Apartmandaki polis , 1.5 yıldır gürcü plakalı ml350 ile dolaşıyor. Bunu yapan polis bide
Apartmandaki polis , 1.5 yıldır gürcü plakalı ml350 ile dolaşıyor. Bunu yapan polis bide
Elleme Sekelesin...
Tariks nerede kaldığınız önemli değil pasaportta 6 ay doldurulmuş ise bulgaristanda olur gurcistanda araba alıp binebilirsiniz.Gurcıstanda araba almak yada kapıdan çıkarmak için herhangi birşey gerekmiyor türk kimliği ve ehliyeti yeterli.Sadece arabanın satışını kendi üstünüze aldığınız zaman noter sizden trafik cezaları için ikamet adresi istiyor ikamet adresiniz yok turistseniz bitane gurcu istiyor cezalara kefil olması için okadar.
Arabayı kullanma şekli tamamen farklı bir konu, çok alakasız dediğiniz. Herkes tabi ki de en güzeline, en güvenlisine binsin ama burada insanlar vergisini verip alıyorsa arabasını o adamda vergisini verecek. Bu kadar basit gerçekten yabancı vatandaş olup kullananlara lafım yok benim, çakallık yapan beter olsun.
Haset dolu değil, biz vergi veriyorsak oda verecek. Gerçekten hakkı olupta kullanan insanlara gram lafım yok zaten benim. Ülke böyle bir vergi sistemi koymuş, bende aynı şekil şikayetçiyim ama elimden bir şey gelmiyor. Bana koyulan vergi bu devletin vatandaşlarının hepsine uygulanmalı bu kadar basit ben veriyorsam oda verecek. Çakallık yapıyorsa beter olsun.
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Eger evinize girip paranizi calan adamin luks arabaya binmesini hos gormeyecekseniz, bunu da hosgormemeniz lazim, devlete odenen her eksik vergi ya size ek bir vergi olarak geri doner, yada almaniz gereken hizmetten kesilir
Burda şunu esgeçmemek lazım. Sanki her yabancı plaka araç alan adam haksızlık yapıyor gibi duruyor, mesela @TarikS isimli arkadaşın yasal olarak hakkı var.
Şimdi bu adamı aynı kefeye koymamak lazım. Ama işin üçkağdında olanlar için dediklerine katılıyorum.
Onlar da risk alıyorlar ya da bilmeden atlıyorlar netice de verdikleri para ve araba altlarından gidiyor. İyi de oluyor bence.
Yasal olarak hakkım olsa ben de alırım ama, aynı paraya çok daha iyisine binmek varken neden azına razı olalım dimi![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Peki devlet bizi vergi vergi diye gotumuzden mikiyorsa o nolucak ?
Yapan insana kizmaniz mantiksiz geliyor bana. Yasanin bi acigi ondan faydalaniliyor. Bunu alan adamda bak ucuza biniyorum diyor. O aciktan faydanaliyor.
Sarp sinir kapisi ilk bu işler icin acildiginda kactane w210 kac tane w124 change oldu Allah bilir. Suç alanda degil bana göre insanlari buna yonlendirende kendine suc arasin.
kesin bilgisi olan varmı
Türkiyede okuyup ikamet eden yabancı uyruklu biri yurtdışından istediği ülkeden istediğin gün gidip araç alıp Türkiyeye sokup kullanabilirmi?
Bu durumu net ve kesin olarak kimden öğrenebilirim?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
misafir plakalı araç olarak kullanabilir o yabancı uyruklu kişi okuduğu, çalıştığı veya emekli olduğu süre kadar, 5 sene kadar kullandım, şuanda da kız kardeşim kullanıyor. yalnız türk vatandaşı olmamanız gerekiyor, yalnız teminat gösteriliyor devlete. o da aracın kasko değerine göre belirleniyor.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Olmazsiniz da vergi kacakciligi olmuyor bu dedigim.Ben turkiyeden araba almayin herkes gurcistana gecsin demedim. Ama insanlar buna yoneliyorsa belli ki bi yerde hata var bi acik var. Insanlarin kolayina geliyor buna yoneliyor he kimisi acısını cok çekiyor ama bunu engelliycek olan da biz degiliz.
Savci aciklamis net olarak.Facebooktaki reklamlara aldanmayalim
G
Bu ülkede cidden vergi kaçırmak farzdır, Helaldir, Verdiğimiz vergiler cidden cebine giriyor hırsızların gemicik alıyorlar sadece...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Bizim sayemizde son 1, 2 senede oradaki araçların fiyatları bile tavan yaptı.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)