User Tag List

Sayfa 119/231 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
4382 sonuçtan 2.243 ile 2.261 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ***** eu dolar cok artti suan dinar eu ne kadar ? Hic getirmekle ugrasma ordan magazadan. Kiyak yapcaksan gearbest-fasttechten atomizer al getir cok daha makbule gecer yalan yok. : )
    benim ticaretiyle işim olmaz. trde bulunması zor olan şeyler varsa burda yasal satılıyor. alır getiririm. yok herşey bulunabiliyorsa zaten ordan temin etmek daha mantıklı.

euro bi kaç ay önce 3.2 iken uygundu fiyatlar. şimdi 4.10 oldu tr fiyatlarına çıkmış fiyatlar.

çünkü mesela dinar geçen aylarda 1 tlye 40 alınırken şimdi 30 dinar bile alamıyorsun. boktan sırp dinarı bile tl ile yarışmaya başladı. hatırladıkca sövesim geldi yine spor gazetesi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aileye yeni üye eklendi.Smok Vape Pen 22... Parmak kadar birşey... Ama inanılmaz güzel cihaz.Pili kendi içinde dahili..Tak 1 saatte şarj oluyor bütün gün gidiyor..Hemde 80W veriyor... Hiçbir ayarı yok.Tek düğme... Aç/kapa/iç o kadar.Bu kadar basit ve küçük aletten böyle bir duman ve böyle bir içim hiç beklemiyordum.Birdaha asla dışarı çıkarken o koca g-priv i yanıma almam.Bunu at cebe çık mükemmel !

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Face'de biri bu elektronik sigara içerken ağzında patlamış. Ağız dağılmış tabi doğal olarak. Aman dikkat. Ben sigara kullanmıyorum ama heves ediyorum 250-300 lira bandında kaliteli bir şeye sahip olabilir miyiz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aileye yeni üye eklendi.Smok Vape Pen 22... Parmak kadar birşey... Ama inanılmaz güzel cihaz.Pili kendi içinde dahili..Tak 1 saatte şarj oluyor bütün gün gidiyor..Hemde 80W veriyor... Hiçbir ayarı yok.Tek düğme... Aç/kapa/iç o kadar.Bu kadar basit ve küçük aletten böyle bir duman ve böyle bir içim hiç beklemiyordum.Birdaha asla dışarı çıkarken o koca g-priv i yanıma almam.Bunu at cebe çık mükemmel !

abi selam just s ile karşılaştırabilirmisin aromayı alabilme nsaıl hazır coilleri bulunbiliyormu rahat bugün yarın alıcam cihazı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spermiş fiyatı nedir bunun. gerçekten 80w performans veriyormu
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asscutter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi selam just s ile karşılaştırabilirmisin aromayı alabilme nsaıl hazır coilleri bulunbiliyormu rahat bugün yarın alıcam cihazı
    valla just s hiç kullanmadım bende yeniyim bu alemde Just S daha özellikli bir cihaz sanırım bundan ve daha büyük.Mesela bu cihazın dip tip yani agız emme kısmı değişmiyor ama just s de değişiyor.. Just s de atomizer çıkıyor bunda cıkmıyor... Bu yedek cihaz olarak harika bence.Fiyatlarına baktım aynı ama ... 14.99 dolar just S , 15.99 dolar Smoke Vape pen...

Bu cihazın coilleri daha turkiyeye gelmedi ama gelir yakında baslarlar satmaya... Hiç gerek yok aliexpress den alınır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spermiş fiyatı nedir bunun. gerçekten 80w performans veriyormu
    80W vermiyormuş pardon 80W cihaz kadar duman veriyor yazmışlar test yorumunda

" Huge dense of clouds that you would only expect to find on a device that pushes out over 80W watts of power! "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Face'de biri bu elektronik sigara içerken ağzında patlamış. Ağız dağılmış tabi doğal olarak. Aman dikkat. Ben sigara kullanmıyorum ama heves ediyorum 250-300 lira bandında kaliteli bir şeye sahip olabilir miyiz ?
    Up up up

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Up up up
    önceki sayfalarda patlama olayı tartışıldı bakarsan yazıyor 250-300 civarına 2. el smoke alien kit olabilir , 350-400 arasına sıfır alien kit olabilir , 300 civarına 2. el wismec olabilir , 350-400 arasına sıfır wismec olabilir aklıma gelenler bunlar.Bu iş öyle birşey ki varını yogunu koy alabildiğinin en iyisini al çünkü düşük ile başlarsan 1 ay sonra yetmicek satıp iyisini isticeksin.Ama sigara içmiyorsan hiç bulaşma bence.Sigaraya geçiş adımın olur sölemedi deme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yav sigarayı bırakalı 6 sene oldu istesemde içemiyorum artık. Nargileye gitmeye olmuyor. Bunu onun yerini doldursun diye şey etmiştim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yav sigarayı bırakalı 6 sene oldu istesemde içemiyorum artık. Nargileye gitmeye olmuyor. Bunu onun yerini doldursun diye şey etmiştim.
    o zaman sıfır nikotinli 200wlık profesyonel bişi al. minimum 100watt. ancak nargile hissiyatı verir. yada istersen düşük nikotinlide olabilir. her halükarda nargileden çok daha sağlıklı. ben az önce 2nci cihazımı da aldım iyi bişi. deniyim yazarım.

Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xbuhar yeni siteleri geçmiş sayfalarda yazmıssınız galıba artık ordan ellerındekı stokları bıtırıyorlar dıye bılıyorum. Sıte guvenılır bu arada herhangı bır sıkıntı yok. vape pen22 bende de vardı 120 lıraya sattım.
    Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
    Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman sıfır nikotinli 200wlık profesyonel bişi al. minimum 100watt. ancak nargile hissiyatı verir. yada istersen düşük nikotinlide olabilir. her halükarda nargileden çok daha sağlıklı. ben az önce 2nci cihazımı da aldım iyi bişi. deniyim yazarım.
    abi marka model tarzında önerebilir misin ? İnt baktım her kafadan bi ses cıkıyor

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi marka model tarzında önerebilir misin ? İnt baktım her kafadan bi ses cıkıyor
    Başlangıç için;

iJust S veya iStick Pico önerilir genelde. Fiyatları 180-200 ve 230-250 aralığındadır. Hazır kitlerdir. Just S kalem şeklinde şarja tak, likiti koy devam. Pico için Pil ve likit gerekir. İkisi en mantıklı olanlardan olabilir. Daha fazla buhar için ise yüksek watt gerekir ama genelde herkese 50-90 watt aralığı yeterli geliyor. Elle sarım ve çift sarım gibi şeyler yapılacaksa tek pilli modlar iş görmez bu yüzden çift pilli watt'ı yüksek mod gerekir ki ısıtması iyi olsun.
    Buna göre de;
    Smok Alien Kit olabilir 220W verebilir. Kullanım için çift pil ve likit gerekir. Yine fiyatı 390-430 aralığındadır.

En mantıklı tercihler bunlar olabilir bence. Kişiden kişiye göre değişir tabiki. Bunlar hazır coilli cihazlardır. Coiller kişiye göre ortalama 1 hafta-10 gün bazen 15 gün kadar gidebilir.
    Merak edilen bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigara kullanmıyorsan hıc baslama bence
    Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
    Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben o kadar profesyonel değilim hatta bu konudaki yorumları okuya okuya bişiler yapmaya çalışıyorum. 1 haftadır sigarayı bıraktım şükür. ama iyide para harcamaya başladım. sanırım yakında frenlicem ben kendime uygun olanı bulunca biraz daha kurcalayım yakında yaparım önerilerimi.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben o kadar profesyonel değilim hatta bu konudaki yorumları okuya okuya bişiler yapmaya çalışıyorum. 1 haftadır sigarayı bıraktım şükür. ama iyide para harcamaya başladım. sanırım yakında frenlicem ben kendime uygun olanı bulunca biraz daha kurcalayım yakında yaparım önerilerimi.
    Abi bir başlayınca heyecan sarıyor zaten, öncelikle mod batıyor ilk aldığımız, hemen çift pilli yüksek modlara geçelim. Sonra atomizer hazır coil yok yakıyor yok pahalı vs diye RBA atolara geçiliyor ki zaten bunları araştırmaya başlayınca insanın kafası şişiyor gerçekten En az 3-5 ato denedikten sonra tek para likitlere gidiyor. Tüm masrafın likit oluyor neredeyse sonra onda da evyap'a geçiyorsun. Zarar minimuma iniyor Bence en önemlisi sağlık zaten. Para gelip geçicidir. Sağlığı ilk düzelttikten sonra birazda profesyonelleştikçe masraf iyice düşer bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bir başlayınca heyecan sarıyor zaten, öncelikle mod batıyor ilk aldığımız, hemen çift pilli yüksek modlara geçelim. Sonra atomizer hazır coil yok yakıyor yok pahalı vs diye RBA atolara geçiliyor ki zaten bunları araştırmaya başlayınca insanın kafası şişiyor gerçekten En az 3-5 ato denedikten sonra tek para likitlere gidiyor. Tüm masrafın likit oluyor neredeyse sonra onda da evyap'a geçiyorsun. Zarar minimuma iniyor Bence en önemlisi sağlık zaten. Para gelip geçicidir. Sağlığı ilk düzelttikten sonra birazda profesyonelleştikçe masraf iyice düşer bence.
    şimdi istick 100w aldım. clear 2 atomizer aldım birde kahve aromalı likit aldım. kullanmadan önce coili filan ilaçladım yani likitledim sonra doldurdum atomizeri ilk seferde 50 60 wlarda ufak çekimler denedim. boğazımı yaktı. şimdi sadece 20w da boğazımı yakmıyor. ama ben bol duman istiyorum. bu arada koyduğum likit 12 lik nikotinli kahve aromalı ilk defa denediğim birşey.

sence likitmi i.nelik yapıyor ilk defa denedğim bişi. yoksa atomizeri daha ilk çekimde yakmış olabilirmiyim. yoksa bu yeni cihazın başka ayarları da mı var. lcd ekranlı filan. istick tc100w

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde bypass var ni var ti var ss var m1 m2 m3 ve watt modu var. hangisi ne işe yarar, nasıl iyi hale getirebilirim. şuan açık söyliyim basit ego aio daha güzel tad veriyor. sanırım beceremedim ayarlarını bişeyini.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)