Dun elektronik sigara aldim. I stick pico. Duman flan süper. Sigara da icmedim gun boyu ara ara biraz da heves olduğu için kullandim. Ama DİLİMİN ÜST ORTA YERI BİRAZ KABARDI NOKTA NOKTA. ACIMIYOR AMA RAHATSIZ EDİYOR. Elektronik sgara ile ilgili olabilir mi?bi yanlışlık mi yapıyorum acaba
SWAT
@serkanokan geldin mi kuzen ülkeyeNeler getirdin bize hediye
![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Boğazımı acayip yakıyor sigara kadar bile ceksem cok ağır sanki. Daha önce iyi idi sebebi ne olabilir ? Likit de aynı
SWAT
Arkadaşlar selamlar.
Yaklaşık 4 gün oldu Elektronik sigaraya başlayalı. Eleaf İstick Pico marka bir cihazla başladım. Tobacco shop' dan aldığım 0 nikotin likitle 4 gündür sigara isteğim neredeyse sıfıra düştü.
Ama şöyle bir problemim var; 0 nikotin likit bulmak zor mu? Yoksa ben mi bulamıyorum?
0 nikotinli kaliteli bir likit nereden bulabilirim? İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. İnternetten de sipariş edebilirim. Hiç problem değil. Yeter ki nikotinsiz ve kaliteli bir likit olsun.
Bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir, bir akıl verebilirlerse çok sevinirim.
Bu site guvenilir efkar ben seviyorum eBuhar35.com - Efkar Likit, Heisenberg Likit, Brand no 35 Likit Satış Sitesi
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Bana Joyetech ego Aio hediye geldi. Normalde sigara içmiyorum arada bunu içiyorum. Joyetech' in muzlu aromasını aldım. Şöyle güzel nikotinsiz likit bulabilirmiyiz?
Birde ilk gün içinde çikolatalı likit vardı, epey içtim akşamı motoru bozdum sabah işe gidemedim halsizlikten, geceyi tuvalette geçirdim. Başına böyle bir olay gelen varmı? Aynı gün tavuk yemiştim ya tavuktan zehirlendik ya da bu meret midemizi bozdu.
http://www.xbuhar.com a bakabilirsin hocam bende hazır likitlerimi hep burdan alırım güzel tedarikçilerdir. Şuan bakım modunda site ama forumda okuduğuma göre depoyu taşıyorlarmış birkaç güne açılacakmış tekrar. Güvenilir sitedir yani
'14 Seat Leon TDI
hocam ben 2 yıldır içiyorum nerdeyse hiç böyle bişey yaşamadım bundan ötürüTavuktan yaşadım ama onu söyleyebilirim
Joyetech likitleri pek önermem size açıkcası çünkü hem orjinal değiller hem merdivenaltı üretimler. Yerli ürünlerden efkar, heisenberg gibi markaların likitlerini içebilrisiniz. Yada yurtdışından gelme premium likit olarak adlandırılan likitleri tütebilirsiniz ama biraz ücretleri yüksek olacaktır![]()
'14 Seat Leon TDI
Vallahi elektronik sigarayla aynı güne denk gelince hediye eden arkadaşa epey bi sövdümSonra bu havalarda tavuğun çokta dayanmıyacağı aklıma gelince çocuğun günahını aldık dedim
Likit alabileceğim bir site varmıdır? Bu hafta içerisinde I Stick Pico alacağım onda en azından düzgün bişeyler kullanayım, bu patlar diye korkuyorum![]()
ego aio benimde ilk cihazımda patlama durumu olmaz mosfetli sistem olduğundan kolay kolay ama ileriye yönelik bir cihaz değil tabi ben camı kırılınca duvara vurmuştum
Pico içinde fazla ücret ödemeyin pil hariç 125-140 tl bandında olması gerekli fiyatının. Yukarda belirttiğim siteye bakabilirsiniz ama dediğim gibi şuan bakım modundaymış birkaç güne açılacakmış. eBuhar35.com - Efkar Likit, Heisenberg Likit, Brand no 35 Likit Satış Sitesi de altarnatif olabilir sizin için
'14 Seat Leon TDI
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)