Eleaf xmode 200Watt nasıldır arkadaşlar alınır mı? kampanya var şuan uygun gibi. en azından joyetech emsaline göre daha uygun.
![]()
Eleaf xmode 200Watt nasıldır arkadaşlar alınır mı? kampanya var şuan uygun gibi. en azından joyetech emsaline göre daha uygun.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Yaa ben bu The Collection likiti begenmedim hic :/ onerisi olan yokmudur ? Şise icerisi baska kokuyo,ictigin agizdaki tat baska,duman baska kokuyo.
- K -
________
Dr.Ecu
Haci hala deve icesim var ama ocirtmiyo iste ama likitsiz kaldigim ilk dk atesli yakarim yalan yok. Ki 24saat olmadi daha sigara icmeyeli![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Suan valla 2x iciodum 1 pakete dusup arada elektronik icesim var. Zaten 0.3 nikotinli aldim icilmiyo zehir gibi millet 0.6 9.mg fln iciorm yazio likitlemi alakali onuda bilemedim
- K -
________
Dr.Ecu
Just S ve G-Priv var bende. Aynı sorunlar bende de var. Asla kokladığım zamanki kokuyla tat birbirini tutmuyo. Saçma sapan bişeye dönüyo içerken. 2 paket sigara içiyorum yaklaşıkama 3mg nikotinli likitlerin hiçbirini içemedim. Ayar desen, 30 türlüsünü denedim. Koydum kenarda duruyo iki cihaz da şimdi..
Bende pico+melo3 aldim
Fakat isin kilit noktasi evet illaki cihaz ama likit ciddi onemliymis onu 1gunde farkedebildim. Ciger cekimi yapiyorum ama ııh kesmiyo suan sahsen.
- K -
________
Dr.Ecu
Arkadaşlar bu ara e-sigaraya merak sardım ve sıfır bilgim var bu ürün hakkında. Sizce almalı mıyım? Bende ki biraz eğlence be heves
ben d22 kullanıyorum 4-5 gündür ağzıma sigara sürmedim ama o kadar 0.3 gibi düşük nikotin almayın dostlar. Nikotin ihtiyacınız karşılanmazsa kesmez. Yavaş yavaş düşürmek lazım.
bi tanede 100-200 wattlık nargile spec alıcam. kocaman şeyi yanımda taşıyamam evde akşamları kahve eşliğinde keyif yaparım onunla da.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu arada 15 gün sonra istanbuldayım bir şey isteyen varsa söylesin şimdiden. likit fazla getiremem problem olur. anca 1-2 tane cihaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)