User Tag List

Sayfa 7/231 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
4382 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://tr.aliexpress.com/item/Free-S...e-88f1f7c3b8f9
    bu urunu alsam ıs yapar mı sızce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ürünlerde fitil kullanıldığı için koku yapıyor bir süre sonra , elektronik sigarada mutlaka pamuk kullanılanları alın. Ayrıca biraz kaliteli ürünler tercih etmek gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç gerek yok..
    FOR US BY US

[/CENTER]

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç gerek yok..
    uygun fıyata onerebılecegınız var mı pekı

MuratCan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakalı 3 hafta oldu sigarayı.. özellikle kahvenin yanında ve alkolle canım çok istiyor. minimum nikotinli hoş tatlı uygun fiyatlı küçük boyutlu birşey olsa alıcam bende ama çok uzağım bu olaylara. kafa karıştırmadan birisi çıksın aga şunu al desin ya. yoksa başlicam geri sigaraya
    MCT 106
    '11 GP evo dizel ===>
    '02 Corsa C GSI 1.8 ===>

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bunun gibi bişeyle başladım ilk ama duman gelmiyor,emzik gibi sürekli çekmek gerekiyor.Bir ay dayanabildim Kangertech Subbox sete geçtim hemen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni başlayacak arkadaşlara sizi uzun zaman idare edicek hatta başka bi cihaza gerek bıraktırmayacak bu cihazı öneririm.Hem başlangıç için hazır coillerini kullanabilirsiniz hemde ilerde kendi coilinizi kendiniz sarabilirsiniz.Yanına iki tane 18650 pil ve hoşunuza giden aromayla işi çözersiniz.Küçük cihazlara dayanamayacaksınız ve düzgün buhar üreten bir cihaza geçmek isteyeceksiniz kesinlikle.Baştan düzgün bişey alın bir daha uğraşmayın.Paranızı kaliteli likitlere harcarsınız daha sonra.

https://www.fasttech.com/products/0/...ni-starter-kit

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni başlayacak arkadaşlara sizi uzun zaman idare edicek hatta başka bi cihaza gerek bıraktırmayacak bu cihazı öneririm.Hem başlangıç için hazır coillerini kullanabilirsiniz hemde ilerde kendi coilinizi kendiniz sarabilirsiniz.Yanına iki tane 18650 pil ve hoşunuza giden aromayla işi çözersiniz.Küçük cihazlara dayanamayacaksınız ve düzgün buhar üreten bir cihaza geçmek isteyeceksiniz kesinlikle.Baştan düzgün bişey alın bir daha uğraşmayın.Paranızı kaliteli likitlere harcarsınız daha sonra.

https://www.fasttech.com/products/0/...ni-starter-kit
    Tam aradığım post.ben yeni başlayacağım.Fakat hiçbir bilgim yok tam yazacakken bu postu görmem iyi oldu.Siz bu cihazı tavsiye etmişsiniz.Sadece yurt dışındanmı temin ediyoruz türkiyede bulamazmıyız.Birde bu likit olayı tam olarak nedir?
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1 Ay önce kardeşim fasttech'ten KangerTech marka starter siparişi elimize ulaştı. Biraz takıldı arada bende otlanıyordum. Dumanı iyi sanıyorduk biraz araştırdık o sırada ben Ijust2 siparişi verdim oda o kocaman kalın olanlardan olan bir e-cig siparişi verdi. Siparişlerimizi bekliyoruz. O günde 2 paket içerdi şimdilerde 10dal falan içiyor ama dumanı çok az aldığımız cihazın gerçi el alışkanlığından da vazgeçmiyor.

Ben biraz araştırdım, anladığım kadarıyla coiller ne kadar düşük ohm ise o kadar çok duman veriyor yada yanma gücü artıyor içindeki tellerin. Eğer aldığınız e-cig'ten memnunsanız Fasttechten likit siparişi falan verirken coil siparişide verin çünkü kimi zaman 1 hafta kimi zaman 1ayda coiller bozuluyormuş. Zaten önceki sayfalarda yazmışlar. Kardeşim emzik gibi kullanıyor 30-35günde 40ml likit bitirdi, Efkar siparişi verdi oda bitmek üzere, coilden bize yanık tadı hala gelmiyor ama gelen duman yarı yarıya azaldı ilk zamanlarına nazaran.

1900Mah şarjı var, 1 günü çıkarmıyor ama gün içinde yaptığı puf çok fazla. Micro USB ile şarj olduğundan arabada veya taşınabilir şarj cihazı vs ile sürekli şarjda bekletiyor sorun yaşamıyor. Kullandığı tankın kapatisesi 3ml ve 1 günde 3mlden fazla likit tüketiyor. Kullanımını siz hesaplayın. Nette izlediğim videolarda millet 1ml ile günü çıkartıyor gibi anladım.

Fastechten ürünlerin eve varması 25-30gün aralığında.

Bu e-sigaralar otomobil modifiyesi gibi. Detayın detayı var araştırdığınızda. Isısı ve voltajı ayarlanır bir makine alabilirsiniz, üstünde büyük bir Clearomizers takabilirsiniz (likiti koyduğunuz şey,3ml, 5ml vs) onun içine farklı bir Atomizer takıp, coilini bir kaç farklı çeşit telden birisi ile kendiniz sararsınız. Coil içindeki pamuklar içinde çeşitli markalar var. Bizim yaraya bastığımız pamuklardan kullanmıyorlar.

Sökülen parçaları geri birleştirirken çok sıkmayınız. Aynı bijon mantığı, tık dediği yerde bırakın kalsın, çok sıkarsanız açılmıyor. Yine önceki sayfalarda yazan olmuş cidden tornacı arayacak duruma gelebilirsiniz. Geçen gün kardeşim ceviz kıracağı ile tankı tutmuş açmaya çalışıyordu

Yine araştırdığım kadarıyla bence dikkat edilmesi gereken noktalar söyle;
    1- Çok puf yapcaksanız tankın kapasitesi. 3ml kapasite kardeşime yetmiyor ama 5ml olsa bir günü rahat çıkartacak, tekrar doldurmakla uğraşmayacak.
    2- Hava delikleri ayarlanabilir olursa iyi olur. Ne kadar çok hava gelirse o kadar fazla duman çıkıyor, boğazada az vuruyor. Baktınız çok hava geldi kafayı çevirerek kısarsınız hava ayarını boğaza fazla vururu, duman azalır, likit tüketimi artar.
    3- 3. e-sigarasını falan alan olursa büyük ihtimalle ayarlanabilir ısı ve volt değerlerindekilere geçebilir. Coilover gibi düşünürsek, kendinize uygun setupı daha rahat buluyorsunuz öylelikle. Boğaz yandı dereceyi kıs, hafif geldi voltajı arttır gibi.
    4- Pil kapasitesi. Benim için çok önemli değil. Çoğu makine micro usb ile şarj oluyor. Andorid tel kullanıcılarının arabasında araç şarjı, cebinde taşınabilir şarjı varsa sıkıntı çekmezler ama yoksa bunlar öncelik sırasına alınabilir.
    Bunlar dışında titanyum vs. gibi 3 farklı coil tipi gördüm. Hepsinin yanması falan farklıymış ama detaylarına çok inmedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam aradığım post.ben yeni başlayacağım.Fakat hiçbir bilgim yok tam yazacakken bu postu görmem iyi oldu.Siz bu cihazı tavsiye etmişsiniz.Sadece yurt dışındanmı temin ediyoruz türkiyede bulamazmıyız.Birde bu likit olayı tam olarak nedir?
    Yurtiçinde de satanlar var ancak pahalıya geliyor.Avantajı gümrükte takılma şansı yok ve iki günde elinizde oluyor.Tercih meselesi.Likit bu aletlerde buhara çevirdiğiniz sıvı.Çok değişik aromalara sahip ve farklı nikotin oranlarında bulunuyor.Bu işin piri de ABD California menşeili likitler.Adamlar aşmış durumda.Meşe fıçıda dinlendirilmiş olanları bile mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ABD California menşeili likid markası ne var önerebileceğin.. Tr'de temin edebielceğimiz biryer varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı opamp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ABD California menşeili likid markası ne var önerebileceğin.. Tr'de temin edebielceğimiz biryer varmı ?
    Site bazında bu liktlere ulaşmak zor.Genelde çin malı olanlar bulunuyor.esigara.us forum sitesinde arada satışa çıkıyor.Benim şimdiye kadar kullandığım Cutwood Unicorn Milk,Five Pawns Castle Long ve Scoops Strawberry Crunch var.

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joyetech vtc mini aldim bende cok memnunum 3 haftadir sigara icmiyorum tavsiye ederim kesinlikle

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Site bazında bu liktlere ulaşmak zor.Genelde çin malı olanlar bulunuyor.esigara.us forum sitesinde arada satışa çıkıyor.Benim şimdiye kadar kullandığım Cutwood Unicorn Milk,Five Pawns Castle Long ve Scoops Strawberry Crunch var.
    Yazmıştın daha önce yada başkası bulamadım konuda, likitin devamını bulmak zor oluyor diye. Sabahtan beri farklı sitelerden likit araştırması yapıyorum. Buharistan stokları buhar olmuş uçmuş resmen

Nane ve yeşil limon aromalı Hulks Lime ve Heisenberg Cookies Star sipariş ettim. Arkadaşımda aldı otelde arada ondan Banana Cream otlanıyorum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Joyetech vtc mini aldim bende cok memnunum 3 haftadir sigara icmiyorum tavsiye ederim kesinlikle
    e-cig içmeye başlayan çoğu insanın sigaradan bu kadar hızlı uzaklaşıyor olması müthiş Benimde bugün 7. gün oldu. Geçen hafta bu saatlerde konuyu açmıştım, aklıma dahi gelmiyor normal sigara.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koray sen nerden aldım demiştin hacı ?

sevdaya da alacağım bir tane link falan varsa göndersene

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ulen komple kurtulsanıza bi çubuk bi düdük bırakın gitsin bitsin
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e-cig içmeye başlayan çoğu insanın sigaradan bu kadar hızlı uzaklaşıyor olması müthiş Benimde bugün 7. gün oldu. Geçen hafta bu saatlerde konuyu açmıştım, aklıma dahi gelmiyor normal sigara.
    abi şöyle 1 ay geçsin hele bi tekrar yorumlarınızı alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koray sen nerden aldım demiştin hacı ?

sevdaya da alacağım bir tane link falan varsa göndersene
    Address:
    Perpa Ticaret Merkezi A blok Kat 13 Numero 2129

Contact email:
    istegonderelim@gmail.com

Phone:
    +90 507 099 10 52

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)