serpent coilli değil diye bılıyorum
likitlerin itahli yasaklandı mı yahu? sipariş ettiğim likitler ihtali yasak diye geri gönderilmiş gümrükten.
joyetech coil arıyorum tron s tank uyumlu kodu cl ve clr sanırım ego one coilleri ile aynı, 0.6 ohm ve altı olması lazım
Beyler sigarayı bırakmak için elektronik sigara almaya kesin olarak karar verdim.Biraz araştırdım fakat belli bir seviyeden sonra durum kafa karıştırıcı oluyor.Bende kafam da belirlediğim kriterlere göre bir cihaz almaya karar verdim.İşin bu noktasın da en azından üretici firmalar ve cihazların yeterliliği açısından size danışmak istedim.
Öncelikle son 1 senedir bırakamıyorum bari hafifleteyim amacıyla kullandığım sigara marlboro touch beyaz kutu (Zifir: 1mg Nikotin: 0,1 mg karbon monoksit: 1 mg).
Beni kesme noktasın da bu kullandığım sigarayı aratmayacak, tel sarma, pil değiştirme, gün içersinde likit bitme gibi derdi olmasın. Sadece likit koyup içeceğim, coilini kolay bulabileceğim basit bir cihat lazım.
Bir tanıdığım getirecek, sitedeki fiyatlara takılmadan bana hangisini tavsiye edersiniz veye bunlara benzer sizin bir tavsiyeniz olur mu ?
Bu biraz daha iyi gibi = Joyetech eGo Mega Twist+ Kit | Elektronik Sigara Vip
Bunun mini oluşu güzel = Eleaf iJust S Elektronik Sigara
Smoktech Brit One Mega 2000mAh Elektronik Sigara
KangerTech Evod Mega Elektronik Sigara
Teşekkür ederim, fiyatlara takılmayın diye belirttim. Sadece ürünleri göstermek için link verdim, ürünler bana başka bir yerden gelecek.
Son olarak yukarıda belirttiğim seçeneklere ek olarak bu da var.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eleaf iJust 2 100W Elektronik Sigara
2 aydır ijust s kullanıyorum tavsiye ederim cihazı alırken mutlaka 0.5 yedek coil paketi de almanızı tavsiye ederim.
cihaz da coil de yalan esas mesele likit. kesinlikle kaliteli likit kullanın.
Ben facebook grupları üzerinden satın aldım. 180 tl just s 60 tl de yedek coiller. Ertesi gün elime ulaşmıştı ürünler.
Sigelei Fuchai 213 Mod var orjinal kılıfıyla beraber,ato yok uzerınde guzel fıyata verırım ambalajında.
Vt75 nano ihtiyaci olan varsa suan pil kapaginda problem olan cihazim satilik. Calismasinda vs hicbi sorun yok,basit mudahaleyle halledilebilecek bi sorun ve nanolarda zaten kronik. Cidden uygun bi fiyat vericem yeni mod aldim,ihtiyaci olanin isi gorulsun.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
sahte pil , clon cihaz + cepte acık unutulursa normal boyle vakalar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)