User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
110 sonuçtan 96 ile 110 arası

Konu: Kafayı Sıyırdım Bende Gürcistanda Araba Bakmaya Gidiyorum.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apartmandaki polis , 1.5 yıldır gürcü plakalı ml350 ile dolaşıyor. Bunu yapan polis bide
    Elleme Sekelesin...

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen bunu bi çözemedik 185 günüm var yurtdışında, başka bir ülkeden arabayı alıp buraya getirebiliyoruz ama o ülkede ehliyet vs gerekmeden pasaportumu TR ehliyetimi görüp arabayı benim üzerime yasal olarak tescil edecek ülke var mı? Gürcü'de şu ana kadarki sistem Gürcü birinin üzerine asıl ruhsatı yapıp senin üzerine olan çakma ruhsatla TR'ye giriyorsun. ABD'deki arabayı 2 yıllığına getir-götür yapmak için çıkan nakliye parası vs. kurtarmaz, yakınlardaki ülkelerden dediğim duruma imkan veren bir yer bulmak lazım ama o da yok sanırım.
    Tariks nerede kaldığınız önemli değil pasaportta 6 ay doldurulmuş ise bulgaristanda olur gurcistanda araba alıp binebilirsiniz.Gurcıstanda araba almak yada kapıdan çıkarmak için herhangi birşey gerekmiyor türk kimliği ve ehliyeti yeterli.Sadece arabanın satışını kendi üstünüze aldığınız zaman noter sizden trafik cezaları için ikamet adresi istiyor ikamet adresiniz yok turistseniz bitane gurcu istiyor cezalara kefil olması için okadar.

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buda böyle bi kafa işte 20k ya o arabayı alacağına 10k ya şahin alıp senin cic arabanı kullandığın yolda makas atsın ? nasıl bu tarafı daha güzel durdu mu ?

herkes en güzeline en güvenlisine binsin. kim nasıl biniyorsa binsin.
    Arabayı kullanma şekli tamamen farklı bir konu, çok alakasız dediğiniz. Herkes tabi ki de en güzeline, en güvenlisine binsin ama burada insanlar vergisini verip alıyorsa arabasını o adamda vergisini verecek. Bu kadar basit gerçekten yabancı vatandaş olup kullananlara lafım yok benim, çakallık yapan beter olsun.

Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar haset dolu saçma sapan bir mesaj. Adam sonuçta riske girerek yapıyor bunu. Sonuçta arabann bağlanması geri gönderilmesi bir sürü riski var seninde maçan yetiyorsa Kimse seni engellemiyor sende yap aynısını. Ayrıca burada sorgulanması gereken sana 20 liralık arabayı 100 liraya satan vergi sistemi keşke böyle bir sistem olmasa da herkes uyguna en güzel arabalara binse
    Haset dolu değil, biz vergi veriyorsak oda verecek. Gerçekten hakkı olupta kullanan insanlara gram lafım yok zaten benim. Ülke böyle bir vergi sistemi koymuş, bende aynı şekil şikayetçiyim ama elimden bir şey gelmiyor. Bana koyulan vergi bu devletin vatandaşlarının hepsine uygulanmalı bu kadar basit ben veriyorsam oda verecek. Çakallık yapıyorsa beter olsun.
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger evinize girip paranizi calan adamin luks arabaya binmesini hos gormeyecekseniz, bunu da hosgormemeniz lazim, devlete odenen her eksik vergi ya size ek bir vergi olarak geri doner, yada almaniz gereken hizmetten kesilir

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger evinize girip paranizi calan adamin luks arabaya binmesini hos gormeyecekseniz, bunu da hosgormemeniz lazim, devlete odenen her eksik vergi ya size ek bir vergi olarak geri doner, yada almaniz gereken hizmetten kesilir
    Burda şunu esgeçmemek lazım. Sanki her yabancı plaka araç alan adam haksızlık yapıyor gibi duruyor, mesela @TarikS isimli arkadaşın yasal olarak hakkı var.

Şimdi bu adamı aynı kefeye koymamak lazım. Ama işin üçkağdında olanlar için dediklerine katılıyorum.

Onlar da risk alıyorlar ya da bilmeden atlıyorlar netice de verdikleri para ve araba altlarından gidiyor. İyi de oluyor bence.

Yasal olarak hakkım olsa ben de alırım ama, aynı paraya çok daha iyisine binmek varken neden azına razı olalım dimi

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki devlet bizi vergi vergi diye gotumuzden mikiyorsa o nolucak ?
    Yapan insana kizmaniz mantiksiz geliyor bana. Yasanin bi acigi ondan faydalaniliyor. Bunu alan adamda bak ucuza biniyorum diyor. O aciktan faydanaliyor.
    Sarp sinir kapisi ilk bu işler icin acildiginda kactane w210 kac tane w124 change oldu Allah bilir. Suç alanda degil bana göre insanlari buna yonlendirende kendine suc arasin.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin bilgisi olan varmı
    Türkiyede okuyup ikamet eden yabancı uyruklu biri yurtdışından istediği ülkeden istediğin gün gidip araç alıp Türkiyeye sokup kullanabilirmi?
    Bu durumu net ve kesin olarak kimden öğrenebilirim?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki devlet bizi vergi vergi diye gotumuzden mikiyorsa o nolucak ?
    Yapan insana kizmaniz mantiksiz geliyor bana. Yasanin bi acigi ondan faydalaniliyor. Bunu alan adamda bak ucuza biniyorum diyor. O aciktan faydanaliyor.
    Sarp sinir kapisi ilk bu işler icin acildiginda kactane w210 kac tane w124 change oldu Allah bilir. Suç alanda degil bana göre insanlari buna yonlendirende kendine suc arasin.
    Onu secimlerde calisarak,orgutlenerek duzeltmek lazim, essek gibi calisiyorum bmw alacak param yok, patronun evinden para calip alsam hakli mi olurum

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin bilgisi olan varmı
    Türkiyede okuyup ikamet eden yabancı uyruklu biri yurtdışından istediği ülkeden istediğin gün gidip araç alıp Türkiyeye sokup kullanabilirmi?
    Bu durumu net ve kesin olarak kimden öğrenebilirim?
    misafir plakalı araç olarak kullanabilir o yabancı uyruklu kişi okuduğu, çalıştığı veya emekli olduğu süre kadar, 5 sene kadar kullandım, şuanda da kız kardeşim kullanıyor. yalnız türk vatandaşı olmamanız gerekiyor, yalnız teminat gösteriliyor devlete. o da aracın kasko değerine göre belirleniyor.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu secimlerde calisarak,orgutlenerek duzeltmek lazim, essek gibi calisiyorum bmw alacak param yok, patronun evinden para calip alsam hakli mi olurum
    Olmazsiniz da vergi kacakciligi olmuyor bu dedigim.Ben turkiyeden araba almayin herkes gurcistana gecsin demedim. Ama insanlar buna yoneliyorsa belli ki bi yerde hata var bi acik var. Insanlarin kolayina geliyor buna yoneliyor he kimisi acısını cok çekiyor ama bunu engelliycek olan da biz degiliz.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savci aciklamis net olarak.Facebooktaki reklamlara aldanmayalim

G

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede cidden vergi kaçırmak farzdır, Helaldir, Verdiğimiz vergiler cidden cebine giriyor hırsızların gemicik alıyorlar sadece...
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim sayemizde son 1, 2 senede oradaki araçların fiyatları bile tavan yaptı.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede cidden vergi kaçırmak farzdır, Helaldir, Verdiğimiz vergiler cidden cebine giriyor hırsızların gemicik alıyorlar sadece...
    Bugün haberlerde gördüm Şanlıurfa"da çiftçilerin kaçak elektrik kullanımı %92 imiş.
    En son Tedaş binasını taşlıyorlardı, hem %92 kaçak elektrik kullan hemde Tedaş"ı taşla.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)