Evet doggy ama memnun kalmadım phenomenondan sonra.. Buharı sıcak, aroması düşük.. Ben phenomenondan daha memnunum..
Arkadaslar kangertech kbox cihaza sony vtc6 (3000 mAh) pil almamin bir sakincasi olur mu? Kimya muhendisiyim ama elektronikten zerre anlamiyorum:)
Fiyati da 45 tl
Pillerin secimi kullanilacak watt araligina gore degisir. Mesela 70-80w kullananlar vtc6 gibi 15 amper bi pil kullanmamali,cunku pilin gucu yetmez ve isinma gerceklesir. Bu watt araliklarinda vtc5,lg hg2 yada vtc4 tarzi piller kullanilir. Size tavsiyem ayni mah degerine sahip ancak daha yuksek amper seviyesine sahip olan lg hg2 almaniz. Hem dahada ucuz
Elimde joyetech ego aio var sadece 1 hafta kullandım alışamadığım için satmak istiyorum. Bura doğru yermi onuda bilmiyorum yanlış yere yazıyorsam özür dilerim. Uygun fiyattan vereceğim. Ankarada elden teslim olur. 2. Atomizerini yeni taktım. Kutu içeriği eksiksiz
Smok V8 Stick cihaz kullanan varsa yorum alabilir miyim arkadaşlar mantıklı mıdır değil midir başlangıç için? birde nereden temin edebiliriz güvenilir şekilde? teşekkürler
arkadaslar hep fazla buhar cikmasi hosuma giderdi.En son smok alien e tvf8 6ml lik atomizer aldim 0.15 lik hayvan gibi bisey var üstünde gercekten asiri fazla cikiyor bildiginiz agizimdan bulut cikiyor yavastan tedirgin olmaya basladim nihayetinde cigere cekiyoruz fazlasinin zarari varmi bilen varmi ?
sigara icen adama gore degil kitler. bn 0.4 ohm kullanyorm.rba ya gecicem alien de . omaj yukseltip daha az duman cekmeyi denicem. likit deniyorum hicbirinin tadi yok. uyanir uyanmaz 5 tane ust uste sigara icen ben 10 gundur cihaz kullaniyrum. ilk gunlerde 3 er 4 er sigara iciyordum son 2 gundur 0 sigara iciyorum ama yinede tad kurtarmiyor. likit ve coil secimi onemli .
şu listeyi alıp en uzak durulası ülkeler listesi desem kimse şaşırmaz sanırsam.Abi herşeyimiz ortak 3. dünya ülkeleri ile.. Ben bıktım artık ya vallahi.Yılda 6 milyon (6.000.000) can alan tütünlü sigarayı devlet satıyor ama 10 yıldır piyasada olan şu elektronik sigaradan tek bir ölüm olmadı kayıtlara geçen ama adamlar yasaklıyor.Neden çünkü sigara satışını sekteye uğratmak istemiyorlar.
138 Sayfa yazı yazılmış hepsini tek tek okumak mümkün değil. Elbet yazılmıştır fakat ben cumartesi günü Doğubank'tan gidip elektronik sigara almak istiyorum. Öyle sigara içen birisi değilim keyif olsun diye aromalı bir şey almak istiyorum. Bu patlıyor, yanıyor cart curt haberleri çıkınca iyice kafam karıştı. Alırken neye dikkat edelim? ne marka alalım ? Öyle ucuk kacık değil ortalama bir fiyata keyif amaclı almayı dusunuyorum.
- Likit olayı zaten ağız tadına kalmış herhalde.
Ve bu tarz genel bilgileri aslında ilk sayfaya toplayabilirsek herkes teker teker sormaz aslında.
öncelikle cihaz patlamıcak buna emin olabilirsin.
cihazlar kullanıma hazır ise kit deniliyor.
ana ünite yada beyin kısmına mod deniliyor.buhar üreten yere komple atomizer içindeki ateşleyiciye coil vsvs şeklinde ilerliyor.
amacın keyfi kullanım ıse en baz modellerden alabılırsın.
ilerde işi buyutucem dersen biraz daha gelişmiş watt değeri yuksek modeller tercih edebilirsin.
watt değerini ayarlayabildiklerin.
butunleşik ve harici pilli olanlar var. bu tamamiyle sana kalmış.
butunlesikler genelde daha hafif oluyor.
tek pilli çift pilli olanlar tamaman telefon şarjı gıbı.
cıft pilli kullanıyorum 2 gunde bir sarj ediyorum.
butunlesik kullanıp gunde 2 defa sarj edende var.
alırken dıkkat edicegın cıhazın orjınal olması.
genelınde kazıma yeri var.
kazımayı yapıp cıkan kodu urunun sıtesınde orjınallıgını kontrol edebilirsin.
target pro yada target mini beğenirsen bende sıfır mevcut aklında olsun.
likit olayı dediğin gibi tamamiyle agız tadı.