şimdi kafamda deli sorular.
Aynı likit ve ikiside 0.5 ohm, ego one ve kangertech subox cihazlar arasında kangertech bildiğimiz boğazımı yakıyor. herşeyin yenisini takarak ta denedim likit aynı ama böle bi saçmalık var bi fikri olan varmı ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Kankacım ego one'da watt ve sıcaklık sabit değer olduğu için yakmıyordur. Kangertech'de likite uygun watt ve sıcaklık değerlerini yakalaman lazım.
Kanger'de kullandığın coil üzerindeki ti, ni, ss yazılarına dikkat etmen gerekiyor. Sıcaklık değeri yanında aynı ibareyi seçmelisin.
bundaki Ni gibi mesela
Yakıyorsa Watt'ı 18-20 arasına düşür. Sıcaklık değeri 200 üstüne çıkarmadan tekrar dene.
Ben bu ayarı çözene kadar nefret etmiştim Kanger'dandiyordum Ego One gibisi yok. Ayarı çözdükten sonra Ego'nun 1.4 Civic Kanger'in Nsx olduğunu anladım
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Amca Günaydın
Likit tavsiye etmek çok riskli bence. Herkesin ağız tadı bir olmadığı için benim beğendiğimi B kişisi beğenmeyebiliyor.
Öncelikle ne tarz aroma seviyorsun onu keşfetmek lazım. Meyveli, tütünlü, yada benim gibi tatlı, krema, süt, vanilya kurabiye vs vs gibi tatlarmı bu bulmak gerekiyor.
Mesela ben denediğim hiçbir meyve aromasından haz etmedim.
Buna istinaden yerli likitlerden Cek Denyıls ve Zıkkım likitim markası. heisenberg markasında cookies star
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
FT'den alışveriş yaptığımızda dhl global mail ile getirtiğimizde takılma olasılığı nedir ? (pakette atomizer tank birde nitecore um10 şarj aleti olucak) 26 dolarcık? birde abimde benden görüp gaza gelip eleaf pico almış sanırsam yine o siteden vtc4 batarya getirtemiyorz hiç bir şekilde değil mi ?? biraz çok sordum kusura bakmayın acemiyiz *****![]()
Benim şimdiye kadar 3 siparişim geldi DHL ile hiç takılmadı. Sipariş sonrası maksimum 10 gün içinde elime ulaştı. Pil olmadığı sürece geçer gümrükden.
En son siparişim 15 tane coil'e paket üzerine Mobile Phone yazmış gönderen kekoona rağmen geçti. Açıp bakmışlar pakete bantlayıp yollamışlar.
Vtc 4 batarya taşınamıyor. Gereksiz pahalı onun yerine LG HE2 pil tavsiye ederim. Ben son derece memnunum
bi likit sorusu daha: meyvalı fresh nargile kafasında likit ne alalım?
ilksigaran'dan One Hit Wonder my man aldım bakalım bugün gelsin fikrimi paylaşırım. Deneme amaçlı aldım 20 ml. Beğenirsem 180'lik çözecem
Çilek, çikolata ve vanilyalı dondurma aroması olduğu söyleniyor. Ellerinde 3mg olmadığı için mecbur 0mg sipariş ettim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)