Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
bu forumdaki tedarıkcılerden alın
Keşke herkes elektronik kullansa, izmarit pisliği olmaz en azından. Denize giriyoruz izmaritle yüzüyoruz, sahilde kumdan kale yapmaya başlayınca elimiz izmarit doluyor. Yolda, kaldırımda, ağaçların çiçeklerin altlarında her yer izmarit.
Ayrıca elektroniğin kokusu da nispeten daha iyi.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
şimdiye kadar hep sony vtc 6 pil kullandım ancak dl kullanım için vtc5a nın daha uygun olduğu söyleniyor. Anlık amper değerleri vs muhabbetleri, çok da anlamadığım bir konu. Çift pilli dl kullanım ortalama 40-50 watt için hangi pil uygundur bilen var mı vtc6 devam mı vtc5a alınmalı mı ?
Ben de Smok Nord siparişi verdim, 2-3 güne elimde olur umarım.
Likit öneriniz varsa alırım
Allah herkese en kısa sürede bu illetten kurtulmayı nasip etsin...
revenger x düşünüyorum pico dan sıkıldım artık varmı önerisi olan içim ayarı falan yapabileceğim revenger gibi bir alet yoksa revenger iyi midir?
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Smok stik v8 almistim 2 sene once. Yine aklima geldi icindeki likit akmis boyasi atmis falan biseyler olmus
Yeni bir makina alayim diyorum ne onerirsiniz cok anlamam oyle ayar vermekten![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
beyler whatsapp a yazmıyorum pek kimse kalmadı orada , 1 yıldır kullanmadım e. sigara , smok G-priv falan var da eşşek ölüsü gibi hiç taşıyasım vs yok bende Pod mod'a geçeyim diyorum yeniden başlayayım. Coilini rahat bulabileceğimiz güçlü güzel buharı olan bir pod mod öneriniz var mı ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Revenger x, 4 adet pil, sarj aleti ve yedek coilleri satmayı düşünüyorum. Çok az kullanıldı ve hiç bir sorunu yok ne kadar eder acaba ?
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
güzelmiş, burada 250 tl civarı satıyorlar , amerikada 20 dolar... 1-2 aya gidicem oradan alırım daha iyisi var mı acaba oradan almak gibi bir şansım var, almışken en iyisini alayım diyorum ama korkum buraya geldikten sonra coil ı falan bulamamak o yüzden burada populer olan bir podu almak daha mantıklı gibi geliyor. Smok un pod modu biraz kalın ama çok güzel fakat coil ı burada varmıdır mesela ?
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)