işletim sistemlerinden yola çıkarsak DNA linux gibi. Her özelliği kişileştirilebilir ve açık kaynak kodlu gibi. Yihi ise mac gibi stabil çalışıyor ve performansı da dna gibi. Yani biraz kişisel tercihe kalmış olay tamamenFinder gerçekten çok iyi cihaz GB de carbon olanı yok şuan ben carbon olanını istiyorum
![]()
'14 Seat Leon TDI
Yihi'yi bu kadar özel ve pahalı yapan nedir? provari var bide onlar da çok pahalı
aslında biraz yanlşSigara içiminde çok güçlü cihazlara ihtiyaç yok düşük wattlarda kullanıldığı için. Preheat özelliği olan bi cihazsa en kralı odur tamamdır yani
Ciğer çekiminde ve fantazik sarılı tellerde (alien clapton, tiger coil vs.) yüksek güçlü cihaz ve hızlı ateşleme ve ısınma özelliği aranıyor
Finder pahalı evet ama elimde ne varsa elden çıkartıp alıcam kafaya koydum
Aynı çipli hcigar vt167 var FT'de 89 dolar ki fiyatı bence gayet iyi. Ama Finder'in görünümü çok cezbediyor beni
![]()
'14 Seat Leon TDI
Yihi ve dna çiplerin kendisi pahalı olduğu için takılı olduğu modlarda pahalı oluyor. yihi ve dna çipler 80-90 dolar bandında seyrediyodu en son yanlış hatırlamıyorsam. Bu fiyat sadece çipin fiyatı yaniAma ipv serisi bence gerçekten uygun. Alien parasına yihi çipli ipv8 alınabiliyor ben o fiyat bandında alien almazdım mesela. Ama sx mini ürünleri pahalı gerçekten o da marka izlenimi çip fiyatı ve mod tasarımı yüzünden
![]()
'14 Seat Leon TDI
Kangertech 75 watt artı vtc pil var elimde satılık ikisine 170 tl istiyorum isteyen olursa buradan birisine gitsin
beyler 7 wonders babylon 2,5 nikotin kullanıyordum şu anda bitti , likitten memnunum ama farklı tatlar da deneyelim diyorum , aynı bu tada yakın ne önerirsiniz
tabi ya ...
ilk joyetech aio box ile başlayip sonra target pro ya geçen biri olarak yeni bir cihaz daha almak istiyorum yurt dışından siparişle neler önerirsiniz neler getirtebilirim genelde nargile modunda içiyorum. Coilleride hazir aliyorum. Likitlerimi de kadıköyden coille beraber herşeyden memnunum ama yeni bir cihaz almak istiyorum. Smok olabilir ama sizinde önerileriniz benim için çok önemli neler tavsiye edersiniz güncel olarak ?
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Bu arada elimde satılık aio box var bitane çok uygun fiyata verebilirim evde boş boş duracağina işiniz görülsün.
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Flood olacak ama istisnai durumlar hariç Modların üretim hatası gibi. Bunlar her elektronik cihazda olur. Pilleri ters takıp ateşlerseniz de olabilir. Bu kullanıcı hatasıdır zaten.
Arkadaşım yaklaşık 1 sene önce bu cihazı alıp hiç kullanmamış, bana verdi. Kangertech kbox, subtank mini. Pil olarak Efest 2500mAh var. içinden 3 tane atomizer çıktı. 1.2 ohm, 0.5 ohm ve kendi sarımını yapabileceğimiz bir atomizer.
Ben 1.2 ohm 20 watt ta kullandım, sigaradan sonra gayet güzel geldi. likitte 6 mg suicide bunny.
acemi olduğum için yorumlarınızı merak ediyorum. Kaç ohm u kaç watta kullanmak gerekir, pil iyi bir model mi vs ?
Bu arada fotoğraf için kusura bakmayın, yükleyince yan dönüyor
Abi atomizer diye bahsettiğin şeyler coil. coili takıp içine likit koyduğun şey atomizer.
Pil hakkında bilgim yok ne desem yalan olur ama yine de pil alacaksan sony vtc5 alıp geçebilirsin.
kullandığın ohm/watt durumu sigara içimi. Tatmin ettiyse bu şekilde kullanabilirsin. ohm düştükçe watt artar/ohm çıktıkça watt düşer. düşük ohmlar yüksek buhar ciğer çekimi için kullanılır.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)