Bu aylarda Türkiye'de çıkması gerekiyordu fakat gecikti nedenini bilmiyorum. Ecig'in yerini alamaz bence![]()
Bu aylarda Türkiye'de çıkması gerekiyordu fakat gecikti nedenini bilmiyorum. Ecig'in yerini alamaz bence![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Alien visions boba's bounty likit deneyen oldu mu hiç?
Sınavlar vs. derken uzun bir sure ecig piyasasindan uzak kaldim. Eleaf Pico kullaniyodum, bi arkadas su an ona cokmus durumda.
Bu sefer beni uzun seneler goturecek f/p orantisinda mod onerisi + olarak atomizer onerisi alabilirim. Yurt disinda oldugum icin tedarik problem degil.![]()
"Korkmadık, savaştık"
Aşağıdaki linkte buldum, sahte olma ihtimali düşük ancak belki eski mahsül olabilir![]()
Boba's Bounty
No stock diyormuş, gözümden kaçmış pardon![]()
Konu FaBeRgE tarafından (18-06-2017 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.
Evet dediğin gibi stok yokmuş zaten en son yorum iki yıl önce yapılmış. Alien Vision Boba's benzerini yaptı adı no39 ama aynısı değil. Boba's üretimi aroma tedarikçisi şirketini kapattığı için bitti.
Ya dediğin çok doğru da bana gelmez pek sanırım.
Elektronik dipsiz kuyu. Bir arkadaşım deli paralar harcadi istediği kıvamı bulabilmek için.
Benimde huyum benzer. Bir şey daha iyi olabilcekse sonuna kadar zorlarım. Yok modu, yok atomizeri, coil seçimi yok ben sarayım onun fitili, likiti kendim yapayım derken işin içinde boğulurum. İş amacından sapar.
O yüzden elektronik sigara olayından korkuyorum açıkcası.
Ama o anlattığum ürünün ayarı yok bir şeyi yok sigaranı seç tak ve iç o bakımdan mantıklı geldi.
hammadesını alıp kendınız yapabılıyormusunuz sanırım bunlar nereden alınır
İnternette çeşitli sitelerde satışı var ben daha dükkanda satan bulamadım, kime sorsam yok diyo.. nbase olarak keyf kullanıyorum aroma olarak twisted kullanıyorum ben memnunum.. bazıları vg, pg, nikotin olarak ayrı ayrı kendisi alıyor ama ben o kadar derine inmek istemedim.. eğer çevrenizdede kullanan varsa onlarada dışardan yerine sizden likit almaya ikna ederseniz kendi likit ücretinizi tamamen kaldırırsınız ortadan.. Benim 4-5 tanıdıgım benden alıyor onların verdiği beni para +ya bile geçiriyor
İftardan sonra deneyecem mekaniği çok hızlı geldi sanki anlamadım ben
![]()
evyap candır. bazı denemeler kendini amorti eder ama bazılarıda gereksiz masraf olur. kendi likidini yapmak isteyen once nbase ve twısted denesin.
Çalışmalar devam ediyor.
![]()
@ruudvan protatip bakalım güzel birşey çıkartıcaz gibi inşallah
Bu arada evyap gambhyt ve calipter var takaslamak isteyen olursa değişik tatlar varsa denemek isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)