User Tag List

Sayfa 85/231 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
4382 sonuçtan 1.597 ile 1.615 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeterince likit çekemiyor pamuk . Ya v3 mininin likit beslemesi kötü ya kurulumda hata var ya da kötü klon .

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım yiyecem sinirden atomizerı.. yeminle yiyecem D:
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım yiyecem sinirden atomizerı.. yeminle yiyecem D:
    İzlemişsindir ama izlemediysen buradakine göre yap kurulumunu bakalım değişen bir şey var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzlemişsindir ama izlemediysen buradakine göre yap kurulumunu bakalım değişen bir şey var mı ?

valla aynı böyle taktım kurdum ettim, zaten başka türlü yapabilecek yada hataya mahal verebilecek bir alet değil, eni topu bir kaç parca ve hiçbirşey yerine yanlış oturmuyor Likit kontrol olayı enteresan, çeviriyorum mesela hava kabarcıklarını bende görüyorum lakin sonuc yine aynı.. hüsran
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kayfunlarda insanların yaptığı bir hata var . Likit kontrol ayarlı değil ya tam açık ya da tam kapalı olacak . Kullanırken tam açık likit dolumu yaparken tam kapalı .

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bende almak istiyorum bir cihaz. Nargile seven sigara içmeyen birisiyim, dolayısıyla nargile çekimli sıfır nikotinli esanslı bir cihaz almak istiyorum, konuya fransızım hangi marka iyidir likitin hangisini tercih etmeliyim. Markalardan önereceğiniz nelerdir.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bende almak istiyorum bir cihaz. Nargile seven sigara içmeyen birisiyim, dolayısıyla nargile çekimli sıfır nikotinli esanslı bir cihaz almak istiyorum, konuya fransızım hangi marka iyidir likitin hangisini tercih etmeliyim. Markalardan önereceğiniz nelerdir.
    @revolation geekvape eagle rta satıyordu bir pm at istersen

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birşeyi yanlış yapıyorum ben sanırım..
    Olay Kayfun v3 mini.. 2,5 mm de 5-6 tur civarı sarıyorum genelde.
    tel 28 lik sanırım ki bunu tur sayısını azaltarakda arttırarak da denedim ama yani 3-4 çekimden sonra pamuğum yanıyor hep..
    camı artık nerdeyse akıtacak kıvama kadar gevşetiyorum, elim ağzım gözüm hep likit oluyor.. yine yanıyor yine yanıyor. Taktım Meloyu bende sinirden, ciğer çekimi takılıyorum.
    Bunun sebebi nedir Allah aşkına birisi anlatsın o pamuk herkeste sık sık yanıyor mu?
    Volt degerinin 3.7 nin ustunde olmamasina dikkat edin,egerki volt degeriniz makul seviyelerdeyse pamuklamada yanlis yapiyo olabilirsiniz. Pamuk ne teli zorlayacak kalinlikta nede cok gevsek olmali. Sarim yaptiginiz tel capi egerki dusukse uzun cekimlerde besleme yetersiz kaliyo olabilir. 28 yerine 26 hatta 24ga khantal kullanmanizi tavsiye ederim.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Revolution 'muş nick yanlış yazmışım

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volt degerinin 3.7 nin ustunde olmamasina dikkat edin,egerki volt degeriniz makul seviyelerdeyse pamuklamada yanlis yapiyo olabilirsiniz. Pamuk ne teli zorlayacak kalinlikta nede cok gevsek olmali. Sarim yaptiginiz tel capi egerki dusukse uzun cekimlerde besleme yetersiz kaliyo olabilir. 28 yerine 26 hatta 24ga khantal kullanmanizi tavsiye ederim.
    yanlış yönlendirme yapmayalım..
    kayfun sigara içimine yönelik bir cihaz. o yüzden 24-26 ga tel ile sigara içimi ohm yakalamak çok zor. 28 hatta 30 luk tel ideal kayfun için.
    ya klon çok kalitesiz ya pamuklamada hata var.. ya da sigara içimi başlıkla ciğer çekimi deneniyor..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış yönlendirme yapmayalım..
    kayfun sigara içimine yönelik bir cihaz. o yüzden 24-26 ga tel ile sigara içimi ohm yakalamak çok zor. 28 hatta 30 luk tel ideal kayfun için.
    ya klon çok kalitesiz ya pamuklamada hata var.. ya da sigara içimi başlıkla ciğer çekimi deneniyor..
    tel 28'lik, sarımı tamamladığımda cihazın okuduğu ohm değeri 0.75 civarı felan oluyor, bunun altını 0.50 olarak ve üstünü 1.00 olarak da sarıp denedim,
    sigara içimi istediğim için aldım bu kayfun'u ve sigara içer gibi çekiyorum.. en sert yine sigara içer gibi derin bir fırt almışımdır ama direk ciğere çekmedim hiç.
    pamuk genelde orta kıvamda oluyor, ne gevşek ne sıkı, çekince oynuyor ama kayıp gitmiyor. Bobini oynatmıyor yerinden çekerken vs.
    Dikkatimi çeken birşey; hazırladım diyelim içiyorum bir sigara süresi bitti diyelim ortalama 3-4 dakka cektim felan işte çay kahve yudumladım.. 15 20 dakka sonra içmeyi denesem bile,
    ikinci fırttan sonra pamuğuın anası ağlıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tel 28'lik, sarımı tamamladığımda cihazın okuduğu ohm değeri 0.75 civarı felan oluyor, bunun altını 0.50 olarak ve üstünü 1.00 olarak da sarıp denedim,
    sigara içimi istediğim için aldım bu kayfun'u ve sigara içer gibi çekiyorum.. en sert yine sigara içer gibi derin bir fırt almışımdır ama direk ciğere çekmedim hiç.
    pamuk genelde orta kıvamda oluyor, ne gevşek ne sıkı, çekince oynuyor ama kayıp gitmiyor. Bobini oynatmıyor yerinden çekerken vs.
    Dikkatimi çeken birşey; hazırladım diyelim içiyorum bir sigara süresi bitti diyelim ortalama 3-4 dakka cektim felan işte çay kahve yudumladım.. 15 20 dakka sonra içmeyi denesem bile,
    ikinci fırttan sonra pamuğuın anası ağlıyor.
    muhtemelen watt yüksek kalıyor hafif çekim yaptığınızdan pamuk yüksek ısıya maruz kaldığından yanıyor.
    28 ga tel ile 2.5 çap ile 7 tur sararsanız 1.5 ohm yakalarsınız ve çok düşük (9-12 arası) watt ile mümkün olduğunca 3.7 voltu geçmeden hafif sigara çekimleri ile pamuk zarar görmeden içim yapabilirsiniz bi deneyin..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

16.11.2013
    08.06.2014

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam arkadaşlar , vapresso target mini aldım.
    elimde çok az kullanılmış eleaf pico gri boşa çikti.
    isteyene uygun gönderebilirim kutusu ve aparatlari ile.

bu arada suicide bunny olan varmı elinde? denemek istiyorum.
    one hitr wonder police man de olur.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı şekilde arayışa girdim. Burda yazılanları okuyorum error verdi kafa Öyle elimde emzik gibi gezmicem ama çay/kahve aralarında evde yemekten sonra kullanmak için çok profesyonel olmasına gerek yok maksat nargile ihtiyacını karşılasın. Ne tarz bişi bakabilirim ?
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam seninle ayni durumda ve daha yeni e sigaraya baslamis biri olarak, nikotinsiz likitin kesmedigini soylebilirim. Bu zamana kadar toplam 70 ml ve 6 farkli nikotinsiz likit ictim, sirf dumani var baska hic bir esprisi yok. Sirf duman icinde likite verdigin paraya acirsin.

Ben simdi en az nikotin iceren likitlerden bakiyorum, cogu markanin en az 3 mg nikotinlileri var. O kadarin bile fazla gelecegini dusunuyorum bana. Ama denemeden bilemeyecez sanirim
    "Korkmadık, savaştık"

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam seninle ayni durumda ve daha yeni e sigaraya baslamis biri olarak, nikotinsiz likitin kesmedigini soylebilirim. Bu zamana kadar toplam 70 ml ve 6 farkli nikotinsiz likit ictim, sirf dumani var baska hic bir esprisi yok. Sirf duman icinde likite verdigin paraya acirsin.

Ben simdi en az nikotin iceren likitlerden bakiyorum, cogu markanin en az 3 mg nikotinlileri var. O kadarin bile fazla gelecegini dusunuyorum bana. Ama denemeden bilemeyecez sanirim
    sen ne aldın dostum en anlamayana nasıl tarif ediliyosa öyle sarma marma, voltaj ayarı duman ayarı hiç anlamam Şimdi ne alıcaz peki marka model nedir
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ne aldın dostum en anlamayana nasıl tarif ediliyosa öyle sarma marma, voltaj ayarı duman ayarı hiç anlamam Şimdi ne alıcaz peki marka model nedir
    ijust s alacaksın. yanında 0.3 ve 0.5 ohm coil gelecek. ikisini de kullanıp hangisinin sana uyduğunu göreceksin ve o hazır coillerden alıp devam edeceksin..
    sarma, voltaj ayarı vs. yapmana gerek kalmayacak.. ecl coil ile de içine sarım yapabilecek coilin olacak istersen ilerde de onun içine sarma yaparsın..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

16.11.2013
    08.06.2014

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ijust s alacaksın. yanında 0.3 ve 0.5 ohm coil gelecek. ikisini de kullanıp hangisinin sana uyduğunu göreceksin ve o hazır coillerden alıp devam edeceksin..
    sarma, voltaj ayarı vs. yapmana gerek kalmayacak.. ecl coil ile de içine sarım yapabilecek coilin olacak istersen ilerde de onun içine sarma yaparsın..
    ecl içinden çıkan 0.18lik coil..
    sarım yapılan ecr olacak

ECR Head | Eleafworld

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

16.11.2013
    08.06.2014

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SinanAdalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bende senin gibi diyordum ama bu is oyle bisey ki, oyle anlamam gelan demiyosun; icine bir girince gerisi yavas yavas geliyor.

Ben eleaf pico aldim, yaninda melo 3 tankla beraber geldi, su an beni kesiyor. Tek kotu yani pili biraz cabuk bitebiliyor.

Su an sizin yerinizde olsam mod'u yani asil olan akuyu orta-ust seviye birsey alirim. Cunku eninde sonunda gelismis aletlere yoneleceksiniz, bir kere alin tam alin. Ustundeki tank dedigimiz atomizeri simdilik hazir coilli birsey alabilirsiniz, en azindan baslangicta tel sarmazsiniz.

Ha derseniz ki, ben sadece bi gormek/denemek istiyorum, gerisi Allah kerim; eleaf pico yeni baslayanlar icin guzel bir secenek
    "Korkmadık, savaştık"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)