bazılarınız kafa tasında beyin yerine ne taşıyor çok merak ediyorum.
adama resmen dolandırıcı demişsiniz. sanki araba almak için engelli taklidi yapıyor.
allah kimseye vermesin. devlet böyle bir hak tanımış. ve bundan faydalanmakta tabi ki onun hakkı. ayrıca devlet bunun için gerekli önlemi de almış, size mi kaldı babannesini gezdirip gezdirmemesi ? işiniz gücünüz lüzumsuzluk.
ayrıca ckrc, sen fındık satışı yapıyorsun siteden, ilanların var. fatura kesiyor musun? vergi ödüyor musun? sana mı kaldı kim hırsız kim değil? sende vergi kaçıyorsun o zaman sende hırsızsın değil mi?
Ckrc isimli arkadaşım benim Allah göstermesinde seninde bu imkanı kullanacağın bir yakının engelli olsa acaba sen bu fırsatı kullanmazmısın. Bunun dolandırıcıklıkla sahtekarlıkla ne alakası var tabiki çoğunlukla aracı biz endimiz için kullanıcaz ama yeri geldimide babanemide arada evine gitmek istiyor oraya getirmek için yada hastaneye kontrollerine getirmek için kullanacaz. ne yapım şimdi alıp arabayıda kapının önünde yatırımmı. sen olsan bu durumdA (ALLAH GÖSTERMESİNDE YASATMASINDA BÖLE BİR DURUMU) ne yaparsın çok merak ediyorum ???
%95 engelli araba kullanamaz devlet neden onlara indirimli arac alma hakki veriyor diyen arkadaslarin umarim bir gun bir yakini felcli kalmaz.
O zaman gorursun tedaviye zaten ne kadar gidiyor, o kadar para tedaviye gidince araba almaya imkan kalmiyor.
Araba almayinca,ki toplu tasima zaten felcli icin secenek degil, o engelli insan nasil evde hapis kaliyor. Evde hapis kalinca hem fiziksel hem mental hastalik ile savasi nasil kaybediyor ve gozunuzun onunde eriyip gidiyor.
Herkesi yorum yapmadan once yaklasik 3 saniye dusunmeye davet ediyorum.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Bu arada dengesiz yorumlari gorunce konunun ana amacini unuttum ama scenic tarzi arabalar bakabilirsiniz hem babaanneniz de rahat eder.
Ben yeni Kadjar aldim o da olabilir. Hem senin yasina uygun imaji nedeni ile hem yine babaannenin de rahat edebilecegi bir arac. Panoramik tavan 1.5dci edc 100,000 normal fiyati.
Ne kadar saçma sapan insanlar var şu dünyada benim babamda felç geçirdi ben şimdi almayım mı ötvsiz araç? Başınıza gelince anlarsınız bu durumda ki insanların halini ancak. Tek birşey diyeceğim o at kafanızdan at gözlüklerinizi çıkartın agaaa!
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Iste bahsettigim zihniyet farki bu.
Siz bu durumu engelli icin bir kazanc kapisi goruyorsunuz, ben engelli vatandas icin kolaylik icin saglanabilen hak olacagini dusunuyorum.
Engelli yakinima araba alicak olsam techturkeye konu acmam, engelli forumlarina acarim , konunun icerisinde de "hangisinden en cok kari ederim?" diye degil, "hangi arabayi alsam akrabam daha cok rahat eder" olurdu.
Neyse, siz her seyi para ile olctugunuz icin ortak payda da bulusamayacagiz.
Okudugunuzu anlamadiginiz icin, ben engelli kardesinizi itham etmedim, engelli akrabasinin hakkindan faydalanarak f30 alacak arkadasinizi itham ettim.
3 cumleyi okuyup anlamaktan acizsiniz, bir de OTV'ni vereyim gibi ortadogulu insan laflari ediyorsunuz.
31 yaşındayım, 31 yıldır engelliyim, ömrüm tedavim sebebiyle hastanelerde geçti. Memleketin en büyük engelli üzerine çalışan kamu yararına dernek olan sivil toplum kuruluşlarından birinde yöneticiyim. Ayrıca sağlık sektöründe çalışıyorum, kariyeri olan aktif bir görevim var. Hayal gücünü bir zorla bakalım, senin tecrübelerin benim tecrübelerimin, görmüş yaşamış olabileceğim durumların kaçta kaçı edebilir.
Ayrıca benim sözüm, devletin dezavantajlı kesime yönelik verdiği bu imkanı fırsat olarak görüp bundan nemalanmaya çalışan kişilere yönelik idi, sen fırsatçı mısın ki bu söze bu kadar alındın?
Her baktığım konuda inanılmaz bir gerginlik var forumda, biraz hoşgörü yahu. Yazacağım herşeyi başkaları yazmış zaten.
Bende 1.6 dizel volvo s60 , bmw 318i, yada mercedes a180 bakmanızı öneririm.
///M Rulez...
benimde gözünden engelli kuzenim var devlet ona indirimli gözlük veriyor bende bu durumdan yararlanıp gözlükçü dükkanı açmak istiyorum ticaret amaçlı hem önümüz yaz iyi para getirir. Bir başka yiğeniminde bir bacağını trafik kazasında kaybetti ayakkabı çiftlerinin bir tanesini kullanabiliyor diğer tekleri tertemiz acaba üst katınada ayakkabıcı mı açsam? hem kazandığım parayla bmw ve ya mercedes alırım rayban gözlük kowalski ayakkabı resim çekerim dükkanın önünde helal para sıkıntı yok biz 5 vakit namaz kılan adamız elimizden tespih hiç düşmedi çok şükür maşallah inşallah
bence bu konuyu kapatin gitsin iyi niyetle fikir almak uzere konuyu acan kardesimize ayip oluyor.
Admin arkadaştan ricam lütfen bu konuyu silsinler bazı insanlar iyice saçmalamaya başladı burda.. konu çok alakasız yerlere gitti.
Einstein'in bir sözü var "Aptallık aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir."
Sizin gibi Ortadoğu zihniyetinde ki insanlara tekrar tekrar anlatmak istemiyorum, herkesin kendi vicdanı, kendi hayatı.
Benim yazdıklarımdan ÖTV muafiyetine karşı güttüğüm bir art niyet çıkarabiliyorsanız; Truman Show karakteri gibi bir hayat geçirmişsinizdir.
Aksine çevrenizde olayları kontrol eden, düzenleyen birisi yoksa, bu yaşınıza kadar belgesellere konu olacak bir hayatta kalma hikayeniz var.
Tekrar tekrar yazdıklarımı iki basamaklı IQ Seviyesinde insanların yazdığı şekilde açıklamak "aptallık" olacak.
Nasıl anladıysanız, inandıysanız o şekilde devam edin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)