Benim sipariş bilgilerinde Restocking diyor. ETA 5/30/16 diyor.Ukimde gözüken ürünlerde direk geri gönderiliyor diye okudum biryerde.Gelince takılırmı acaba diye de bir korku oluştu içimde.
FastTech ships products and orders based on their factory's manufacturing and quality test schedules.
As soon as an order is placed, a scheduled ship date appears in your order. This shipping date matches FastTech's advertised stock status displayed on product pages at the time the order is placed. FastTech strives to ship all orders on or before this date.
Statistically, over 90% of all orders are shipped prior to the scheduled ship date.
Occasionally items may be unavailable to ship on the scheduled ship date. This is typically due to factories not meeting their production commitments. When this occurs, FastTech shows a restocking badge besides the affected product.
Restocking products typically take an extra 1 to 5 days to ship. The exact duration however, depends on the factory and the product itself. Please contact support and we'll be able to provide you with information specific to your order.
When all other items in your orders are ready, FastTech automatically moves restocking items into a separate shipment for you (i.e. split shipment), so that you can quickly receive your order. The automatic split shipment process takes place every night Hong Kong Time, on business days.
If you're still concerned, the following options are available for you to take:
Cancel the restocking item from within your FastTech account and get a refund.
Contact support and a staff will investigate, explain the situation, and offer you an ETA whenever possible.
Böyle bir açıklama mevcut,sizce bekleyim mi ?
Bende aksesuar çanta ağızlık vs siparişime anahtarlık eklemiştim. Hepsi stock'du anahtarlık 25 Mayıs gelecek diyordu. Bu sabah baktım Restocking'e düşmüş. 29 mayıs'a tekrar sotğa giriş tarihi verilmiş bu sebeple bekleyeceğim.
Sende böyle bir tarih ibaresi varmı restocking yanında ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koray abi merhaba günaydın,
ETA 30/5/2016 yaziyor şuan.İlk siparisi verdigimde ayin 23 unde 25 i tahmini yaziyordu.
Bide suan gumrukte fasttech mimlenmis diyorlar.gorur gormez aciyorlarmis paketi.ben ego one ve 5 li clr coil siparis ettim.
Gelen paketin üzerine Fasttech yazmıyor ki böyle bir durum olsun. Bende okudum bahsettiğin şeyi ama infial yaratılıyor diye düşünüyorum, yerli sitelere vs yönlendirmek için. Yerli sitelerde 5 tanesi 15 lira olan coili 69 liraya çakıyorlar malesef.
Dahili pil olan ürünler gelmiyor benim bildiğim kimse taşımıyor bunları patlama riski sebebiyle.
Aynı şeyler yazıyormuş, bekle derin en kötü 30 Mayıs'da iptal edersin 24 saatte iade ödemesi yapıyorlar zaten
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koray Abi, ben instagram hesabından 20ml'leri 50TL'ye alıyorum 2şer 3er alıp kapıda ödemeli göndertiyorum.
Abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,
Dediğin gibi beklicem bakıcam duruma göre.İade işlemlerinde de umuyorum ki öyle birşey olmaz senden yardım isteyebilirim
Şimdi benim aldığım cihazda(Ego One) bataryası kendisiyle beraber ya bunun gelmesinde bir sorun oluyor mu? Gerçi Muştu abininki gelmiş sanırım ülkeye.
hay amk 3 gündür bir değişiklik yok
2016-05-23 16:27
İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Zimmet Alındı
2016-05-20 09:39
İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Geldi
2016-05-20 09:29
İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Alıcı Merkez Torbayı Açtı
2016-05-20 07:17
İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
2016-05-19 10:31
İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
Singapur sectim ben.bakalim insallah gelirbeklemek insanin psikolojisini bozuyor
![]()
Valla sanırım Muştu abinin malzemeye el koymuşlar.Sağda solda okudum öyle yazıyorlar inş bir sorun çıkmaz bende ikilemde kalıyorum ne yapsam bilemedim.
Fasttech mimlendi yazmış herkes alternatif bir siteden getirtsek bir yararı olur mu acaba?
Wholesale Original Joyetech eGo ONE CT 25W E-Cig 2200mAh 2.5ML Tank XL Version Starter Kit (SILVER) | Everbuying
Gürkan sen hangi kiti almıştın? Büyük ihtimal bizimde başımıza gelecek olan bu.
Birkaç yer okudum şu sıralar kesin takılır iptal edin siparişi diyorlar çok kararsız kaldım.
Bekleyip şansımı denemeye değer mi bilemiyorum.Yurtiçindeki yüksek fiyatlardan almak istemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)