User Tag List

Sayfa 14/231 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
4382 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ice Boom Boom'lar kargoya verilmiş görünüyor. Ürünler elime ulaşırsa haber veririm buradan
    Roket hızında kargoladılar şimdi teslim aldım ürünleri atomizeri temizleyip Ice Boom Boom testine başlıyorum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 mg. yeterli başlangıç için.Deneyin kesmezse arttırırsınız.Ben 3 mg lık likit kullanıyorum artık gayet yeterli geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 mg. yeterli başlangıç için.Deneyin kesmezse arttırırsınız.Ben 3 mg lık likit kullanıyorum artık gayet yeterli geliyor.
    Bana göre amaç nikotin değerini ilerledikçe düşürmek olmalı zaten

Ice Boom Boom'u çok beğendim. Patlayan Şekerli Nane aroması direk hissediliyor, ağız içinde bıraktığı ferahlık ve baymayan şeker oranı çok güzel. Tavsiye için teşekkür ederim. Coil değiştirmeden kullandım, bir tank bittikten sonra tadı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ice Boom Boom'u sadece şişeye geri döküp pek temizlemeden Magic Morning doldurdum berbat oldu Naneli Şeker ile Cappuccino karışımı kötü oluyormuş tecrübe ettik. Atomizeri yıkamaya verdim iç dış yapsınlar kendine gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ice boom boom 6 mg veya nikotinsiz gelsede alsak o zaman

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 2 3 tanıdığım insan 6 ay-1 sene arası esigara içtikten sonra, normal sigaraya geri döndüler.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı opamp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ice boom boom 6 mg veya nikotinsiz gelsede alsak o zaman
    2. ürünü arkadaşıma aldım bugün, yarın dener bendeki açılmış olan likitten. Beğenmezse yollarım 2. şişeyi sıkıntı yok

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu sayesinde 4 gündür youtube, forum, blog ve tabii ki bu konu ne varsa araştırıyorum. İlk başta aklım allak bullak olmuştu ama şimdi olaylar oturdu. Sizlerin de paylaştığınız bilgilerle tam olarak ne istediğime dair bir fikir oluştu kafamda. Şimdi sizlere danışmak istediğim bir-iki birşey var.

Coil rebuild olayı beni bıktırır, usandırır. O sebeple hazır coil yedekleriyle kullanmak istiyorum.

Edindiğim izlenimlere göre sanırım ısı kontrollü bir cihaz istiyorum ama bu noktada hangi cihazı seçeceğim konusunda birçok kararsızlık yaşıyorum.

Örneğin Joyetech eVic VTC Mini benim için en mantıklı mod olarak gözüküyor ama set olarak aldığımızdaki seçeneklerdeki TANK'ların hangisi daha iyi/verimli/lezzetli ? eGo One tankı mı, Tron tankı mı, Cubis tankı mı ? Yoksa eVic VTC Mini + Kangertech Subtank Mini tank gibi bir kombo mu yapmak daha mantıklı ? Coil olarak çoğunlukla 0.5ohm seçeneğini görüyorum ama bir-iki yerde sigaradan yeni geçenler için 1-1,5 ohm coil kullanmanın daha iyi olacağı söylendi(youtube videoları). Ayrıca Titanium coil mi, Nickel coil mi, StainlessSteel coil mi ? Ve hangisi neden ?

Likit olarak hangi MARKA(lar) en kaliteliler ? VG-PG olayını çok iyi kavramış durumdayım onu deneye yanıla bulacağım tabii ki, sadece ilk başta hangi Nikotin seviyesi ile başlamam gerek ona karar veremedim.

Kısacası kafamda deli sorular. Ama kesinlikle bu sigara illetinden kurtulmak istiyorum ve bu aletler gerçekten hem fiziksel sağlık açısından hem de psikolojik açıdan bırakmam için en mantıklı çare. Sonuçta el/ağız tiryakiliği de var, hiç bırakamasam da %100 VG %0 nikotin likitlerle minimum zararla devam edilebilecek bir hobi.

eVic VTC Mini + Kangertech Subtank Mini olayı kafamda oturdu gibi ama başka alternatifler de önerirseniz çok sevinirim. Örneğin, SMOK'un modları güzel veya şuanda yurtdışında çok beğenilen Vaporesso Target VTC 75W cihazı da çok iyi bir alternatif gibi geliyor(özellikle her açıdan Youtube'daki yorumları çok başarılı) ama onu da yedek parça sıkıntısıyla iste(ye)miyorum.

Dipnot: Fasttech'den ya da başka bir yabancı bir siteden değil, Türkiye'den almak istiyorum, bunun sebebi de, zaten cihazın geleceği süredeki içeceğim sigaranın masrafı buradaki yaşayacağım fiyat farkından çok daha fazla. Yedek parçalar için(coil, likit, yedek tank,...vs) tabii ki yurtdışı siteleri ileride tercih edeceğim.

Dediğim gibi coillerle ilgili ve ilk başlangıç seti için yapacağım seçim ile ilgili kafam çok karışık.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın, yardımlarınız/fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ 1.6 vti

Ben 1,0 coille başladım 0,5'e geçtim sıkıntı olmadı.

Diğer sordukların hakkında bilgim yok benim kullandığım cihaz boş paket 316i kıvamında

Hehe, iş görsün de boş paket 3.16i de olur sıfır M4 de olur farketmez.

Birkaç siteyle görüştüm. Şuanda cihaz ve tank olarak ciddi tedarik sorunu var.

Joyetech eVic VTC Mini ve Kangertech Subtank Mini(TOPBOX Mini tank da olur, ikisinin de coil'leri birbirine uyuyorMUŞ) hiçbir yerde yok(buharistan ve esigaradeposu ve birkaç site ile daha görüştüm ellerinde yok ve alabildiğim en erken tedarik süresi 2 hafta), birtek esigarakapida'da var onlara da mesaj attım cevap vermediler daha.

Buharistan'da, size önerilen ve sizin de almak istediğiniz Kangertech TOPBOX Mini var gözüküyor, şuanda ciddi ciddi bunu almayı düşünüyorum. Tank olarak benim gibi amatör ve kendi telini(coil) sarıp, birkaç günde bir pamuğunu değiştirmeyecek biri için en mantıklı seçenek bu gözüküyor. Her ne kadar gönlüm eVic VTC Mini + Subtank Mini kombosundan yana olsa da.

Yedek coil'leri artık Fasttech'den alıcam gibi gözüküyor çünkü buharistan'da sadece 0.15ohm Nickel(Ni) coil var yedek olarak. 0.15ohm ne bileyim çok düşük geldi, bir de belki Titanium coil'i daha çok sevicem, bilmiyorum, daha bunun SS'i var falan filan. Kanger'ın başka beğendiğim özelliği de içinden her çeşit coil'in çıkması. Hepsini kullanıp, ona göre Fasttech'den sipariş veririm artık.

Gelelim pil ve likit konularına.

Pil sanırım Sony VTC5 alıcam gibi gözüküyor. LG HE2 alasım vardı ama Buharistan'da o da yok malesef. Dedim ya piyasa tedarik kıtlığına girmiş. Pil konusunda bilmem gereken başka birşey ya da önereceğiniz başka bir seçenek var mı ? ***** ohm değerleri, watt değerleri değişiyor coil'den coil'e, cihazı bozmayalım, daha da önemlisi yüzümüde pil patlatmayalım. (Acemilik zor iş hakikaten.)

Koray Bey'di sanırım(XoR), 6mg önermişsiniz başlangıç likiti olarak, ben de ilk başta 6mg, 9mg ve 12mg 3 çeşit likit alarak nikotin seviyemi belirleyeceğim.

FAKAT, VG - PG oranı olayları sebebiyle karar veremiyorum. PG boğaz vurumunu arttırıyor, VG dumanı. Dumanla işim yok, nikotin oranı belli, PG seviyesi bana uygun hangi markayı önerirsiniz ?(Düz, bildiğiniz, sıradan Camel Box kullanıcısıyım. )

Aroma, ilk olarak düz tütün aromalı düşünüyorum, sonra elma, tropik, banana strawberry, boom boom,...vs. denerim artık ama en önemlisi SAĞLIK ve dediğim gibi VG - PG oranı açısından GENEL olarak hangi MARKA likitleri önerirsiniz ?

Gene uzun oldu, kusura bakmayın, iyice sardım olaya daha hiç başlamadan.

Tekrardan herkese verdiği değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vg bitkisel ve zararsiz bi nane oldugu icin onun yogunlukta oldugu likitler bence daha mantikli.
    Arkadasimin cihaziyla denedigimde sifir nikotin %80 vg bir likitle ictim 5-6 saat sigara aramadim. Hatta bildigin sonrasinda eve donerken yaktigim ilk sigaranin tadi kotu geldi.
    Psikolojik mi yoksa hakkaten bikac saatte bile alistim diye mi bilmiyorum
    Yani olayin kafasi sigarasiz saglikli yasamsa likit de en az kimyasal barindiran olsun, vg yuksek olsun kesmeme sigara aratma gibi bi durum yok yani. En azindan benim icin olmadi.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu takip ediyorum bende mi başlasam diye düşünüyorum sonra bakıyorum bin tane teferruat çıkıyor anlamadığım için vazgeçiyorum

aliexpress'te JoyTech Ego One Mini buldum 100 TL'ye fiyatı uygun mudur?
    TR'den alan bayağı kişi var orjinalliği konusunda bayağı da yabancı yorumlar da mevcut.

Bunu alırsam benim daha başka almam gereken şeyler ne mesela?
    Likit alacağız onu hallederiz bir şekilde

Bar ayarı bilmem ne ayarı teferruatı çok gibi, anlayacağım diye cigara yakıp söndürmekten ciğerim soldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende anlamadim açıkçası nasıl temin edileceği kullanımı vs.İstanbul'da temin edebileceğimiz bi yer varmı uygulamalı olarak gösteren.
    Savaş MotorSports

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işi ne kadar irdelerseniz o kadar derine iniyor Ben sabahtan beri sürekli yabancı forumlarda ve e sigara forumunda konu okuyorum kafayı yicem artık ama bu sektör ciddi anlamda büyümüş yurt dışında.. bu kadarını beklemiyordum. Cihazı ilk aldığımda likiti koyarım hazır başlık alırım bittikçe yedek alır içerim diyordum işin rengi değişmeye başladı Şimdi Ego one 2200 mah cihazıma RTA bakmaya başladım önümüzdeki aylarda Kayfun v3 mini almayı düşünüyorum. Çok fena sarıyor adamı bu iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fasttech sitesinde sadece e-cigarette kategorisi altında toplamda 150 civarında parça vs. satan marka adı var. Siz düşünün..

MuratCan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.fasttech.com/products/3768300

bu cihazın siparişini verdim

yedek coil falan olarak
    https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20ONE

Bunlardan hangileri bu cihaza uyumludur
    MCT 106
    '11 GP evo dizel ===>
    '02 Corsa C GSI 1.8 ===>

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl temizleniyor bu atomizerler likir değişikliği için?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratCan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yedek coil falan olarak

https://www.fasttech.com/category/30...ch%20eGo%20ONE

Bu sayfadakilerin hepsi oluyor. CL olanlar kullan at, CLR olanlar pamuğu ve teli yeniden değiştirilebilir olandır. (ohm) değerine göre seçilip sipariş geçilebilir. Ben 1 ohm olanı kullanıyorum. 0.5 olan hava aralığı geniş olduğu için boğazımı çok yakıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Koray Bey'di sanırım(XoR), 6mg önermişsiniz başlangıç likiti olarak, ben de ilk başta 6mg, 9mg ve 12mg 3 çeşit likit alarak nikotin seviyemi belirleyeceğim.

FAKAT, VG - PG oranı olayları sebebiyle karar veremiyorum. PG boğaz vurumunu arttırıyor, VG dumanı. Dumanla işim yok, nikotin oranı belli, PG seviyesi bana uygun hangi markayı önerirsiniz ?(Düz, bildiğiniz, sıradan Camel Box kullanıcısıyım. )

Aroma, ilk olarak düz tütün aromalı düşünüyorum, sonra elma, tropik, banana strawberry, boom boom,...vs. denerim artık ama en önemlisi SAĞLIK ve dediğim gibi VG - PG oranı açısından GENEL olarak hangi MARKA likitleri önerirsiniz ?

Gene uzun oldu, kusura bakmayın, iyice sardım olaya daha hiç başlamadan.

Tekrardan herkese verdiği değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.
    Günaydın Nikotinli herhangi bir ürünle başlayıp devamında nikotinsiz ürünlere geçmeyi faydalı buluyorum. Ben Joyetech RY4 ile başladım 6mg ama VG-PG oranlarını bilmiyorum ürünün üzerinde yazmıyor. Hem duman seviyesi iyi hemde boğaz vurumu yüksek tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MuratCan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yedek coil falan olarak

Bende aynı coil'den sipariş ettim bekliyorum.

0,5 ohm aldım ben 1,0 veya 0,5 olanından sipariş edebilirsin. Ohm değeri kişinin keyfine göre şekilleniyor. 1,0 ile başlamıştım ama dün 0,5 taktım içim daha çok keyif verdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl temizleniyor bu atomizerler likir değişikliği için?
    Suyla yıkıyoruz likit tankını. Likit değişikliğinde bir önceki likitin tadı bir süre malesef gelmeye devam ediyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)