Yeterince likit çekemiyor pamuk . Ya v3 mininin likit beslemesi kötü ya kurulumda hata var ya da kötü klon .
Yeterince likit çekemiyor pamuk . Ya v3 mininin likit beslemesi kötü ya kurulumda hata var ya da kötü klon .
valla aynı böyle taktım kurdum ettim, zaten başka türlü yapabilecek yada hataya mahal verebilecek bir alet değil, eni topu bir kaç parca ve hiçbirşey yerine yanlış oturmuyorLikit kontrol olayı enteresan, çeviriyorum mesela hava kabarcıklarını bende görüyorum lakin sonuc yine aynı.. hüsran
![]()
Kayfunlarda insanların yaptığı bir hata var . Likit kontrol ayarlı değil ya tam açık ya da tam kapalı olacak . Kullanırken tam açık likit dolumu yaparken tam kapalı .
Beyler bende almak istiyorum bir cihaz. Nargile seven sigara içmeyen birisiyim, dolayısıyla nargile çekimli sıfır nikotinli esanslı bir cihaz almak istiyorum, konuya fransızım hangi marka iyidir likitin hangisini tercih etmeliyim. Markalardan önereceğiniz nelerdir.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Volt degerinin 3.7 nin ustunde olmamasina dikkat edin,egerki volt degeriniz makul seviyelerdeyse pamuklamada yanlis yapiyo olabilirsiniz. Pamuk ne teli zorlayacak kalinlikta nede cok gevsek olmali. Sarim yaptiginiz tel capi egerki dusukse uzun cekimlerde besleme yetersiz kaliyo olabilir. 28 yerine 26 hatta 24ga khantal kullanmanizi tavsiye ederim.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
@Revolution 'muş nick yanlış yazmışım
yanlış yönlendirme yapmayalım..
kayfun sigara içimine yönelik bir cihaz. o yüzden 24-26 ga tel ile sigara içimi ohm yakalamak çok zor. 28 hatta 30 luk tel ideal kayfun için.
ya klon çok kalitesiz ya pamuklamada hata var.. ya da sigara içimi başlıkla ciğer çekimi deneniyor..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
tel 28'lik, sarımı tamamladığımda cihazın okuduğu ohm değeri 0.75 civarı felan oluyor, bunun altını 0.50 olarak ve üstünü 1.00 olarak da sarıp denedim,
sigara içimi istediğim için aldım bu kayfun'u ve sigara içer gibi çekiyorum.. en sert yine sigara içer gibi derin bir fırt almışımdır ama direk ciğere çekmedim hiç.
pamuk genelde orta kıvamda oluyor, ne gevşek ne sıkı, çekince oynuyor ama kayıp gitmiyor. Bobini oynatmıyor yerinden çekerken vs.
Dikkatimi çeken birşey; hazırladım diyelim içiyorum bir sigara süresi bitti diyelim ortalama 3-4 dakka cektim felan işte çay kahve yudumladım.. 15 20 dakka sonra içmeyi denesem bile,
ikinci fırttan sonra pamuğuın anası ağlıyor.
muhtemelen watt yüksek kalıyor hafif çekim yaptığınızdan pamuk yüksek ısıya maruz kaldığından yanıyor.
28 ga tel ile 2.5 çap ile 7 tur sararsanız 1.5 ohm yakalarsınız ve çok düşük (9-12 arası) watt ile mümkün olduğunca 3.7 voltu geçmeden hafif sigara çekimleri ile pamuk zarar görmeden içim yapabilirsiniz bi deneyin..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
selam arkadaşlar , vapresso target mini aldım.
elimde çok az kullanılmış eleaf pico gri boşa çikti.
isteyene uygun gönderebilirim kutusu ve aparatlari ile.
bu arada suicide bunny olan varmı elinde? denemek istiyorum.
one hitr wonder police man de olur.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Hocam seninle ayni durumda ve daha yeni e sigaraya baslamis biri olarak, nikotinsiz likitin kesmedigini soylebilirim. Bu zamana kadar toplam 70 ml ve 6 farkli nikotinsiz likit ictim, sirf dumani var baska hic bir esprisi yok. Sirf duman icinde likite verdigin paraya acirsin.
Ben simdi en az nikotin iceren likitlerden bakiyorum, cogu markanin en az 3 mg nikotinlileri var. O kadarin bile fazla gelecegini dusunuyorum bana. Ama denemeden bilemeyecez sanirim![]()
"Korkmadık, savaştık"
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
ijust s alacaksın. yanında 0.3 ve 0.5 ohm coil gelecek. ikisini de kullanıp hangisinin sana uyduğunu göreceksin ve o hazır coillerden alıp devam edeceksin..
sarma, voltaj ayarı vs. yapmana gerek kalmayacak.. ecl coil ile de içine sarım yapabilecek coilin olacak istersen ilerde de onun içine sarma yaparsın..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
ecl içinden çıkan 0.18lik coil..
sarım yapılan ecr olacak
ECR Head | Eleafworld
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
Hocam bende senin gibi diyordum ama bu is oyle bisey ki, oyle anlamam gelan demiyosun; icine bir girince gerisi yavas yavas geliyor.
Ben eleaf pico aldim, yaninda melo 3 tankla beraber geldi, su an beni kesiyor. Tek kotu yani pili biraz cabuk bitebiliyor.
Su an sizin yerinizde olsam mod'u yani asil olan akuyu orta-ust seviye birsey alirim. Cunku eninde sonunda gelismis aletlere yoneleceksiniz, bir kere alin tam alin. Ustundeki tank dedigimiz atomizeri simdilik hazir coilli birsey alabilirsiniz, en azindan baslangicta tel sarmazsiniz.
Ha derseniz ki, ben sadece bi gormek/denemek istiyorum, gerisi Allah kerim; eleaf pico yeni baslayanlar icin guzel bir secenek![]()
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)