Aroma işi kişiye göre aşırı değişiyor. Naneli ve meyveli bir defa denedim asla içmeyeceğim likitler mesela bunlar benim![]()
Vapesis, Likitim sitelerinden yerli üretim alınabilir. Yurtdışından likit getirtmek cidden hayalesigara.us forumunda Amerikan premium likit getirip satanlar var aldım One Hit Wonder My Man serisini ama aroma ve duman performansı bizi yerli üretim likitlerde daha iyi
![]()
Buharistanda Heisenberg markası var. Buda yerli üretim, tatlı aroma sevenlere Cookies Star ve banana cream iyi gelir. Cookies star'ı ben buharistandan değil direkt üreticiden alıyorum 100 ml 90 liraya
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
MOD almadan önce mutlaka ileride ihtiyaç duyacağınız yedek parçaları temin etmekte zorlanmayacağınız markaları seçmekte fayda var. En kötü ihtimalle yeniden sarılabilir coil takılabilen modelleri alıp. İleride coil sarıp yedek parça ihtiyacından kurtulmuş olursunuz.
Saphire marka likit denedim ama hiç beğenmedim kıvamsız su gibi bir şey.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ya dayilar ben liquanin karpuzlusunu aldim ama beceremedim bi anlatsaniza be![]()
Son siparişde önce Upim'den sonra gümrükden çıktı şükür![]()
Haz 17, 2016 5:25 ** EEST TR3401, TR DEPARTED FROM TRANSIT FACILITY
Haz 15, 2016 7:45 PM EEST TR3401, TR ARRIVED AT CUSTOMS
Haz 15, 2016 4:45 PM EEST IST.UPIM, TR DEPARTED FROM LOCAL DISTRIBUTION CENTER
Haz 14, 2016 9:58 ** EEST IST.UPIM, TR DEPARTED FROM LOCAL DISTRIBUTION CENTER
Haz 14, 2016 6:58 ** GMT TRISTE, TR ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY
Haz 13, 2016 8:13 ** CEST FRANKFURT/M, DE PROCESSED AT TRANSIT FACILITY
Haz 13, 2016 6:13 ** GMT DEFRAA, DE ARRIVED AT TERMINAL LOCATION
Haz 12, 2016 1:01 PM CEST Frankfurt, DE PROCESSED AT TRANSIT FACILITY
Haz 11, 2016 4:04 PM HKT Hong Kong, HK PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN
Haz 11, 2016 10:51 ** LT DPHKGA DEPARTED FROM TRANSIT FACILITY
Haz 10, 2016 7:40 PM EEST Deutsche Post Hong Kong VV, TR PROCESSED AT TRANSIT FACILITY
Haz 10, 2016 4:20 PM HKT Hong Kong, HK PROCESSED
Haz 10, 2016 1:54 PM HKT Hong Kong, HK ARRIVAL DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
Haz 9, 2016 7:57 ** HKT CHINA EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
Haz 9, 2016 7:46 ** HKT CHINA ELECTRONIC NOTIFICATION RECEIVED: YOUR ORDER HAS BEEN PROCESSED AND TRACKING WILL BE UPDATED SOON
Dün siftahı yaptım Ego one mega V2 ile,
Canımı sıkan bir durum var çok ısınıyor cihaz(kapalıyken bile).Coili söküyorum normale dönüyor.İçinden çıkan 0.5 ohmluk olanı taktım sıkıntı nedir anlamadım korkutuyor insanı.
Onun haricinde çok keyifli birşeymiş gerçekten.Likit olarak sappire premium selected tobacco 6 mg ile başladım.Fena değil hoşuma gitti arkadaşlarda beğendi.
Sigarayı aratırmı? aratabilir ancak sigara içme isteğini köreltiyor.İçtikten sonra sigara yaktım(mb light) zorlandım içerken.İnşallah bırakıcam komple.
Etraftaki insanların bakışları acaip oluyor bütün gözler üzerinizde oluyor
Ben çok keyif aldım ilk günden akşam tekrar devam edeceğiz bakalım,bunla biraz alıştırma yapıp ilk etapta bu mod a velocity rda alıcam.daha sonrada ısı ayarlı bir mod alacağım.Aslında bakarsanız direk o tarz bir cihaz almadığım için pişmanım.
Kendim likit yapma işlemlerini de başlatacağım gerekli malzemeleri temin edeceğim.İlk önce nikotin oranımı vg pg oranımı bulmam lazım sanırım.O zamana kadar hazır likitlere devam![]()
Üst üste fazla sayıda ciğer çekimi yaparsan cihaz ısınır. Egt'yi fazla yükseltmemek gerekiyor yoksa coil hızlı yanıyorBir süre bu cihazla devam edip eğer ecig konusunda kendini kararlı hissedersen MOD bir cihaza geçiş yapıp Rda'yı ona uygun almanı tavsiye ederim.
Bu tarz kendinden pilli cihazlara yatırım yapmaya gerek yok. Acemiliği bunlarda atıp kenara kaldırmak gerekiyor. Neden derseniz MOD cihaz'da yaşayacağınız sıkıntılarda kurtarıcınız bu başlangıç cihazınız olacaktır.
Şuan Ego One Mini içiyorum meselasebebi ise One Hit Wonder likiti bir türlü içemedim Kangertech cihazda. Defalarca sarım yaptım pamuk değiştirdim farklı coiller denedim olmadı olmadı likitin yarısından çoğu çöp oldu. Dün Ego One'a 0.5 lik coil taktım sıfır, doldurdum tankı ateşledim ve mis gibi içtim likiti
Geçmiş sayfalarda likite *** atmıştım ama asıl ben içmeyi becerememişim
![]()
Abi benim sorun şöyle ki;
Cihaz çalışmazken bile coil in yuvasıyla kendisini taktım diyelim acaip ısınıyor.
Sorun ne olabilir?Bide bataryayla ayırırken,yanlışlıkla lilit haznesini çevirince likit coilin altına iniyor,coilin etrafı köpürüyor cihaz korumaya geçiyor.
beyler isteyen varsa elimde 1 saat kullandığım ijust 2 mini var sıfırdan hiç bir farkı yok yani150TL ye vereceğim 220TL ye aldım. yanınıda 5 tanede atomizer vereceğim onuda 50 tl ye almıştım.
Diye diye nazarı değdirdim kendime![]()
Neyse ki takılan eden bir şey olmadı sadece cumartesi dağıtıma çıkınca görevli yetiştirememiş![]()
Exception
Cmt, Haziran 18, 2016 at 11:50
TR3407300, TR
From:
Futian, Shenzhen, 190 518057
CHINA
To:
ISTANBUL 34381
TURKEY
Activity
Haz 18, 2016
11:50
** EEST
TR3407300, TR ATTEMPTED DELIVERY
FT den getirttiğim karpuz ve çikolata kreması likit benim damak tadıma uymadı. 2x50ml olarak duruyor. Eğer denemek isteyen varsa verebilirim. Bir hayra yarasın bari.
Demleme konusunda daha detaylı bilgi için link
Likitlerde Demleme (Steeping) Part: II | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
Cihaz geldi ama ft den gelecek coiller geri gonderiliyor.singapur postu gorunce acmadan geri gonderiyorlar diyorlar. Seçmeyin seçtirtmeyin
Coilsiz ne boka yarar bilemiyorum .ayni siteden baska posta yoluyla mi deneyim yoksa baska siteden mi bilemedim. Paypal kapandi coguyla kredi karti vasitaaiyla alinmiyor.ego one clr coil alabilecegim guvenli bir site var mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)