sigarayı bırakmak için ''SMOK X-Priv 225W'' almayı düşünüyorum ,etrafımda 2 kişi yaklaşık 8 aydır bu makinayı kullanıyor ikisi de sigarayı bıraktı. gerekli araştırmaları yaptım ama önerebileceğiniz başka bir marka model var mı ?
Simply the best.
01.05.1994Ayrton Senna
kardeşim mevzu markayla alakalı değil. istekle alakalı.
makine guzel sorun yok. ortalama 80w a cıkan bır makıne senın ısını cok cok gorecektır.
15+ (artık kac sene bende bılmıyorum) sene sıgara ıcmenın ustune elektronige başladım.
ılkten hazır lıkıt kullandım . hazır coilli atomizer . daha sonrasında hobıye donusturdum işi. lıkıtımıde kendim yaptım . coilimide kendim sardım.
ve bu olaydan 6 ay sonra sıgarayı bıraktım.
darısı içenlerin başına.
ben sıgarayı bırakırken etrafımdakiler bu cok daha zararlı dedi.
sen napıyosun dedi.
gemı bacası gıbısın dedi ama suan ben sıgara ıcmıyorum onlar devam.
kısın hasta bıle olmadım.hepsi dokulduler.
ısın özü makine cok onemlı deil. kısın 2 pilli cıhaz montta tasınıyorda yazın kucuk cıhazlar daha mantıklı oluyor.
alabılıysan dna chıpsetlı bı makıne al.
ve eger nıyetın ciddi ise gercekten sigarayı bırakmayı dene.
abi damlatma problemini arkadaşlarımdan biri yaşıyor öyle bir sıkıntı hepsinde var sanırsam.. önerdiğin ürünü de inceledim ama eğer xpriv alırsam (uygun olması için ikinci el alma ihtimalim var arkadaştan) bu damlatma sorunu biraz kafama takılıyor, tahminimce makinayı 1 sene kullanırım bu sorun kullanımı çok etkiler mi ?
Simply the best.
01.05.1994Ayrton Senna
abi dediğin şu kendin sarma muhabbetine falan arkadaşlarım da girecek bu yaz ama ben ilk 1 sene falan kullanıp biraz işi kavrayıp sonra bakacağım o duruma.3 senedir içiyorum son 1,5 aydır günde 2 pakete çıkınca, sigarayı 2 haftadır bırakmaya çalışıyorum, 2 haftadır da paket almıyorum. ama dayanamadığım için pro alıyorum günde bir tane ( orta boy rocks marka büfelerde satılan 6TL) ona da günde bir tane içerim, zaten sigarayı komple bırakacağım proyuda istediğimde içerim yavaş yavaş proyuda bırakırım diye düşünürek böyle bir şey yaptım, bu seferde günde 2 proya çıktı çünkü yetmiyor. kısaca abi sanırım son çözüm bu, arkadaşlardan denedim e sigarayı da beğendim, zaten likitlerin içindede nikotin oluyormuş. sigarayı bırakmayı can-ı gönülden istiyorum daha erken iken umarım bu makina ile aşarım. birde dna chipset li makina nedir ?
Simply the best.
01.05.1994Ayrton Senna
damlatma sürekli yapmıyor ama bir damlatma problemi var smok'larda bana rahatsız edici geldi zamanla birikip akabiliyor bazen sıfır coili takınca da yapabiliyor zamanlada yukarıda bir arkadaşın yazısı vardı oku .benim coil sarayım likit yapayım filan pek onlara zaman ayıracak vakit yok.al tak çalıştırcıyım beno sebeple değerlendirince vaporesso açık ara önde benim için..
kesene uygun olanı al dene o zmn.
Renova Zero aldım, bugün elime geçti benim de.
yanında gelen likit bubble gum aromalı gibi birşey hafif baya. direk parliament' ten sonra buna geçince haliyle fazla çekmeye başladım
Önerebileceğiniz hazır likit var mıdır? sigara isteğini yok edecek şekildeben de inşallah zamanla sigarayı bırakacağım bu teknikle..
Beyler kullandığınız elektroniklerin hepsi zararlı. Uzun vadede türlü türlü hastalıklar çıkaracaktır. Bunları yaşadık ve gördük. iqos denilen cihaz çokta masum bir cihaz değil. Reflüsü olan kişilerde direk kusma yaptırıyor , kalpte ritim bozukluğu. Tansiyon hastalığı. Bunların hepsi etrafımda kullanan çalıştığım şirkette kullanan kişilerde çıkan problemler. Normal sigaradan belki daha zararlı. O yüzden kökten bırakmak en mantıklısı.
Beyler kullandiginiz elektroniklerin hepsi zararli. Uzun vadede turlu turlu hastaliklar cikaracaktir. Bunlari yasadik ve gorduk. iqos denilen cihaz cokta masum bir cihaz degil. Reflusu olan kisilerde direk kusma yaptiriyor , kalpte ritim bozuklugu. Tansiyon hastaligi. Bunlarin hepsi etrafimda kullanan calistigim sirkette kullanan kisilerde cikan problemler. Normal sigaradan belki daha zararli. O yuzden kokten birakmak en mantiklisi.
valla acik konusmak gerekirse bende kullandım hepsini. ozellikle son donemde iqos. en son baktım olucak gibi degil carpinti filan yapmaya basladı. etrafimdaki kisilerde degisik belirtiler gormeye baslayınca biraktim direk. Bence yoksunluk duygusunu arastirip ustune gitmeye calisin. sigarayi birakamamak tamamen elde ki yoksunluk duygusu ile alakali. trafikte beklerken sigara yakayim. birini beklerken bir sigara. yemekten sonra bir sigara. ben 1 haziranda biraktim. icmiyorum aramiyorum da. kendinle savasmayi istersen birakabilirsin. canin istediginde icmiyicem ulan diiyebilmek onemli.
Juul hakkında bildikleriniz ve dusunceleriniz nedir?
2-3 sene önce ilk ciktiginda iqos aldim ve 3-4 ay kullanabildim hem kokusu ( ilk yakis ve bittigindeki ), hem sigara bulamama sikintisindan hemde cihazi ayri sigarayi ayri sarj aletini ayri tasimaktan bezdigim icin biraktim birdahada elime almadim.
Yaklasik 12 senedir sigara iciyorum ve artik yasam kalitemi cok etkiledigini dusunuyorum ve kurtulmak istiyorum.
Elektronik sigara hic denemedim onunda likiti falan ayri bir dert diye.
Arkadas cevrem suanda juul ve iqos kullaniyor tamamen, juul bir iki ictim fena degil ama detayli bilgisi zararlari kullanim sekli olarak detayli bilgi verebilen olursa cok sevinirim?
Iqos arıyorum bende elinde olan varsa 2.4 3.0 alabilirim
Likit ve coil nerelerden alıyorsunuz (just s) uzun bi aradan sonra tekrar elektroniğe geri döndüm geçen buharistandan kahve aromalı safir aldım ama pek hoşuma gitmedi.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)