Benim kanger'in tankına sığdığı için benim extra tanklı rta almama gerek kalmadı![]()
Tel Clapton materyal. Ben Clapton hazır coil ile içim keyfini çok sevdim. Aynı anda Uğur'da kullandığı bu clapton teli tavsiye edince siparişi geçtim![]()
Cookies Star'ı bende Cek Denyıls ile karıştırıyorum harika oluyordüz içtiğimde oluyor ama.
Likit siparişi inşallah geçer gümrükden. Daha önce aldınmı buradan hiç ?
nbase hiç içmedim ama bu haltı içmemin sebebi zaten aromalar benim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Siparişin satıcıdan teslim alındığı günün üstüne 10 gün eklemek lazım. Takip no ile arattım ama henüz update gelmemiş DHL sayfasında.
Bende bayramı unuttum ve siparişi verdim ama bayramdan önce beklemiyorum gelişini malesef. Son item bugün pakete girecek. Yarın Yola çıksa bayramın 1. gününe denk geliyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Likitler geçiyormuş abi sıkıntısız sorunsuz millet getiriyor.(Polonya)
5 eur kargo tutuyor Türkiye'ye.
benimde aklıma yattı bu elektronik sigara, günde 1.5-2 paket sigara içiyorum, ne almalıyım, nereden almalıyım? daha önce yurt dışından hiç alışveriş yapmadım Türkiye'de satışı yok mu bunların? bu cahil arkadaşınıza bi yardımcı olsanız
Joyetech eGrip oLED CL
Bende almayı düşünüyorum baya zamandır ama sürekli arızalandıklarını duymuştum elektronik sigaraların. Linkteki ürünü tavsiye eder misiniz problem çıkartmadan kullanmam mümkün olur mu? bikaç aydır paket almayı bırakıp tütün alıp sarıyorum ve tütün dışında normal sigara içememeye başladım rahatsız ediyor artık. Bu sayede belki bi kademe daha ilerleyebilirim.
abi memnun musun? Joyetech eGo ONE (2200mAh) bunu almamı önerir misin?
linkli: Joyetech eGo ONE (2200mAh) Elektronik Sigara
bir arkadaşım günde 4 paket sigara içiyor,bunu aldı sigarayı hiç azaltmadı bir de sigara içmediği zamanlarda bunu içerek level atladı
bir arkadaşımda 2 paket içerken bunu aldı.üst linktekinin 850liğini.modifiye etti,ipinin üstündeki telin sarımını değiştirdi,akımını değiştirdi,pilini değiştirdi,hayvan gibi duman yapan bi makine oldusigarayı yemek üstü 1-2 adete düşürdü
![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Buharistan Online Sat
yedek coil ile 268 liraya aldım bunu, kargoya verilecekmiş bugün.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)