Fasttech ten 15 gün önce verdiğim 2x50 ml hangda likit bugün ulaştı elime. İftardan sonra bi deneme yapıcam. Kötü gün dostu tam . Kokusu güzel gibi duruyor. 4$ a 50 ml likit![]()
Fasttech ten 15 gün önce verdiğim 2x50 ml hangda likit bugün ulaştı elime. İftardan sonra bi deneme yapıcam. Kötü gün dostu tam . Kokusu güzel gibi duruyor. 4$ a 50 ml likit![]()
11/06/2016 14:27:21 Teslim Edildi
YENİMAHALLE
PDM/YENİMAHALLE
PDM
YENİMAHALLE ANKARA
Ptt gönderi takipden teslim edildi yazıyor ama bana kargo gelmediolaya bak
koray abi, bunlardan al fakher çift elma anason tadını alabilir miyiz nargiledeki gibi ?
birde nerden alalım bunu bizgümrük vs uğraşmak istemiyorum.
İsteyen varsa elimde elimde bir çok atomizer, mod ve pil var .
Fasttechten verdigim topbox siparisi geri dondu. Ticket actim ama , returns bolumunde begenilmeyen mallarin geri gonderimi falan yaziyor. Acaba baska bir yerden mi ticket acmam lazimdi. Birde mailde atiyim mi ?
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Birde ticket acarken SKU diye birsey istiyordu. kargo takip nosu yazdim oraya yanlis yaptim galiba![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
sku ürün kodu oluyor. Aldığın linkte yazar.
Coillerim geldi, çocuk gibi sevindim
Elektronik sigaranın kendisini sipariş etmeyince galiba bir problem olmuyor![]()
fasttech siparişim 08/06/2016 tarihinden beri Yurtdışı geliş kaydı yapıldı' olarak bekliyor.
Valla bazen nargile kafede içenler oluyo, kimisi nargileyi veya sigarayı bırakıp başlamış.
Fena dumanlıyolar valla, nargile içerken kıskanıyorum.![]()
Ufuk bey sağolsunlar, Kangertech Subox Mini ile başladım. Naneli bir likitim var, pek sevemedim biraz yakıyor. Türkiye içerisinde nereden alıyoruz likitleri en güvenli en şahane?![]()
Bende bu elektronik sigara işine yavaş yavaş merak saldım bir cihaz ve bir likit gozume kestirdim acaba işime yarar mı? Veya başlangıç için önerisi olan mevcut mudur acaba.
cihaz
https://tr.aliexpress.com/item/Origi...4-b71230a47f46
likit de bu . Pek aroma sevmediğim için bunu seçtim sigaraya yakın olduğu söyleniyor.
Buharistan Online Sat
Teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)