatsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş bu kadar koymasın sana engelli kardeşlerimizin ötvsiz araç alması, sende alabilirsin çünkü kafadan sakatsın...
    Einstein'in bir sözü var "Aptallık aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir."

Sizin gibi Ortadoğu zihniyetinde ki insanlara tekrar tekrar anlatmak istemiyorum, herkesin kendi vicdanı, kendi hayatı.

Benim yazdıklarımdan ÖTV muafiyetine karşı güttüğüm bir art niyet çıkarabiliyorsanız; Truman Show karakteri gibi bir hayat geçirmişsinizdir.
    Aksine çevrenizde olayları kontrol eden, düzenleyen birisi yoksa, bu yaşınıza kadar belgesellere konu olacak bir hayatta kalma hikayeniz var.

Tekrar tekrar yazdıklarımı iki basamaklı IQ Seviyesinde insanların yazdığı şekilde açıklamak "aptallık" olacak.

Nasıl anladıysanız, inandıysanız o şekilde devam edin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)