@Sti_Ozan ucuruma surukluyosun bızı![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
hersey amerikadan gelecek arkadas haberıyle basladı .
ılk baslarda hersey toz pembeydı.
en fazla acaba coıl yandımı nasıl bı tad gelıcek dıye merak edıyoduk.
sımdı nereye para harcasak dıye bakıyoruz.
250ml likit stoguma az once 200ml daha demleyerek ekleme yaptım.muhtemelen bu hafta aromalara saldırıcam.
ozan expro nasıl onu de.
Goon V1.5'in çok fazla incelemesi yok şu anda, bir iki aya ne olduğu daha net anlaşılır![]()
Ahahaha abi valla bu is cebimizden bi v6 beslemek kadar para cikartiyo
Bende aliden pico falan siparis vererek basladim,sonra dayanamadim burdan aldim. Sonrasini bendr hatirlamiyorum sarhostumabi expro mtl icin bence gayet iyi. Icim skiligi biraz az yani icerken balik olmuyosun hafiften hafiften geliyo buhar. Bu hafta sinavlarim bitiyo kismetse haftaya carsamba halisahadayim bi denersin
Daha yeni cikti abi henuz piyasada cok yeni,alan kullanan memnun bide incelemelere bakmak lazim az para degil
Goon 22mm isinizi gorebilir,dilerseniz suan elimde orjinal jelatinli kutusunda xpure rda var yurtdisinda 21$ yani 70tl gibi bi rakam 90tl ye verebilirim size dusunurseniz.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Normal sigara içerken hıçkırık tuttuğunda o nefreti hepimiz yaşadık, biliyoruz.
Elekrtonik sigarada hıçkırık tutsa da buharlamaya devam, şimdi keşfettim![]()
![]()
yerli likitler arasinda yeni favorim;
Valhallalikit.com / Loki Ragnarok E-Likit
Experience is what you get when you don't get what you want.
Bugün bir arkadaşta Philip Moris'in ürettiği elektronik sigarayı yakından inceleme fırsatı buldum.
Ürün çok ilginç. Bildiğimiz likit elektronikler aksine bu tütün kullanıyor. Ürün süper şık.
Her içim için yarım dal sigara uzunluğunda özel sigarası gövdeye takılıyor.
Sigara aksine izmariti yakmıyor sadece ısıtıyor. Sigara 700 derecede yanarken bu 350 derecede yanıyor.
Dolayısıyla sigaraya göre zararı çok çok az oluyormuş.
Arkadaş likit elektronikten geçti buna başladı. Doktor olması ayrıca düşündürdü beni baya meraklı araştırmacı çünkü kendisidediğine göre zararı 0 a yakın.
En ilginç kısmı ise FDA dan kanserojen olmadığının onayını almaya çalışıyorlarmış. Ben de biraz baktım Fda ile ilgili çalışmalar var detaylı inceleyeceğim müsait zamanımda. Denekler üzerine deneyler falan yapılmış zararı az diye vb. Ama kanser kısmına rastlamadım şimdilik.
Bir yandan da ürünü çıkaran firma kuvvetli olduğu için sonuçları manupule etmiş Midir diye düşündürmüyor değil.
Bu ürünle ilgili yasa tasarısı sanırım Meclis'ten geçmiş yakındır Türkiyede yayılır yakında bu furya.
Merak edenler için ürün ismi iqos.
Philip moris iqos ya da malbaro iqos diye aratınca çıkıyor
Konuyu komple okumadım daha önceden verildiyse şimdiden sorry.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)