Heisenberg
banana cream muzlu puding
Jr.cookies bildiin petibör
Brand no. 35
Milk honey balli sut
Mega melons kavun vsvs
Deneyiniz efendim 4unude
Donusumlu hergun iciyorum.
- K -
________
Dr.Ecu
Herkes bu cihazları ciğer çekimi ve genelde aromalı likitler ile mi kullanıyor ?
Bir süredir iJust S kullanıyorum, aroma ile güzel ama ben açıkçası sigara tadı arıyorum. Her zaman meyve aroması falan çok şekerli geliyor.
Bunun için efkar likitlerinden sipariş verdim test edeceğim ancak okuduğum kadarı ile sigara içimi için yani ağızdan ciğere çekim için 1ohm ve üstü coil kullanmak gerekli, bu da iJust S ile mümkün değil.
Hem sigara içimi hem de ciğer çekimi yapabileceğim güzel bir cihaz önerisi olan var mı ? Bir de hazır coil kullanmak istiyorum pamuk, tel falan uğraşmak zor geliyor![]()
Beyler
bende bir ürün var yanlış sipariş etmişim ijust için almıştım ama değilmiş
gerçekten işine yarayacak kullanabilen varsa vermek isterim
alıp ticaret yapmayı düşünen var ise lütfen uzak dursun tadımız kaçmasın
buharistandan aldım ürünü hiç kullanmadım sadece kullanmak için birini açtım baktım olmuyor
kendilerine yazdım gönderin bakalım edelim vs dediler sağolsunlar ilgilendiler ama uğraşmak istemedim
var ise bunu kullanan ihtiyacı olan vermek isterim olmazsa iade edicem artık ne cevap verirler yada çözüm üretirler bilmiyorum
resimleri şimdi çektim hangi makinaya uyar bilmiyorum
numaraların okunabilmesi için resimleri büyük yükledim lütfen ceza vermeyin
![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
abi just s için 2 adet 0.5'lik var bende
2 puffda benim yerime ciğer çekimi yap helalleşmiş oluruz
işin görülsün maksat ben bıraktım sayılır bir tanesi 3 ay gidiyor bana
- Bize Her Yer TRABZON
beyler hala kangertech occ 1.2 ohm coil arıyorum. yardımcı olabilecek var mı? Kadıköy yazıcıoğlunda bulabilir miyim?
Beyler cadı likit üretimi yapan bir bayan var... Satıcılardan birisi tavsiye etmişti. Geçenlerde doğubankta gezinirken gördüm denemek için aldım 3 şişe... Daha önce de bir çok siteden denemek için likitler almıştım ama bu cadı likit acayip bir şey.
6-7 farklı üreticiden farklı likitler ve tester kitler aldım. Yavaş yavaş bırakmayı düşünüyordum hatta e sigara işini ama şu doğubankta dediğim likite denk gelince işler değişti.
Kendimi cennette filan hissediyorum çekerken
Kendi facebook sayfası var cadı likit diye ama doğubankta görünce aldım.. hatta 2 gün önce gidip tekrar aldım farklı çeşitlerden de.
Tatlı sevenler için efso-cadı tavsiye ederim. Acayip tatlı geliyor insana çekerken.
bir kaç modelini daha aldım ama daha denemedim diğerleri bitmediği için.
Sonuç olarak kesinlikle tavsiye ederim.
Becerirsem bir foto yükliyim![]()
@PiscocuK , @cagalazade
O coiller Egonun coilleri gibi duruyor. Onun dışında Cubis pro, Cuboid Mininin atomizerine falanda uyar. I just S için Eleaf marka coil almak lazım, onun coilleri bu resimdenkinden daha faklı.
Elimde kangertech 1,5 ohmluk SSOCC 5 li coil var isteyen olursa satarım yine kangertech topbox mini 75 W var atomizeri bi arkadaşa vermiştim geriye getirmiş set olarak satabilirim pil dahil kangertech için yedek cam ve ekstra silicon ring set var isteyene onlarıda satabilirim
Dün merakımdan ı justs mini aldım içimde hep patlayacakmış hissi var nedense ısı ayarlı modlar sonrası güven vermedi ama içimini çok beğendim patlamaz ısı ayarlı modlarda böyle korku yaşamıyordum aynı korumaya sahip herhalde dimi kullananlar bilgi verirse sevinirim yanlız atomizere likit dayanmaz taifun gt2 den sonra günde iki kere dolduruyorum taifun u 2 günde bir dolduruyordum
bende kangertech topbox metal 2 adet samsung pil ve şarj aleti şeklinde isteyene satabilirim. bide ego mini one var 5li atomizer ile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)