İnnokin Coolfire 4, tank ve 5 tane yedek coil siparişi verdim. Hepsini geri gönderiyorlar.
abi ben siparişi iptal ettim(cihaz).İade işlemi yaptım kredi kartı olarak inş sorun çıkmaz.
Coilleri iptal etmedim gelirse gelsin bakalım gelmezse de yapacak birşey yok.
Cihazı sourcemore sitesinden tekrar sipariş ettim hızlı gönderim yaptıklarını okudum.
Fasttechten fiyat olarak daha ucuz.
Bir bak derim. Ego One v2 mega sipariş ettim.
Esigaraus forumunda bu sitenin yetkilisi var sanırım sorulanları cevaplıyor.
Benimki de patladı amk.
O kadar beklediğime yanarım.
2016-05-26 14:03 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Sevk Edildi
2016-05-26 11:21 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, İADE-İthali Yasak
2016-05-26 11:21 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Gümrükten Çıktı
2016-05-26 11:19 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinde Bekliyor
2016-05-20 09:35 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Geldi
2016-05-20 09:29 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Alıcı Merkez Torbayı Açtı
2016-05-20 07:17 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
2016-05-19 07:38 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
2016-05-19 07:38 Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
2016-05-17 09:07 Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
2016-05-12 23:15 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
2016-05-10 11:31 Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
Siparişler sadece mod yada sadece tank olarak gelse sanırım daha rahat geçer?
Siparişleri İade edilen arkadaşlara geçmiş olsun![]()
Popülerliği artınca sektörün hemen müdahale geldi diye düşünüyorum. Çok uzak değil 1 ay öncesine kadar her şey patır kütür geliyordu ama sanırım Gümrükde personele hızlı bir eğitim verildi ve bu parçaların, tankların, likitlerin, coillerin ne olduğu anlatıldı.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK veya edevlet'de sorgulama bölümü var kardeşim oradan bakabilirsin.
Son parti 20 coil, bol bol tel ve pamuk söylemiştim patlamazsa bugün dağıtıma çıkıyor.
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Arkadaşlar,
Kargolar gümrükte takılınca bir araştırmaya girdim. JOYETECH marka cihaz alacak arkadaşlara özellikle paylaşmak istedim.
Bir çok siteye baktığımda en uygun fiyat bu sitede buldum. Sıkıntı olmasın diye telefon açtım. Yetkilisi Ahmet bey çıktı inanılmaz efendi kibar bir insan çok ilgilendi. Ödemeyi paypal ile yapıyoruz yine yurtdışından geliyor ürün ama çinden değil teslim süresi 4-6 gün. Türkiyede ego one mini 240-260 TL lere satılırken burada 180 liralarda.
Ahmet bey bana ego one mini alacağıma kesinlikle ego one 1100 mah almamı önerdi ve fiyatı 41 Euro 130 lira
sizde bir inceleyin hatta arayın derim.
Mini 2 cm kısa bide çapı biraz daha dar. Onunda dışında bi numarası yok morukşimdiki aklım ve bilgilerim olsa 2200 mah normal versiyonu alırdım.
Minide likit tankı 1.8 olduğundan çabuk bitiyor sök tak doldur derdi oluyor. Şarj konusunda boyutuna göre iyi 2 gün gidiyor bana artık insan gibi dumanladığım için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)