Bu işten hiç anlamıyorum, ayda 360 lira sigaraya veriyorum. Arkadaş Smok alien 220w tavsiye etti getirtti aldık. günde 1 apket içerken şuan 3-5 tane içtim 3 günde.
neredeyse 1 ayda amorti edecek kendini. 400 tl fiyatı idi.
İyisi diye aldık, umarım iyidir.
Sizce nasıl doğru bir tercihmi.
likit olarakta Puff marka Joker ve matador aldım. Ben memnunum açıkcası ama ilk kullanımım öncesinde başka bir tecrübem yok.
Hiç pilleri çıkarmadım ve güncelleme yapmadım. Güncelleme oluyormu ya bunlarda.
Az önce pillerin markasına bakmak için çıkardım ve burayı okumadan cihazı kapatıp çıkardım. İyi yapmışım.
Piller 2 tane yeşil ve sadece numaralar yazıyor üzerinde. Küçük bi barkod var. "RU " ya benzer bi simge var. Acaba dandikmi pilleri. Gerçi kutuda geldi.
@serkanokan @Sti_Ozan serkan senın ora pahalı yaUsa dan alıp sana yollatıcam daha gelmene var dımı
Virüs gibi la herşeyi alası geliyor insan 20 tane atomizer var hala alıyoruz nereme sokacaksam
![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
sarım yapan arkadaşlar pamuk ne kullanıyorsunuz şu esig forumu kafa karıştırmakta 1 numara 5gündür karar veremedim ya laa
@Revolution ato için öm alabilirmiyim
@Sti_Ozan arkadaşım üretti Tulpar'ıBen ilk başladığım cihazı sattım o zamanlar itelemişler
Ondan sonra aldıklarımı satmadım ama bu satmayacağım anlamına gelmiyor
Bmi v2.5 fln denk gelirse o kadar doları tamamlamak için satmak gerekecek belki böbreğimi bile satarım
![]()
instagramda bir video var, tenis kortunda efsane bir duman çıkarıyor, bana öyle bir şey lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)