Bugün Kadıköy Yazıcıoğlu pasajına gittim.
Just S'e 200, Ego aio'ya 150 den aşağı fiyat veren görmedim. Gidip almayı düşünen arkadaşlar varsa bilgi olsun diye yazdım.
Ego aioyu Maltepe'den 159 tl ye aldım. Likit olarakta joyotech in çilekli likitini aldım gayet memnunum.
Moddan yana sikintim yok tc veya yuksek watt tuketmedigim icin,fakat gemini atoya gectim. Aroma + icim kalitesi x4 artti.. Hayirli olsun ayriyetten : ) melo3 mini atomizer daha 1haftalik tum yedekleriyle isteyene satarim bu arada![]()
Melo3 atomizer
Yedek contalari
+ 3x .5 ohm ec coil
80TL pazarliksiz.
- K -
________
Dr.Ecu
İçki yada filtre kahve vs yanında puro yada djarum black dışında gündelik hayatta sigara içmediğim için tatmin etti beni. Likitide joyotech in kendi likiti olduğu için aldım aio all in one 159 tl likit 30 tl makul geldi bana. Bitince the collection likitlerini denemeyi düşünüyorum.
Vaporesso Tarot-(sadece mod) 285 tl
G-PRIV KIT-490 tl
eVic VTC Dual -270 tl
elimde 1 er adet mevcut düşünen varsa
Arkadaşımda var 2 pilli en ufak boyutlu cihaz sanırım ben çok beğeniyorum. Yihi çipli bir cihaz performansından memnun kalırsınız wismec'in smok'un çiplerine benzemez sağlam çipdir yaniyanılmıyosam içinde sx330 çip var. Tavsiye ederim ama bence ipv8 den çok yihi çip i araştırın biraz
![]()
'14 Seat Leon TDI
Alien çok tutulan bir mod ama amacın performans ise yani ekranda gördüğüm watt ı direk versin ateşleme süresi kısa olsun diyorsan ben ipv8 derim. ipv6 nın pil veriminin iyi olduğunu çok duydum ama ipv8 için bilmiyorum. Gerçi aynı çip var üstünde farklı olacağını sanmam. Ben oyumu ipv8 den yana kullanıyorum![]()
'14 Seat Leon TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)